Tuesday, July 7, 2009

Rockish päivän asu


Eilen teki mieli pukea päälle jotain vähän erilaista.
Eli revityt farkut on mun kaltaiselle helmikorujen suosijalle jo rajumpaa:D
Voi että kun haluaisin näistä kaapin perukoille jääneistä farkuista pillit.
Itse ole täysin lahjaton käsitöissä (enkä omista ompelukonetta) joten ehkä voisi kysyä jos joku lahjakkaampi ystävättäreni voisi auttaa minua vaikka viinipullollista vastaan...;)
Vinkki:
Jos vaikka panostat perinteiseen valkoiseen kauluspaitaan, niin kysy oston yhteydessä jos kauppa voi käyttää paidan ompelijalla mittojesi mukaan. Oman kauluspaitani kohdalla menettelin näin. Hintaa ei tullut lisää penniäkään ja sain täysin omien mittojeni mukaan istuvan valkoisen kauluspaidan. Suosittelen todella, sillä jokaisen naisen vaatekaapin kulmakiviin tulisi kuulua tyköistuva kauluspaita. Muutenkin vaatteet näyttävät paremmilta (ja täten niitä tulee käytettyä enemmän) kun ne istuvat juuri oikein.
Voi että kadehdin käsistään taitavia ihmisiä!

12 comments:

 1. Ahhh... Ihana päivän asu! LOVE IT! :D

  ReplyDelete
 2. toi makeet farkut! : D onko itse tuunatut vai kaupan hyllyltä?

  ReplyDelete
 3. Bellagio,
  kiitos kulta:D Hieman erilaista?:D

  heta,
  hävettää myöntää että kaupan hyllyltä... Mun käsityotaidoillani en osais edes oikein rikkoa farkkuja!:D Löytyi eräästä outletista muutama vuosi sutten niin suurella alella että lähti mukaan:)

  ReplyDelete
 4. Ihanan ROCK! Tuli Lenny Kravitz mieleen, noin tyylillisesti siis =) Hiuksetkin sopii tyyliin - ei niin tiptop.

  ReplyDelete
 5. Ai, että miten voikaan noin yksinkertainen asu olla kuitenkin niin tyylikäs ja rento samaan aikaan! =P Tuolta pitäisi kesän näyttää! ;)

  ReplyDelete
 6. Ihanat farkut ja ah toi kaulakoru<3

  ReplyDelete
 7. Meidän ompelukone pamahti joskus reilu vuosi sitten, mutta onneksi sain perintölahjaksi isoäitini vanhan koneen, kun muutin omaan kämppääni. Nyt pääsenkin sitten muokkaamaan vaatteista paremmin istuvia. Kauluspaitani pääsee ensimmäisenä neulan alle, sillä se on vyötäröltä ärsyttävän suuri.

  ReplyDelete
 8. Onko toi koru onnea tuova 'corno'? Kiva yksityiskohta! Mä sinänsä tykkään noista revityistä farkuista, mutta on kanssa ehkä liian rajua mulle...

  ReplyDelete
 9. Olisi tosi kiva tietää missä ulkomailla asut! Ei tarvitse mitään kaupunkiakaan paljastaa, ja jos jo maan sanominen olisi liian "tunkeilevaa" niin voisitko sen verran huikata onko kyseessä Pohjois-Eurooppa (esim. Pohjoismaat, Englanti, Saksa, Ranska) vai Etelä-Eurooppa (Italia, Espanja, Portugali, Kreikka, Turkki...) vai kenties Aasia, Pohjois-Amerikka vai Etelä-Amerikka?

  Olisi jotenkin kiva seurata tyyliäsi ja sitten "verrata" sitä kyseiseen maahan. Tarkoitan, että ollessani itse Italiassa asumassa, aloin huomaamatta käyttämään sikäläistä tyyliä.

  ReplyDelete
 10. Heippa!

  Ihana päivänasusi. Kuinka pitkä olet?

  Haluatko kertoa mitä olet tänään syönyt? Millainen on esim sinun eilisen ruokavalio? :)
  Olisi ihana kuulla.. :)

  ReplyDelete
 11. Hei!
  Sinulla on aivan ihana tyyli, pidän siitä todella paljon!:) Olen jo pitkään yrittänyt etsiä hyviä nettivaatekauppoja mutta en ole löytänyt osotetteita. Tilaatko itse vaatteita netistä ja jos niin mitä kauppoja/osotteita suosittelet?

  ReplyDelete
 12. Jaana,
  kiitos kovasti:) I really like Lenny Kravitz. Believe in me biisi on paras!:)

  RagDoll,
  so simple:D Kiva että pidät. Sopii hieman viileämpään kesäpäivään:)

  monsku87,
  kiitos kovasti. Kaulakoru on sellaisesta putiikista kuin River Island.

  Marika,
  ah miten ihanaa että on joku joka on hyvä käsistään!:) I envy you!:)Sitä voisi tehdä niin monelle vaatteelle ihmeitä!:) Mulla on ideoita, mutta ei taitoa:D

  Kata,
  jeps, kyllä mäkin vielä hieman noita farkkuja vieroksun:D En tiedä oikein mikä tuo kaulakoru on, mä olen ristinyt sen vaan mun Chili-kaulakoruksi:) Tarkempi kuva tässä postauksessa:
  http://strictlystyle.blogspot.com/search/label/korut

  (oon vissiin säheltäny jotain kun mulle voi anonyymisti kommentoida, noh, katotaan hetken miten toimii ja sit katellaan taas asetuksia jos ei ihmisiltä käytöstavat onnistu)

  Anonyymi,
  ikävä kyllä en paljasta täällä mitään itsestäni. En edes asuinmaatani. Pahoitteluni:( Mun on pakko sanoa että muhun vaikuttaa paljon enemmän ulkomaillakin ollessa "suomalainen tyyli" blogien ansiosta:)

  ellen,
  Olen n.172cm pitkä.
  En millään jaksaa listaa mitä suuhuni popsin:) Koska olen melko tyytyväinen nyt omassa lihassani urheilen sen verran että voin herkutella jos siltä tuntuu:)

  ippu,
  en ole ikinä tilannut mitään netistä!:) Mutta nettikauppa missä käyn kuolaamassa on sellainen kuin luisaviaroma.com

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)