Saturday, July 18, 2009

Dirty hair day hair do

10 comments:

 1. Tosi kivat sun hiukset tolleen :>

  ReplyDelete
 2. eihän multa oo menny ihan ohi se sun kesän alussa lupailema paplarikiharapostaus?

  ReplyDelete
 3. Jenna,
  kiitos. Naamioin todella rasvaset hiukset letille:D

  Anonyymi,
  ei ole:) Olen yrittänyt totteuttaa sitä mutta se paljastui vaikeammaksi tehdä kuin arvasin. Kuvia on vaikea ottaa yksin niin että ne antavat jotain selkoakin. Yritän kuitenkin edelleen:)

  ReplyDelete
 4. no mikset pessy niitä?

  ReplyDelete
 5. Oho, anonyymit saa jälleen kirjoittaa:) Nice, kun en jaksa duunata profiiliaD:
  Ihana asukokonaisuus, näyttää paljon omantyyliseltäni. Käytän tommosia "etnohenkisiä" massiivisia korviksia paljon ja tollasia paitoja. ja tukkakin on joko pitkänä auki etutukalla tai tolleen korkeel ponskul:)

  ReplyDelete
 6. Anonyymi,
  koska en ehtinyt

  BabyBeMine,
  Katsotaan kuinka kauan ihmiset osaa käyttäytyä..:D Toivottavasti joku ei pilaa muiden iloa:)
  Mä yleensä suosin todella mitäänsanomattomia ja neutraaleja korvakoruja, mutta kun on tullainen paita missä vähän vilautetaan olkapäätä niin on kiva käyttää vähän massiivisempia korvakoruja:) Ja kun laittaa ponnarin tai hiukset puoliksi kiinni niin ne pääsee vielä esille:)

  ReplyDelete
 7. Enemmän tai vähemmän pientä kritiikkiä täytyy antaa poseerauksistasi. Väänetelehdit kuvissa mitä ihmeellisemmin, ja näytät tuntevasi olosi tukalaksi. Hartiat pois korvista, kantapäät maahan, pää pystyyn ja kohti kameraa. Nättejä kasvoja ei tarvitse piilotella. Luonnollisten asentojen ei tarvitse olla tylsiä. Niissä näyttäisit olevasi enemmän sinut itsesi kanssa kuin kummallisesti vääntyneenä katse maahan luotuna.

  ReplyDelete
 8. Heini,
  Hei kiitos asiallisesta kritiikistä!:) Se vaan on niin että minulla ainakin kameran edessä on aina lievästi tukala olo:D Mutta siis "vääntelehtiminen" on ihan luonnollista mulle:D Se on mulle rennosti ottamista kun vähän voi hauskutellakin:) Itse kokisin pää pystyssä, kaikki jalat maassa, kädet suorassa sivulla asennon hieman jäykäksi. Joten olen vain tällainen vääntelehitjä ja sellaisena varmasti pysynkin:D Ihan sinut olen sen puoleni kanssa:D Voin kyllä yrittää olla suorassa, mutta se ei kameran edessä varmaan tuu multa luonnostaan, joten menen ihan siltä kuin minusta oikealta tuntuu. Kiitos kuitenkin asiallisesta mielipiteestäsi:)

  ReplyDelete
 9. vähänkö mua ärsyttää kun en osaa ranskalaista lettiä tehä, saati mitään muutakaan mun hiuksille sopivaa -.- tosi hyvin sopii sulle toi kampaus ! :)

  ReplyDelete
 10. Ääää, kauheeta kun monilla on sama nimimerkki :--D Meinasin pudota penkiltäni, kun luin tuon aiemman Heinin kirjoittaman tekstin... ynh! Aioin nyt jatkossa sekä MRSV- että tämän blogin puolella käyttää profiilia, jotten sekoitu muihin :--) Olen siis se tyttö, joka joskus tänä keväänä siulle sähköpostia Porista kirjoitteli......ja salasanaa pyysi :--) Minusta olet kuvissa nimenomaan aina sinut itsesi kanssa ja todella kaunis<3

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)