Sunday, July 26, 2009

Suloinen sunnuntai

Takapihamme on vihdoin valmis!:)
Nyt on viimeisetkin silaukset tehty ja puutarhamme on valmis nautittavaksi.
Viime viikolla istutin hieman ruukkukukkia tuomaan hitusen väriä.
Ripustin pienen pieniä lyhtyjä puihin tuomaan valoa niille pimeemmillekin kesäöille:)
Alla olevasta kuvasta saa hieman käsitystä lyhtyjen koosta.
Ja tänään pääsin nauttimaan hyvästä kirjasta auringonpaisteessa omalla rauhallisella takapihalla. Aivan ihanaa.
Ja hieman epäterveellisempi aamupala - metsämarjamuffinsi. Noh - tänäänhän on sunnuntai;)
Makunautinnon täydensi valkoinen tee.
Muita Millenium trilogiaan koukkuun jääneitä?
Ja vein läppärinkin ulos jotta voin vastata teidän kaikkien ihanuuksien kommentteihin joita on tänään tullut paljon!
Kiitos kovasti kaikille äänestäjille!:)

22 comments:

  1. Vautsi! Takapihasi näyttää mielettömän hyvältä, ja kukat on suloisia! Juuri tuon tyylisestä pihasta haaveilin tänään itsekin, kun yritin kerrostaloyksiöni todella pienellä parvekkeella ottaa aurinkoa... Hyvä kun edes yksi tuoli sinne mahtuu! Juuri tuommoinen on luksusta, kun saa olla ihan rauhassa. :) Mitkään yleiset rannat ei minua ainakaan kovin innosta!

    Heidi

    ReplyDelete
  2. Aivan ihanalta näyttää! Tyylikäs makusi ulottuu selvästikin myös vaatteita pidemmälle sisustukseen. :) Ja mukavaa, että laitoit näitä kuvia tähän blogiin, tuo mukavaa lisäystä.

    Hyvää kesän jatkoa sinulle! :)

    ReplyDelete
  3. Tuolta takapihalta ei varmasti tee mieli lähteä minnekään.. :)

    ReplyDelete
  4. Ihanan näköistä, ja todella kiva että vielä jatkat kirjoittelua!

    ReplyDelete
  5. Voi että, näyttääpä kerrassaan ihanalta!!<3 Mmmm...

    ReplyDelete
  6. Mua kiinnostais niin paljon tietää, että missä maassa sä oikein asut. Ethän ole sitä maininnut, vai onko multa mennyt vain ihan ohi. Itsekin olen muuttamassa vuodeksi ulkomaille ensi lauantaina, joten kiinnostaa muiden kokemukset jne. :)

    ReplyDelete
  7. Heidi,
    kiitos kovasti!:) Unelmia pitää aina olla ja ne on tarkoitettu toteutettaviksi. Joten olen varma että jonain kauniina päiväna sinä saat rauhassa nauttia oman pihan kaueudesta ja rauhasta:) Toivottavasti tuli sitten tänään väriä?:)

    Anonyymi,
    kiitos kauniista sanoistasi ja ihanaa että tänne on eksynyt saman maun omaavia ihmisiä!:)
    Olen itse ollut myös iloinen tästä uudesta aluevaltauksesta täällä blogista:D Vähän jotain uutta:D
    Sinulle myös ihanaa kesää!:)

    Helmi,
    ihan totta:D Teen kaiken mahdollisen nyt täÄllä kun sÄÄt vielä sallivat:D

    krista,
    kiitos kovasti!:) Ihanaa että olet iloinen siitä että vielä kirjoittelen:)

    heinis,
    kiitos kovasti:) Itse olen tänään nauttinut todenteolla työni hedelmästä:)

    Heli,
    heippa Heli pitkästä aikaa!:)
    Ikävä kyllä en uskalla paljastaa itsestäni oikein mitään. En edes maata missä asun jotta päätelmiä ei kukaan pääsisi tekemään. Pahoitteluni, sillä mielelläni jakaisin enemmän ihanien lukijoideni kanssa. Sen verran voin sanoa että muuttaminen ulkomaille on rohkea ja palkitseva teko. Se avartaa silmiä, opettaa elämää ihan uudella tavalla ja arvostamaan ihmisten ja kulttuurien erilaisuutta. Minne ikinä menetkin, tulet varmasti saamaan siitä niin paljon irti tulevaisuuteen. Vaikka alku on usein uudessa maassa hieman vaikeaa kulttuurishokin ja kaiken kannalta niin muista - asioilla on vaan tapana järjestyä. Onnea sinulle uusiin koitoksiin!:)

