Friday, June 12, 2009

Päivän asu 120609

Aivan ihanaa että säät ovat hieman lämmeneet.
Sitä pystyy jopa lähtemään t-paidassa ulos!
Eilisen postauksen innoittamana teki mieleni pukea punaista ylle...
Such a basic outfit. T-paita ja farkut...

6 comments:

 1. Nooh, täällä on vaan satanu koko päivän. Lämmin olisi jos ei satais ;)

  Farkut näyttää tosi hyvältä ton punasen paidan kanssa :)

  ReplyDelete
 2. Kyllä ne vaan on nämä tällaiset klassikkovaatteet, mitkä näyttää aina kivalta päällä. Näytät tosi hyvältä noissa ja punainen sopii sulle mielettömän hyvin.

  ReplyDelete
 3. norppis,
  oi voi. toivottavasti sielläkin paistaa pian. Kiitos kovasti, nuo ovat lempifarkkuni:)

  Jaana,
  ihan totta. Klassikot vaan toimii (vaikka klassinen farkut ja valkoinen t-paita onkin nyt punainen:D) Niin simppeli asu, mukava ja pirtsakka:D

  ReplyDelete
 4. basic on paras!

  näyttää tosi hyvältä, varsinki noiden ihanien ballerinojen kera!

  hassua on myös, että tällaset klassikot unohtuu jotenki ku aina tulee uutta trendiä toisen perään ja sitä pukeutuu mitä ihmeellisimpiin kaapuihin, ja vaikkei tietty miehiä haluta miellyttää, niin aina ne kyselee miks pitää laittaa jotain kummaa päälle, et eikö vois pukeutua normaalisti ;)

  well done :) !

  ReplyDelete
 5. sirkku,
  kiitos:) varmasti monen mielestä "tylsä" kokonaisuus, mutta usein kun ei jaksa miettiä mitä laittaisi päälle niin on hyvä luottaa perus tavaroihin:D

  ReplyDelete
 6. Voi että :) Sun blogi vaikuttaa just kiinnostavalta, jopa sun asut näyttää kiinnostavilta nii taidanpa alkaa lukeen sun blogia enemmän :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)