Monday, June 29, 2009

Päivän asu rannalle

Nyt kun aurinko paistaa, suosin olkaimettomia hameita, toppeja sekä sitä Mangon housupukuani:)
Miksi?
Jotta säästyisin tylsiltä rusketusraidoilta.
Rannalle lähtiessä suosin ehdottomasti myös bandeau bikineitä. Sillä tykkään käydä viilentymässä vedessä ja täten en jaksa koko aikaa olla säätämässä bikinien narujen kanssa ja pelätä vilautusvaaraa:)

14 comments:

 1. Minä suosin myös tuubimaisia yläosia näin kesällä. Eilenkin torikirpparille puin päälleni shortsit ja tuubitopin=ei rusketusrajoja olkaimista:)

  Vastaava turkoosi mekko joka sinulla on päälläsi oli minulla luottomekkona Rhodoksella. Mistä sinä olet hankkinut tuon valkean? Olen itsekin metsästänyt valkeaa, mutta kaikista tuppaa näkymään läpi ihan kunnolla :/

  ReplyDelete
 2. Kiki,
  Juuri näin. Itse koen että ne rajat bikineistä, topeista yms. decolte-alueella on aika rumat. Tosin kaikki eivät olosuhteiden vuoksi niiltä voi aina välttyä.

  Hame on Juicyn. Tuon valkoisen ostin muutama vuosi takaperin Amsterdamista. Mutta hiljattain ostin saman mallin (hieman erilaisena) Kamppi Keskuken yläkerrassa sijaitsevasta Spirit Storesta kirkkaan vaaleanpunaisena. Myös kauppa nimeltä Maranello (Kämp Galleriassa) myy Juicya ja heillä olen tätä hametta nähnyt eri väreissä. Koska materiaali on froteeta, ei mitään näy läpi:)

  ReplyDelete
 3. ihanat nuo bikinit tossa alla!

  ReplyDelete
 4. sul o ihan mahtava blogi, ihanat nuo siniset bikinit :)

  ReplyDelete
 5. Olen tässä nimettömänä seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja nyt päätin sitten raapustaa itsekin jotakin sinun nähtäväksesi :) En ole kovin kauaa blogimaailmassa liikkunut ja sinun blogisi herätti kyllä paljon huomiota iloisuudellaan ja kirjoituksillaan. Kirjoitat loistavaa tekstiä!

  Mistä kaupasta mahdat muuten olla nuo ihanat bikinit ostanut? :)

  ReplyDelete
 6. Katsku,
  Kiitos kovasti!:)

  lissa,
  kiitos kauniista sanoistasi!:)

  katy,
  kiitos kovasti. Pidän niiden väristä sekä metallisista yksityiskohdista.

  Sohvi,
  Kiitos todella paljon ihanista sanoista ja annat myös hieman itsestäsi!:) Kiva päästä keskustelemaan muiden kanssa näistä pienistä ihanista asioista:)

  Bikinit on sellainen merkki kuin Seafolly:) Ja ostettu Dubaista ko. merkin liikkeestä.

  ReplyDelete
 7. Minunkin huomio kiinnittyi erityisesti noihin ihaniin bikineihin (: Todella kauniit!
  Tänä kesänä olen metsästänyt uusia etenkin kun loma etelä-ranskaan tiedossa, mutta en ole vielä löytänyt hyviä :( Ehkäpä olen vaan turhan nirso :D

  ReplyDelete
 8. Kivat bikinit tosiaan!
  Tuli matkakuume tota vikaa kuvaa katsellessa. Palmuja, ja ihania nuo rakennukset, jotka näkyy horisontissa. Supermodernia arkkitehtuuria riittää Dubaissa.

  ReplyDelete
 9. toi vika kuva ei varmaankaa oo suomesta.... huohy :(

  ReplyDelete
 10. Anni,
  voi sanoisin että kannattaa ostaa bikinit sitten sieltä paikan päältä. Itse lomailen usein sukuni luona länsi-Ranskassa ja ostanut sieltä ihania bikineitä. Myös seafollyt olen sieltä joskus ostanut, joten voisin kuvitella että etelä-Ranskasta myös ko. merkkiä löytyy:)

  Kata,
  voi herttinen kun sulla on tarkka silmä!:D

  N,
  ei oo joo:) Dubaissa otettu viime toukokuussa.

  ReplyDelete
 11. Blogisi on ihana!
  Kuinka pidät itsesi noin hyvässä kunnossa? Mitä urheilua ja kuinka usein harrastat? :)

  ReplyDelete
 12. hei, mistä toi sun ihana ristikoru mahtaa olla joka sulla on monessa kuvassa? : ) ps. sulla on kiva blogi!

  ReplyDelete
 13. Ah, kiitos vinkistä. Täytyy muistaa.
  Juuh, luulisi nyt tosiaan, että siellä rivieralla olisi hieman kattavampi valikoima bikinejä kun täällä suomessa.
  Sinullakin on sukulaisia ranskassa (: Avopuolisoni on ranskalainen ja lähdemme hänen perhettään sinne moikkamaan. On aina niin outoa, kun hänelle paikka on vaan ihan tuttua kotiseutua ja minulle koko paikka, arkkitehtuuri ja ilmasto ovat niin kovin eksoottisia ;D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)