    ReplyDelete
  8. Oih. Minäkin haluan tuollaisen takapihan sitten joskus, kun pääsen muuttamaan Suomesta pois. Suomen talvisäässä tuollainen ratkaisu ei ehkä toimisi, mutta lämpimämmissä paikoissa olisi aivan loistava. Todella kauniiksi olet paikan laittanut! :)

    ReplyDelete
  9. Aivan ihana piha. Kukat ja mekkokin sävy sävyyn :D Tyylikästä.

    ReplyDelete
  10. Täällä Millenium trilogia -fane! Juuri sain kakkososan luettua enkä millään jaksaisi odottaa huomiseen, että pääsen ostamaan tuon vikan osan. Miks en ollut fiksu ja ostanut sitä samalla ?!

    Kiitos ihanasta blogista, kuulun niihin hiljaisiin lukijoihin, jotka eivät kommentoi, mutta uskollisesti lukevat päivittäin. Ja tulevat aina niin hyvälle tuulelle kirjoituksistasi.

    Sinulla on ihana pukeutumis- ja sisustustyyli ja kivaa, että jaat ideoita meille muillekin. :) Itse olen vielä opiskelijabudjetilla "kituuttava" ja voin vain haaveilla esimerkiksi tuollaisesta pihasta, mutta sen aika tulee vielä. ;)

    Hyvää kesän jatkoa!

    Jenni

    ReplyDelete
  11. mä oon kans iloinen et oot jatkanu viel tätä blogin pitämistä!tykkään täst tosi paljon!! :D nii ja ihana toi teidän takapiha.

    ReplyDelete
  12. Moi

    Kivalta näyttää piha
    tunnistin yhden kipon kuvasta;)

    Tykkään itsekin:)

    Jamelia

    ReplyDelete
  13. Sinulla näkyy olevan tuota silmää sisustukselle, niin olisi kiva nähdä miten olet toteuttamut vaatteiden säilytysongelmat:) Voin vaan kuvitella miten kaunis sinun vaatehuoneesi on! Blogisi on todella inspiroiva ja mukavaa luettavaa, tunnut näin netin välityksellä erittäin aidolta ja elämäniloiselta nuorelta naiselta:) Keep up the good work!;)

    ReplyDelete
  14. Heippa! Kommentoin tuonne aiemmin ja kyselin tätä samaa, eli kun jossain vaiheessa aikasi ei enää riitä tähän pintapuoliseen blogiin, niin luuletko, että voisi olla mahdollista jättää tämä blogi avoimeksi? Eli että me lukijat päästäisiin vielä palaamaan tänne. :) Täältä löytyy hirmusesti inspiraatiota niin pukeutumiseen, sisustukseen kuin myös treenaukseen. Olen jo pidempään halunnut muuttaa syömis- ja liikkumistottumuksiani parempaan suuntaan. Olet kirjoittanut joskus omia vinkkejäsi, ja niitä on mukava lukea etenkin kun olet itse noin timmissä kunnossa. Myös muutama syy lisää jonka takia seuraan blogiasi on sinun tapasi kirjoittaa, ja se millaisen kuva sinusta välittyy. Vaikka tämä onkin varmasti vain pintaraapaisu vaikutat kovin hyväntahtoiselta ja määrätietoiselta ihmiseltä. Se on ihailtavaa! =) Olet varmasti nähnyt vaivaa saavuttaaksesi noin mukavan elämän (kuulostipa tyhmältä:D Enhän edes tiedä mitään elämästäsi.. Eli tarkoitan lähinnä kaunista taloa, laukkuja, kenkiä jne.) ja saat minutkin uskomaan että kun näkee vaivaa tavoitteidensa eteen ja pitää unelmistaan kiinni ne saattavat vielä joku päivä toteutua. ;) Niin ja vielä yksi postaustoive, en tiedä kuinka pitkään olet asunut ulkomailla eikä sillä oikeastaan väliäkään, mutta pystyisitkö tekemään sellaisen vinkkipostauksen meille jotka tavoittelemme muuttoa pois Suomesta? En siis tarkoita, että sinun tarvitsisi kertoa sen tarkemmin missä olet asunut, ei tietenkään. Vaan jotain perusjuttuja mitä olisi hyvä tietää. Kiitos vielä mahtavasta blogista ja anteeksi n. kilometrin pituinen kommentti.... :DD

