Monday, June 8, 2009

Ralph Lauren

Mulla on ollut hakusessa jo pitkään sellaiset kiiltävät haaremihousut.

Siis ei sellaiset jotka roikkuu haaroista. Vaan sellaiset rennon pussahtavat housut, joiden tulisi olla kapeat nilkan kohdalta ja hehkua auringossa... Vinkkejä anyone?

Ja mistä mä tällaisen idean sain?

No näistä kuvista tietenkin:


6 comments:

 1. Moikka! Jos tämä nyt tulee kahteen kertaan niin johtuu henk.koht. kirjautumisongelmistani... Mutta asiaan, oletkos huomannut Indiskan sivuilta löytyvät haaremihousut? Näyttävät olevan jotain hohtavaa kangasta, eikä mun mielestä roiku ihan hirveen alhaalla. En tosin oo nähny irl.. Kivaa luettavaa muuten tää sun blogi, löysin tänne vasta nyt!

  ReplyDelete
 2. Hei Salli!
  Kiitos kovasti vinkistäsi! Itseasiassa joku ihana lukija vinkkasi minulle Indiskasta, kiitin kovasti ja sitten menin tyyliin seuraavana päivänä katsomaan liikkeestä jos vihdoin saisin omani. Mutta en löytänyt Foorumin liikkeestä haaremihousuja lainkaan:( Mutta siis sivuilla on? Pitää heti käydä katsomassa! Kiitos kun jaksat auttaa minua eteenpäin ja olen hyvin otettu jos pidät tästä minun pelkkää pintaa olevasta blogista!:)

  ReplyDelete
 3. Zarassa olen nähnyt. Ja Soaked luxurylla. Asos kannattaa tsekata myös! Itsekin haluaisin tuollaiset. Sampanjanväriset tai tummansiniset olisivat ihanat!

  ReplyDelete
 4. linkittämällä blogissani: http://look10.blogspot.com/
  tuo sinulle tämän palkinnon, "10 TARKASTELE Award"
  esimerkki: http://fashionfreakwithheart.blogspot.com/
  ;)

  ReplyDelete
 5. Styledrop,
  kiitos kovasti vinkeistä!:) Pitääpä käydä sieltäkin katsomassa!:) Mullakin on nimenomaan shampanjanväriset hakusessa!:) Jos löydän niin ilmoitan siitä täällä varmasti. Kiitos vielä avustasi!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)