Sunday, July 12, 2009

What's hot with celebs

Selailin Skinny Websitea ja tuli huomattua että lähes joka toisessa postauksessa oli julkimolla päällä jotain raidallista.
Eli jos heihin on uskomista niin seilorityyli on todellakin in.
Itse olen sitä mieltä että ko. tyyli on hyvin klassinen ja ajaton - täten aina in.
Jos kaipaat inspiraatiota tämän tyylin suhteen, käänny Linnun blogin puoleen.
Hän taitaa tämän klassisen tyylin esimerkillisesti.Samaa linjaa nähtiin myös Dolce & Gabbanan edullisemman ja nuorekkaamman D&G-linjan kevät/kesä 2009 malliston näytöksessä.


Tummansinisen ja valkoisen yhdistelmä ei vaan petä.
Tyyli on taattu.
Kesästä toiseen.

6 comments:

 1. Seilorityyli on tyyli, joka näyttää kauniilta muiden päällä, mutta jotenkin en itse osaa puketua siihen. Mulla ei ole vaatekaapissa mitää sinistä, koska väri ei sovi mulle tai niin ainakin oon aina ajatellut. Ei taida olla mitään raidallistakaan.
  Mutta kuten sanottua näyttää kivalta muiden päällä ja tosiaan kesäisen raikkaalta!

  ReplyDelete
 2. Minullekaan ei Katan tavoin ole mitään sinivalkoraidallista kaappiini eksynyt, mutta uskoisin, että jos löydän jonkin kivan vaatekappaleen tuota väriyhdistelmää niin varmasti ostaisin!

  ReplyDelete
 3. Oh no raidallista. Raitapaidat ei pue mua yhtään :D Mutta muiden päällä valkosiniraita yleensä näyttää hyvältä. Tykkään tosta tiukkayläosa ja löysä alaosa kokonaisuudesta, mutta sekään ei itteäni pukisi :D

  ReplyDelete
 4. Voi muru, kiitos hurjasti maininnasta:) Haha nyt kaikki tulee sitten mun puolelle katsomaan, kuinka hyvin taidan tuon, toivottavasti ei tuu pettymyksiä :D
  Oot ihana:)

  ReplyDelete
 5. Mä oon ihan totaalisen ihastunut raitoihin. Ei taritse edes olla valkoinen-sininen-linjaa vaan myös muut raidalliset jutu iskevät. Ja siis erityisesti paidoissa. Toi D&G:n sailorimekkokin näyttää tosi kivalta, se lienee paljettinen?

  ReplyDelete
 6. Kata,
  kai se on vähän myös persoonallisuus kysymys. Se on kuitenkin niin pinnalla oleva suuntaus että joillakin voi tulla vaan korvista ulos (tai ainakin merisairaaksi:D)

  Sohvi,
  Multa löytyy kaapista ihan liikaa raitaa!:D Mä olen yrittänyt olla ostamatta pitkään aikaan:D

  Kailyn,
  et selvästikään ole ainut joka kyseistä tyyliä vieroksuu. Niinhän se pitää mennäkin, puet päällesi juuri vain sitä mikä itsestä tuntuu hyvältä eikä anna muotisuuntauksien viedä mukanaan kuin pässiä narussa. Vain sinä tiedät mikä sinulle sopii!:) Hyvä vain!:)

  lintu,
  pyh pah. Sinulle tuo tyyli sopii aivan fantastisesti. I love it:)

  Sunshine,
  Mulla sama. Kaikenlaista raidallista löytyy!:D:D
  Joo, se on paljettinen tuo D&Gn paita/hame. AInut ongelma sen kanssa on, että sulla ei saisi olla rintaa lainkaan että se näyttää hyvältä. Mulla rinnat puristui siellä sisällä ja täten näytti kaamealta.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)