    ReplyDelete
  15. Piha näyttää todella kutsuvalta. Tuollaisen haluaisin itsekin, toivottavasti saan joskus tulevaisuudessa. Olis niin ihana viettää kauniita päiviä siellä kirjaa lukien ja illalla kutsua ystäviä kylään! Unelmia unelmia..
    Lyhdyt on ihanan söpöt ja kukat tuo kivasti väriä :)

    ReplyDelete
  16. Nopeetahan te sen kuntoon saitte! Näyttää todella upeelta, oma keidas missä voi rentoutua ja nauttia. Ainoa ongelma tuntuu aina olevan se tietokoneen vieminen pihalle, jos pistorasia löytyy niin pitää varoa ettei kone ylikuumene. Ja välillä jos on tarpeeksi hyvä keli, on vaikea nähdä koko ruutua. Tosin sillon on taas paljon parempi mennä rannalle tai ottaa pikkasen lööbiä.. Kaunista!

    ReplyDelete
  17. asutko yksin, ootko saanut ton kaiken ihan yksin aikaan?... Tykkään tosi paljon takapihastas..toivoisin, että laittaisit jotain kuvaa sisustuksesta talon sisältä.. muutakin kuin makuuhuoneen..kuvan etupihalta myös :)

    ReplyDelete
  18. Kuka sun takapihaa pitää kunnossa...itekkö istutat kukat ja leikkaat nurmikot, miten sulla on aikaa?? käytkö töissä? mitä sä harrastat :)

    ReplyDelete
  19. Marika,
    voi Suomi on aivan ihana paikka, ei tarvitse olla kiirettä muuttaa sieltä pois!:) Ja kyllä tuollainen ratkaisu Suomessakin toimii, mutta varmaan helpompi katoksen alla...:)
    Kiitos vielä kauniista sanoistasi!:)

    PinkSircus,
    hahhaha:D Se nyt oli ihan vahinko:D EI ollu suunniteltu juttu:D: Kiitos nyt kuitenkin!:)

    Jenni,
    Ai että!:)
    Mä oon vasta kolmannen puolivälissä joten lukunautintoa on vielä jäljellä!:)
    Pidin itse ykkösestä enemmän kuin kakkosesta (ja vissiin kuulun täten vähemmistöön?:D). Mä pidän kovasti tästä trilogiasta. Erittäin koukuttava! EN mäkään heti ostanu kolmosta koska aattelin et odotan et se tulee pokkarina...No enhän mä sit kyenny oottaa ku kesälomaa oli vielä jäljellä:)
    Kiitos muuten sinulle minulle anamastasi ajasta!:) Ihana tietää että päivittäin käyt juttuni katsomassa:) Haaveet ovat tarkoitettu toteutettaviksi ja varmasti opiskeluittesi jälkeen unelmapihat vaan odottavat toteutustaan!:) Kiitos sinulle vielä kauniista sanoista!:)

    Anonyymi,
    oi miten ihana kuulla!:) Kiitos paljon ja ihanaa että pidät minun hassuista pienistä jutuista:D

    Jamelia,
    eikös olekin kivat?;) Saatiin häälahjaksi ystäviltämme kun he tiesivät että pidän Frendit-sarjassa Central Perk kahvilassa vilahtavista isoista kupeista:)

    linda,
    hahaha:) Telepatiaa. Näet varmaan minkä postauksen tänään tein:D
    Mutta kiitos ihan älyttömästi todella ihanista sanoista!:) Olen niin iloinen siitä, että vaikka en itsestän mitään kerrokkaan niin en vaikuta kylmältä ja etäiseltä:D Koska tiedän että sitä minä hölöttäjä en ole oikeasti:D Toivottavasti tämänpäiväinen postaus miellyttää!:)

