Friday, July 10, 2009

Hempeä päivän asuFiilistelen hieman mennyttä viikkoa...
Sitä kun sai surutta näin kevyissä vetimissä juoksennella ympäriinsä.
Hempeän roosan (mitä ei näistä kuvista kovin hyvin erota) ja valkoisen yhdistelmä miellyttää minun silmääni kovasti näin kesällä.

11 comments:

 1. Hihihi tästähän mä teen kohta Copycat Mrs. V:n ;D

  ReplyDelete
 2. hahahaha!:D Mä näin että sulla oli tää sama paita samassa värissä!:D
  Joo..Mäkin olen miettinyt sellaista Bloggari Baittari osiota:D Jos sen toteutan joskus niin tsekkaan kyllä eka teiltä kaikilta että se on ok:D
  Ja tosiaan, saat tehdä CopyCat Mrs.Vn anytime you like:D

  ReplyDelete
 3. Ihana päivänasu (:
  Mistä noi kengät mahtaa olla?

  ReplyDelete
 4. Näyttää tosi kauniilta tuo yhdistelmä noin ruskettuneella iholla! Itsekin tykkään näin kesäisin vanhasta roosasta, mutta nuo valkoiset shortsit jätän siihen hetkeen kun jalkani ovat oikeasti ruskeat. Sulla näyttää kyllä tosi hyvältä:)

  ReplyDelete
 5. bellas,
  kiitos, se on yksi minunkin lemppareitani:)

  SummerLove,
  kiitos kovasti. Balleriinat ovat Fendin tämän kesän mallistoa.

  Sini,
  kiitos kovasti. Nyt onkin tuo rusketus ehtinyt hieman laskea, mutta kuulema ne ihanat säät saapuvat nyt takaisin Suomeen (juuri kun me lähdetään). No toivottavasti asuinmaassa paistaa myös!:)

  ReplyDelete
 6. Hei

  Minun pitää oikein kysyä sinulta tyhmää kysymystä, kun sinulla on aika samanpituiset hiukset kuin minulla ja pidän yleensä keskipääjakausta, vaikken siitä niin erityisesti pidä. Sinulla on kuitenkin yleensä kuvissa ns. epäselvä jakaus tai sitä ei niin erota, että miten saat siitä noin kivan huolettoman? Kiitti :)

  ReplyDelete
 7. Kaunis asu, sopii ruskettuneelle iholle kauniisti!

  ReplyDelete
 8. oon rakastunu sun laukkuihin! :D

  ReplyDelete
 9. Pakko kommentoida vaikka yleensä vain lueskelen blogiasi.Täytyy nimittäin sanoa, että blogisi on ihanan valoisa ja positiivinen monien lukemieni blogien joukossa.Vaikutat tasapainoiselta ja onnelliselta, jolla on ajaton ja klassinen tyyli!

  Itse olen jo hieman yli 30v ja tällä hetkellä onnellinen kolmen pienen pojan äiti.Mutta aikaisemmin myös minä olen matkannut miehen perässä ulkomailla ja blogistasi tulee jotenkin todella vahvasti mieleen omat ajat ulkomailla ja oma "nuoruuteni" ;)Itse olen aina ollut hyvin vahvasti sitä mieltä, että itsestään saa ja pitää huolehtia, myös lasten kanssa.En kykene ymmärtämään ihmisten kateutta ja ilkeitä kommentteja ja sitä ettei ulkonäköönsä ym. "pinnalliseen" saisi panostaa.Onko kyse sitten suomalaisesta kateudesta vai mistä mutta itselleni Suomeen palattuamme kesti aikaa sopeutua taas uusiin tapoihin ja tietynlaiseen "vähättelykulttuuriin".Itse kannatan laadukkuutta ja pyrin pukemaan esim. lapseni laadukkaasti ja ajattomasti.

  Kiitos siis kesäblogistasi ja aurinkoisia päiviä myös kotimaahasi.
  Mitäs minä sitten seuraan kun siirryt taas kirjoittamaan salasanan taakse?!

  ReplyDelete
 10. Nette,
  Voi kiitos kovasti, mutta mun on pakko sanoa että en ole tehnyt hiuksilleni yhtään mitään. Ne menevät luonnostaan tuolla tavalla... Voi olla että se miten joskus kuivaan hiukseni (se paplari menetelmä) niin hieman vaikuttaa niiden asetelmaan? Eli huolettoman näköinen tulee siitä etten ole tehnyt mitään sille:D
  Pahoitteluni ettei musta tainnu olla apua.

  Sunshine,
  kiitos kovasti!

  Riina,
  so am I, mutta laukkujahan ne vaan ovat:)

  Aada,
  ensiksi tahdon sanoa että kiitos siitä, että annat minulle aikaasi kaiken kiireesi keskellä. Kauniit sanasi todellakin toivat hymyn huulilleni:)
  Ihana että olemme sitten kulkeneet jonkin verran samaa tietä. Itse olen kokenut saman eron Suomen ja monen muun tuntemani kulttuurin välillä. Suomessa kun ei ole totuttu oikein siihen, että ulkonäköön saisi panostaa. Mutta sinänsä huvittavaa että Suomessa kadulla kävellessä tulee minusta upean näköisiä nuoria naisia niin paljon enemmän vastaan kuin monessa muussa maassa. Hassua:)
  Mutta tosiaan. Suomalainen kulttuuri vähän ruokkii sitä että itseensä panostaminen olisi jotenkin tyhmää tai halveksuttavaa. Muualla en ole törmännyt vastaavaan kulttuuriin yhtä voimakkaana. SItä tuntuu kun pitäisi monesta ulkonäöllisistä asioista pyydellä anteeksi. Minusta on vain ihanaa, että naisena nauttii ns.naisellisista asioista. Koska hyvinvoinnin ja iloisen mielen myötä sitä on helpompi sitten saavuttaa niitä todellisia elämän haasteita ja tavoitteita. Mutta niinkuin olen todennut aikaisemminkin. Kukin tyylillään - tämä on toiminut minulla ja nähtävemmin myös sinullakin?:)
  Kolmen pojan äiti? Oih. Toivon kovasi että minullekin suotaisiin vielä jonain päivänä kolme enkeliä.
  Kiitos kovasti rohkaisevasta ja ihanasta kommentista! Toivottavasti olen yhtä elämäniloinen äiti kuin sinä jonain päivänä!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)