Friday, July 24, 2009

Beach Style

Eva Longorialla on päällään Juicy Couturen Tube Maxi Dress.
Vastaavanlaisia spagettiolkaimilla oli ainakin vielä muutama viikko sitten Kamppi Keskuksen Spirit Storessa punaisena.
Eva Longoria Parker was pretty in pink and with no makeup in LA
Itse olen suosinut samaista mekkoa, mutta lyhyenä versiona.
Hame on täydellinen rannalle ja kuumana kesäpäivänä. Froteekankaan ansiosta mekon voi huoletta pukea myös hieman märkien bikinien päälle.

21 comments:

  1. Vähäks söpö toi pinkki mekko <3

    ReplyDelete
  2. Ei se ole hame, se on mekko

    ReplyDelete
  3. Oi, ihana tuo sun mekkosi! Mahtaako niitä olla suomessakin saatavilla?:) Itelläni on myös samantyylinen mekko, mutta se pussittaa helmasta eikä semmonen malli oikein pue mua, sun mekon helma kun taas näyttää täydelliseltä!

    ReplyDelete
  4. Ulla,
    voi kiitos kovasti!:) Tein muutaman, ehkä pidän taas vielä äänestyksen:D

    Mona,
    se on aivan mahtava rannalle. Sen kirjaimellisesti vain kiskaisee päälle.

    Anonyymi,
    Korjasin virheeni!:) Kiitos huomautuksesta!:) Tein saman tyhmän virheen ajatuksissani taas:S When will I learn?!:D

    ReplyDelete
  5. Anonyymi,
    Voi kiitos!:) Itse pidän enemmän valkoisen mekkoni helmasta. Se on ostettu täältä asuinmaastani, mutta tuo vaaleanpunainen mekko on juuri sieltä Kamppi Keskuksen yläkerrassa sijaitsevasta Spirit Storesta. Siellä oli vielä viimeksi Juicyn kamoilla hirvee ale!:)

    ReplyDelete
  6. Ja ainakin Stockalta Helsingin keskustasta saa kyseitä mekkoa :)

    Jane

    ReplyDelete
  7. Onpa kiva, ettei voi vastata kysymykseeni, joka mielestäni oli suht asiallinen.

    -Anna-

    ReplyDelete
  8. Jane,
    hei kiitos ihana vinkistä muille!:)

    -Anna-
    anteeksi Anna, mutta kirjoitit mulle vaan tunti sitten ja pyysit itse että viestiäsi en julkaise koska jotkut saatavat "provosoitua" siitä. Siksi en julkaissut sitä ja ajattelin vastaa sinulle huolella myöhemmin niin että avaan gmailin minne nämä kommentit minulle myöskin tulevat että voin lukea viestisi kohta kohdalta että varmasti vastaan kaikkiin kohtiin ja saisit kunnon vastauksen. Sillä kun kommentin hylkään, en muista ihan kaikkea - ainakaan pitkää sisältöä. Ikävä kyllä tässä tunnin sisällä mulla ei ollut siihen aikaa. En ikävä kyllä ota ihmisiä yksityisen blogini sivuille ainakaan tässä vaiheessa.
    Kommenttisi oli oikein asiallinen, mutta tää sun viimeinen kommentti oli nyt kyllä vähän aiheeton.

    ReplyDelete
  9. Aivan loistava mekko.Itselläni on hieman vastaava mutta toiselta merkiltä ja on todella käytännöllinen kesähelteillä.Plussaa vielä se, että mekko kuivuu nopsaan ja on helppo pitää silittämättäkin siistinä:)

    Jossain vanhemmissa tekstissä oli puhetta hiustesi tuuhennuksista/pidennyksistä.Itse olen jo pitkään suunnitellut ottavani maltillisen pidennyksen, joten viitsitkö suositella vaikka sähköpostiini (öööö, näkyyköhän sinulle sähköpostini tämän kommentin myötä....)taitavaa kampaajaa joka tekisi myös pidennyksiä?Olen tähän asti käynyt luottokampaajallani Helsingin keskustassa mutta hän ei tee pidennyksiä.Toisaalta taas kyse on sen verran taitoa vaativasta puuhasta etten haluaisi valita paikkaa arpomalla;)

    ReplyDelete
  10. Mrs. V: Ajattelin, että olit totaalisesti ignorannut sen, koska olit kumminkin vastaillut muille. Anteeksi malttamattomuuteni, töissä aika kuluu niin hitaasti ja jännäilin, koska vastaat ja mitä (kypsää toimintaa näin viimeisenä työpäivänä ennen lomaa, jep).
    Mutta tuossa nyt tuli jo selväksi asia, nyt vain täytyy nauttia blogistasi vielä kun voi. :(

    Hyvää kesän jatkoa!

    -Anna-

    ReplyDelete
  11. Toi vaaleanpunainen pukee sua todella nätisti :)
    Voi kun suomen kesä vielä antaisi mahdollisuuden pukeutua noin kesäisesti!

    ReplyDelete
  12. Aada,
    nimeomaan!:) Ihan samat asiat olen huomannut! Eli siis loistava kesän rientoihin:)
    En ikävä kyllä saanut mailiasi, joten jos voisit itse kirjoitta tuossa sivupalkissa näkyvään mailiini. Laitathan postia etunimi_sukunimi tyylisestä postiosoitteesta? En nimittäin halua antaa kenenkään tietoja eteenpäin täysin tuntemattomalle:) Vastaan heti kun ehdin (siellä on pari pidempi sähköposti vielä johon en ole vielä ehtinyt vastata).