    Tea,
    Voi miten ihana pitkä ajateltu kommentti!:) Kiitos ihan hirveesti minulle antamastasi ajasta!:)
    Jos tämän lopetan niin en näe miksi en voisi tätä avoimeksi jättää:)
    Olen erittäin otettu jos olen kyennyt inspiroimaan sinua monella eri saralla!:) Ja tosiaan, olen ehdottomasti sitä mieltä että elämä palkitsee (ja myös kosta:D). Jos rohkesti tavoittelee unelmiaan on kaikki mahdollista. Ja se sen onnen tuokin - omat asettamat tavoitteet ja niiden jahtaaminen!:) Ei se määränpää vaan matka;) Eli toisin sanoen jokaisesta hetkestä tulee nauttia. Siksi tällaiset pienet ihanat asiat kuten kaunis piha, kiva laukku tai kengät saattaa antaa pientä iloa ja puhtia elämään että jaksaa juosta niiden isojen asioiden perässä:D
    Määrätietoisuus on hyvin tärkeää menestyksen kannalta. Ainakin minun mielestäni!:) JOtain mitä kohti rehkiä:D
    En oikein usko että tulen tämän blogin puolelle tekemään tuollaista postausta. Olen hyvin pahoillani. Sen tyyppiset postaukset pidän siellä salasanallisen blogini puolella. Olen hyvin pahoillani tästä, sillä mielelläni jakaisin enemmän teidän ihanien lukijoiden kanssa, mutta olen yrittänyt pitää tarkaa linjaa tämän blogin aihepiirin kanssa.
    Kiitos sinulle vielä kovasti ja eritäin ihanaa kesän jatkoa sinulle!:) (ps. anteeksipyyntö oli aivan turha!:) Arvostan kovasti aikaasi!:))

    Nina,
    voi varmasti jonain päivänä. Se on se tietty elämänvaihe kun taas muutetaan kaupungista poispäin ja takaisin "maalle":) Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi!:)

    ReplyDelete
  20. Markus,
    kyllä!:D Lomaa niin vähän jäljellä että sitä pitää toimia nopeasti!:D Ja oon luonteeltani myös äärimmäisen malttamaton. Jos tahdn jotain niin teen hulluna työtä hirveellä tahdilla että saan haluamani valmiiksi!:D Ja ihan totta, siksi olinkin hieman varjossa tuon läppärin kanssa. Sopivasti oli hieman pilviharsoa että lippalakin kanssa näki ruudun tarpeeksi hyvin:) Kiitos vielä kovasti kauniista sanoista!:)

    ANonyymi,
    Olen naimisissa ja asun aviomieheni kanssa. Mutta olen kyllä itse tuon laittanut kuntoon:D Mä oon meidän kotona se handyman:D Ja tosiaan sisustus on myös enemmän mun heiniä (suprise suprise;D). Ja mulla on vielä pari viikkoa lomaa joten aikaa on nyt:D
    Katotaan, en lupaa mitään..;)Mutta kuvaa etupihalta en uskalla laittaa avoimeen blogiin.
    Kiitos vielä ihanasta kommentistasi:)

    Anonyymi,
    Ihan itse mmuuten mutta aviomieheni leikkaa nurmikon:) Ei tuo pihamme niin iso ole:D Joksus hyvällä säällä sunnuntaisin voi trimmaa puskia mutta pihamme on hyvin helppohoitoinen:) Juuri tuossa ylhäällä kirjoitin että kukat itse istutin:) Not a big job:) Kivaa hommaa kesälomalla!:) Ikävä kyllä en kerro täällä mitään henkilökohtaista. Netti on vaarallinen paikka (kuten varmaan itsekkin tiedät kun kommentoit anonyyminä:)). Joten pahoittelen, enempää en täällä itsestäni kerro. Toivottavasti ymmärrät varovaisuuteni:)

    ReplyDelete
  21. Telepatiaa todellakin:D On kyllä upea vaatehuone, pidän etenkin siitä kun se on valkosävyinen ja paljon luonnonvaloa tulvii sisään:) Mistä tuo nojatuoli on? Vaikuttaisi mukavalta kandidaatilta omaan nojatuolijahtiin!:D

    ReplyDelete
  22. Kyllä, ymmärrän varovaisuutesi :) olisi vain niin kiva tietää sinusta enemmän..takapihasi kyllä näyttää isolta! ;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)