Wednesday, June 17, 2009

Päivän asu 170609

Taas samaa vanhaa kaavaa...
Mutta onneksi tänään paistaa aurinko!:)

6 comments:

 1. Heii mite tänne bloggerii saa taustalle just jonku kuva ja sit siinä päällä valkee teksti ? :))
  Kiiits jos voit auttaa : >

  ReplyDelete
 2. Catwalk,
  anteeksi, nyt en oikein ymmärrä?:)
  Tarkoitatko postauksessa olevaa kuvaa johon saa päälle tekstin?
  Itse käytän niiden tekemiseen ohjelmaa nimeltä Picasa.

  ReplyDelete
 3. Eii sillein : ) Vaan siis esim. ku sulla on tuolla blogin taustalla tuo naisen jalat + korkkarit niin miten tonne sivuu yms saa jtn kuvaa?:O Taakse siis.. tän koko blogi :)

  ReplyDelete
 4. Catwalk
  elikkä sellainen palvelun tarjoaja kuin Pyzam tekee noita taustoja valmiiksi ja voit kopioida niiden html koodin sivullesi.

  ReplyDelete
 5. Jimmy Choo for H&M !!!

  En tiedä onko tästä jo kirjoitettu Suomessa, mutta Jimmy Choo:lta tulee kenkkä, laukku ja asuste (sekä naisille että miehille) mallisto H&M:lle marraskuussa!!
  Oli aivan pakko jakaa tämä tieto muotitietoisten naisten kanssa, en pidä omaa blogia joten ajattelin jakaa tietoni näin :D
  Jeeej

  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1193640/Celebrity-favourite-shoe-brand-Jimmy-Choo-announces-new-designer-collaboration-H-M.html

  ReplyDelete
 6. Hei mistä tuo ihana neuletakkisi on?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)