    Anna,
    no hyvä:) En missään nimessä ignooraa ketään tarkoituksella! Lukijani ovat minulle tärkeitä ja ihania ihmisiä joiden kanssa on mukavaa vaihtaa mielipiteitä. Ignooraan vaan sellaiset "ritch bitch"-tyyliset kommentit missä ei ole mitään järkeä:)Eli kesti tosiaan vaan sen takia kun hylkäsin sen viestin ja en ehtinyt kaivaa sitä mailista jotta osaisin vastata mahdollisimman tarkasti:) Aiempaan kommenttiisi liittyen on pakko sanoa että olen sinun kanssasi täysin samaa mieltä laatuun panostamisesta tiettyyn asioihin! Sillä ne kestää sen pesunkin:D
    Oikein hyvää kesän jatkoa vielä sinne!:)

    erica,
    kiitos - ja varmasti muitakin auringonpalvojia!:) Varmasti antaa!:) sormet vaan ristiin! Toiveet elokuun helteisiin!:)

    ReplyDelete
  13. Kiitos UPEASTA blogista, ei tule kommentoitua vaikka luen tätä ihan säännöllisesti. Kokeilin tuota samaista mekkoa (ihan sinun inspiroimana), mutta jäin miettimään, että miten hyvin tuo pysyy päällä? En nimittäin huomannut juurikaan eroja tuon yläosan suhteen eri kokoisissa mekoissa. Löystyykö yläosa pesussa? Kiitos jo etukäteen ja toivottavasti saamme vielä pitkään lueskellä postauksiasi!

    ReplyDelete
  14. Katja,
    Kiitos kovasti sulle kauniista sanoista!:) Mekko pysyy erinomaisesti päällä. Itse olen ostanu S koot. M kokoa kokeilin joskus mutta se ei päällä pysynyt.
    Pesussa ei mene miksikään (ja mä olen pessyt tuon valkoisen ihan naurettavan monta kertaa!:D
    Kiitos vielä itsellesi aivan ihanasta kommentista!:)

    Inna, (jonka viestiä en julkaissut)
    hei kiitos ihan kauheesti. Olen itseasiassa kuullut siitä, mutta en ole omaani tsekannut. En kyllä tiedä edes kuinka se tehdään vaikka olenkin näistä melko hyvin perillä. Haluan vielä kiittää suuresti ystävällisyyttäsi ja avuliaisuudestasi!:)

    Anna,
    Olet niin oikeassa. Itse olen saanut nähdä sitä kirjoittamaasi myös aika läheltä. jopa omassa kodissa, mutta itse olen molempien kanssa tänäpäivänä erittäin läheinen. Kaikella elämässa on positiiviset ja negatiiviset puolensa ja uskon vakaasti että elämä osaa tasapainottaa huonot puolet hyvillä.
    Oikein hyvää kesää vielä sulle!:)

    ReplyDelete
  15. Voi elämä miten täydelliset nuo sun mekot!! Olen just itse ulkomailla lämpösessä ja juuri tuommosia tarvii täällä todella. Nuo on kyllä JUST sitä mitä etsin :)

    ReplyDelete
  16. Oijoi, kiitos tuhannesti vinkistä! Tämän postauksen innoittamana eksyin Spirit Storeen seikkailemaan ja löysin saman mekon puoleen hintaan, tosin mustana :) Tunnut blogisi perusteella tosi fiksulta ja jalat maassa -tyypiltä, susta saa tosi mukavan vaikutelman!

    ReplyDelete
  17. Cherry,
    Ne ovat lomamatkalla aewan mahtavat poolille!:) En tiedä missä päin maailmaa lomailet, mutta näitä Juicyn mekkoja on ihan joka puolella. Ehkä löydät sieltä omasi!:)

    ANonyymi,
    voi miten ihanaa!:) Musta on vielä ihan älyttömän käytännöllinen väri (mullakin musta muutaman vuoden takaa oli, mutta mulla ei ole hajuakaan minne olen sen tunkenut:S) Joten nauti ihanasta uudesta mekosta!:) Nyt pitäis Suomessakin olla hieman paremmat säät niin pääset käyttämään sitä!:) Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Ihanaa kuulla jotain tuollaista vaikka olenkin tiukasti pitänyt sen linjan että itsestäni en mitään kerro. Kiitos sulle vielä - sait hymyn huulilleni:)

    ReplyDelete
  18. Vaikket kerrokaan mitään henkilökohtaista itsestäsi, kirjoitustyylistä voi silti päätellä paljon samoin kuin siitä, miten ystävällisesti ja paneutuen vastaat aina kommentteihin :) Ja Juicyn mekko oli päällä jo tänään, ihana on!

    t. sama anonyymi

    ReplyDelete
  19. Sama anonyymi,
    Voi kiitos ihan älyttömästi:) Sait minut kovin iloiseksi tällä. Olen todella iloinen jos olen onnistunut välittämään fiilikseni teille ihanille lukijoille!:)
    Nauti upeasta ja ihanasta uudesta mekostasi!:)

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)