Friday, July 31, 2009

After Sun Mist

ALKUUN HUOMIO!

Koneeni paatti flipata ja nyt en saa enaa a pisteita silla koneeni ei suostu ottamaan sita kaskya milla ne ennen sain. Koneeni ei ole Suomesta hankittu, taten minulla ei ole omaa nappainta a:lle ja o:lle (pisteet palla).
Myoskin delete-nappi sanoi itsensa irti.
Joten voi olla etta postaustahti nyt hieman hiljenee kunnes saan koneen korjattua. Suuret pahoitteluni. Itseani harmittaa aivan alyttomasti.
Gotta love electronics.

Mutta asiaan.
Aikaisemmin olen kertonut teille auringonoton vaaroista ja kuinka ihoa tulisi muistaa aina auringolta suojata. Koska aurinko vanhentaa ihoa, pitaa muistaa rasvata iho kunnolla auringonoton jalkeenkin. Itse ostin jokin aika sitten itselleni taysin uuden tuotteen - Guerlainin Terracotta Sous le Ventin.

Tama tuote kosteuttaa ihoa ja mainoksensa mukaan myos tehostaa rusketusta. En tieda kuinka paikkansapitava tuo vaite on, mutta ainakin se on ihanan viilentava suihke auringonoton jalkeen.

Tuoksuna toimii Tiare kukka, joka on minun nenaani hieman pistava. Tuoksu vaatii hieman totuttelemista, mutta nyt jo yhdistan sen mieluisaan ihonhellimishetkeen:) Todella virkistaa ihoa ja suihkeen koostumus jattaa ihon ihanan samettiseksi ilman rasvaisuutta.
Suosittelen lampimasti aurinkoisiin hetkiin:)

8 comments:

  1. Pidetään peukkuja, että saat koneesi kuntoon!

    Olen myös huomannut, että kunnon rasvaus auringonoton jälkeen todellakin on suositeltavaa. Varsinkin ulkomailla. Parin viimeisen kaukoloman aikana olen lätrännyt iltaisin rasvalla ihan kunnolla ja ihoni kiittää: toisin kuin kanssamatkustajillani, ihoni ei lähtenyt "kuoriutumaan" heti Suomeen palatessa, ei edes hitusen palaneet kohdat.
    Millaista suojakerrointa muuten yleensä käytät?

    ReplyDelete
  2. Suihkeet on kivoja auringonoton jälkeen. Tuo tiare-kukan tuoksu varmaan jakaa mielipiteitä, mutta mä olen aina pitänyt siitä paljon. Mulla on ollut jo pienenä, muistaakseni shampoo, joka tuoksu sille ja nykyäänkin ostan mielellään rasvoja yms., jotka tuoksuu tiarelle. Orlylla on esim. hyvä käsirasva. Tiaren tuoksusta tulee mieleen kesä, aurinko ja lämpö, aah ihanaa!

    ReplyDelete
  3. Hei! Tämä ei liity itse postaukseen, mutta tuli sellainen olo, että haluan lähettää kommentin :)

    Olen lukenut blogiasi alusta saakka, ja tykkään tästä erittäin paljon. Olet erittäin tyylikäs, kaunis ja fiksu nainen! Erityisesti haluan kiittää tapaasi vastata kommentteihin: käytät selvästi aikaa vastauksiin, etkä vaan kirjoita lyhyitä ja samoja juttuja kaikille. Kiitos siitä! Lukijalle tulee hyvä olo :) Lisäksi vastaat mielestäni erittäin hienosti negatiivisiinkin kommentteihin, se taito puuttuu monilta muilta bloggaajilta.

    Olet blogisi perusteella erittäin ihana ja määrätietoinen nuori nainen, juuri tuollainen minäkin haluan olla sitten "isona"! (nyt 19-v. :D)

    Jatka samaa rataa!

