Friday, July 3, 2009

Huh hellettä

Aivan fantastisista säistä olemme saaneet nauttia.
Eilen tuulikin muistutti olemassaolostaan vain kuumilla henkäyksillä.
En tosiaan valita.
I am loving it - the summer in Finland.

Kävin muuten eilen huoltamassa mun Xtreme lashit. (Niistä tulossa lähiaikoina postaus.)
On ihanaa kun on ruskettunut ja on nuo upeat ripsien pidennykset niin ei tarvitse käyttää meikkiä ollenkaan. Tänäänkin mentiin ihan "au naturel".

8 comments:

 1. Sinä se oot luonnonkaunis ilman meikkiäkin :)
  Hei piti kysyä tuosta Clinique-sarjasta, että osaatko sanoa kokemuksesi pohjalta kumpi ois parempi ihon puhdistukseen pintakuivalle iholle, se 1 vai 2?

  ReplyDelete
 2. Olet kyllä kadehdittavan ruskea :)!

  ReplyDelete
 3. Sinne meni ilmat :( toivottavasti viel paranee

  ReplyDelete
 4. Kaunis pinkki paita. Mistäköhän olet sen ostanut? Odotan mielenkiinnolla juttuasi ripsien pidennyksestä. :)

  ReplyDelete
 5. TeeCoo,
  Voi en uskalla nyt sanoa lainkaan. Sillä minun ihoni ei ole kuiva ja olen kuullut tämän blogin kautta että monelle kuivaihoiselle tuote ei ole sopinut... Sillä siinä step 2 on alkoholia joka kuivattaa entisestään. Pahoitteluni ettei musta ole tässä avuksi.

  Marge,
  pyh pah. laiska vaan olen ollut kun olen auringossa voinut makailla. Noh, viimein tuli hyvät säät kesälomalla. Ensi viikolla lomailuni loppuukin:)

  Mansikka Sport,
  Let's hope so!:)

  Kata,
  paita on DKNY:n ja ostettu Dubaista vuosi sitten.
  Yritän saada sen tehtyä ensi viikolla:)

  ReplyDelete
 6. Sama täällä, ihanat ripset! Missä käyt? (itse Korresissa) Näitä pitäisi ehdottomasti markkinoida myös meille au naturel -ihmisille eikä vain kosmetologilla alati hyppääville fiinistelijöille. En edes muista, milloin olisin viimeksi meikannut...

  Nimim. luonnostaan albiino-nysäripsi

  ReplyDelete
 7. Hieno asu, piristävä toi pinkki! Haluaisin laittaaa ripsien pidennykset, mutta kyllästyn niin nopeasti. Olen laittanut rakennekynnetkin monesti ja pari viikkoa jaksan pitää niitä, sitten kyllästyn ja haluan ne pois. Eli saa nyt nähdä pitäiskö kokeilla ripsien pidennyksiä..hmm.. :)

  ReplyDelete
 8. vitsi oot kyllä kaunis! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)