    ReplyDelete
  4. T,
    ihan totta! Kun pitaa ihon kosteutettuna pitkaan loman jalkeenkin, pysyy rusketus paremmin kun iho ei lahde kesimaan. Eli rasvausta rasvausta rasvausta!:D
    Suojakerroin riippuu siita missa olen. Jos esim matkustan Dubaihin kesalla niin aloitan ihan huoletta 30 keroimella ekat paivat. SIita sitten vahennan pikkuhiljaa ja paadyn kasiin.
    Suomessa kaytan 6 suojakerrointa:)

    Kata,
    Joo mulla se tuoksu otti alkuun hieman nenaan mutta nyt sen yhdistaa heti aurinkoon, lampoon ja pehmeaan ihoon!:D On se kumma kuinka paljon muistoja tuoksut tuo:D

    johanna,
    kiitos sinulle hirmuisesti kun annat minulle aikaa ja kirjoitat nain kauniin viestin periaatteessa ventovieraalle!:) se kertoo siusta paljon. Mahdat olla hyvin ystavallinen ja sydamellinen!
    Negatiivisiin kommentteihin tulee aina tormaamaan elamassa ja taalta saa hyvan opin siihen kuinka niiden kanssa kannattaa toimia. Asiallinen kritiikki on parsta antia. Siita voi itse oppiakin jotain! Mutta asia erikseen on naa viestit missa ei ole mitaan sisaltoa, vaan nakee heti etta kirjoittaja purkaa omaa pahaa oloaan. Jos viesti ei ole turhan ilkea niin vastaan kohteliaasti ja yritan saada toisellekin paremman mielen mutta joitan alyttomyyksia en edes julkaise. Aivan ihanaa jos sina pidat tasta tavastani:) Ja kommenttisi perusteella voisin uskoa etta edessasi on oikein valoisa ja toiveikas tulevaisuus!:) Onnea sinulle kaikkiin elamankoitoksiin!:)

    Pipari,
    saa!:) Omani ostin stockalta, ja voisin kuvitella etta hyvin varustetuista kosmetikkaliikkeista (kuten KICKS) voisi loytya:)

    ReplyDelete
  5. Itse tykkään myös paljon erilaisista suihke- vartalorasvoista- ja öljyistä. Kumma vain, niitä ei tahdo hirveästi olla Suomessa saatavilla? Tai sitten en ole osannut vain etsiä oikeista paikoista.
    Ystävän luona vierailessa Englannissa hamstraan aina Bootsissakin myytävää Sanctuaryn(Lontoon Covent Gardenissa sijaitseva day spa) Body milk spayta ja Body moisture sprayta. Ihan mahtavia tuotteita!:) Jos satut löytämään sieltä, suosittelen kokeilemaan

    ReplyDelete
  6. Tuosta näppäimistöstä tuli, että itsellänikin on ranskalainen näppis ja pisteet kirjainten päälle saan näppäimestä joka sijaitsee tuossa enterin vieressä (nÄppäimen yläosassa) ja ekaksi painan sitä (josta ei vielä tapahdu mitäÄn) ja sitten kirjainta ja pisteet ilmestyy siihen k.o kirjaimen päälle. Aika vaivalloista joskus kirjoittaa mutta siihen aika lailla tottuu.

    Toiseksi vielä tuosta tiaresta, tykkään kovasti! Olen saanut tahitilaiselta kaverilta monoi-öljyä (jota siitä tiaresta valmistetaan) oikein tahitilta ja nykyään käytän sitä osittain auringonsuojana, ihme se toimiikin hyvin enkä ole palanut! Eli tulee joo aurinko ja biitsi mieleen...

    ReplyDelete
  7. Jen,
    ainakin tätä tuotetta saa ihan stockalta!:) Tuo on ainakin ihanan viilentävä auringonoton jälkeen!:) Kiitos vinkistä! Pitää pitää mielessä!:)

    Ella B,
    joo silloin kun vaihdan asetukset koneessa niin että saan ä:n niin silloin kaikkien merkkien paikat vaihtuu. Nyt ne osaa jo kuitenkin onneksi ulkoa, mutta silti aika vaivalloista. Onneksi joudunkin kirjoittamaan enemmän kielillä missä ei ä:tä tarvita:)
    Ihan totta, uskomatonta kuinka tuoksuista voi tulla niin vahvasti muistoja mieleen!:) Aivan ihanaa!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)