Friday, June 26, 2009

Päivän asu kuumalla

Näissä tamineissa kävin lempiravintolassani syömässä.
Vaikkakin kirjoitan täällä terveellisistä ravinnosta yms. se ei todellakaan tarkoita sitä että itse söisin aina ns. hyvin.
Tärkeää on juuri se tasapaino kaiken kanssa ja että ei lähdetä kieltämään itseltä mitään.
Juuri siksi pitää yrittää kehittää arkeen niitä pieniä terveellisempiä vaihtoehtoja, että sitten saa myös vetää tällaisia suklaa-unelmia jos siltä tuntuu!:) Kunhan ei ihan ähkyyn itseään vedä (minkä virheen teen lempiravintolassani aivan liian usein:D).
Kakku katosi silmänräpäyksessä... Tosin oli mulla apua:D

13 comments:

  1. Haha NIIN ihana kuulla :D Ja NIIN samaa mieltä!! Mahatavaa et tollasilla säärillä voi kuitenki vähä herkutellakin (ne on Upeet!) niinku me normaali ihmiset ;)
    Ihanaa, aurinkoista viikonloppua!

    ReplyDelete
  2. haha, toi oli hyvää... oot vissiin käyny Rafaellossa syömässä ;) mäki kävin ja maistoin tota samaaa jälkkäriä... aivan taivaallista, nam! ;)

    ReplyDelete
  3. Toi oli aivan taivaallisen hyvää. Mäki oon maistanu :) Oot vissiin käyny rafaellossa syömässä ;)

    ReplyDelete
  4. Katsku,
    ulkonäkö ei ole mitään verrattuna makuun!:D

    Johanna,
    Voi kuule, meitsi on ihan kauhee herkkupeffa mitä leivonnaisiin tulee... Siksi pitääkin yrittää keksiä niitä terveellisiä vinkkejä muuhun syömiseen että jotankin tasapainottuisi:D
    Kiitos kauniista sanoistasi kaunis!

    secret,
    en ole ikävä kyllä ikinä käynyt Rafaellossa. Nuo kuvat ovat sellaisesta japanilaisesta ravintolasta kuin Raku Ya. My favourite:)

    ReplyDelete
  5. Ihanan näköistä tuo kakku! Ja tyylikäs asu (taas kerran!:)
    Muuten, lähetin sulle jokin aika sitten mailia ja kyselin siitä paitashaalista, se ei tosiaankaan ole mikään tärkeä/kiireellinen asia, mutta mietin vaan, että tulikohan se maili perille?:)

    ReplyDelete
  6. Suosittelisitko tota Raku Ya:ta, kun mulla on missiona viedä poikaystäväni (joka ei ole siis ikinä maistanut muuta kuin itsetehtyä sushia) sushille? :) Toi kakku kyllä vakuuttaa aika hyvin siitä, että muutkin ruuat vois olla aiiika hyviä..!

    ReplyDelete
  7. mmmmmm...toi on kyllä taivaallinen herkku :) Pitää antaa itselleen lupa välillä herkutella! Ja kesällä syödä jätskiä minkä napa vetää! :D

    ReplyDelete
  8. Voi vautsi mitkä upeet koivet!
    :-)

    ReplyDelete
  9. Hei!

    Lueskelin vanhempia tekstejäsi ja pakko todeta, että inspiroiduin täysin! Löysin kaikkia ihania kauneusvinkkejä ja varsinkin terveyteen liittyvät tekstit herätti mussa paljon kiinnostusta. :) Se tee juttu oli iha ykkönen ja vihreen/valkosen teen lipittämisestä tuli mulle tapa kerta heitolla.
    Tuli jotenkin hyvä mieli ku luin tätä sun blogia, vaikutat jotenki fiksulta ja freshiltä :) (en oikein itekään tiiä mitä haen :D) Ehkä se, ettet jauha yksityiselämästäsi ja että postauksesi ovat jotenkin asiallisia mutteivat liian jähmeitä, tekevät tästä blogista niin mukavan oloisen ja seuraamisen arvoisen. Mutta mutta joo hienoa! :D Tykkään!

    ReplyDelete
  10. Katja,
    Kakku on taivaallista...:)
    Joo sain sun mailin!!
    Sori, unohtunut siinä juhannuksen alla ihan täysin (ja jos en heti vastaa noihin hotmail ja gmaileihin niin ne unohtuu:S)
    Palaan asiaan asap!

    heta,
    ehdottomasti suosittelen Raku Yata ihmisille jotka maistavat suhia ekaa kertaa. Koska sushien taso vaihtelee kovasti paikan mukaan, mutta Raku Ya on yksi stadin parhaista - ellei paras...:)
    Suosittelen AINAKIN seuraavia susheja:
    Yaki Shake
    Raku Maki

    paikan erikoisia, jotka ovat vaan niin uskomattoman hyviä!

    A,
    no aijaa! Tuo kakku on vaan jotain niin hyvää...

    Adeletar,
    nuo korot tekee kyllä ihmeitä kaikkien jaloille!:)

    -A
    kiitos älyttömästi hyvin kauniista sanoistasi! Olen todella iloinen jos joillekin välittyy positiivinen fiilis jutuistani ja inspiroivat pieniin terveellisempiin parannuksiin. Fakta on että sitä lukee mitä haluaa lukea ja vaikka rautalangasta vääntäisi niin silti joku voi haluta ymmärtää väärin. Ihanaa että siellä kirjoitteleepi hyvin välitön ja elämäniloinen ihminen!:) Siitä miten kommentti on kirjoitettu, voi kertoa toisesta paljonkin:) Kiitos että piristit iltaani:)

    ReplyDelete
  11. Hei,

    Ihana blogi! :) Mistä asusi on? Se on aivan ihana, ainakin sopii sinulle.

    -ann

    ReplyDelete
  12. Hei, löysin blogisi googlen haulla, kun etsin tietoa vihreän teen ja valkoisen teen terveysvaikutuksista ja sitten päätin lukea vähän lisää, ja jäin koukkuun =D Juuri sopivan pituisia merkintöjä ja erityisesti tykkään näistä terveys -kategorian alla olevista. Saisinko lisätä sun blogin seuraamieni blogien listaan profiilissani? Anteeksi, kun kysyn mutta muutamasta merkinnästä oon saanut sellaisen kuvan, että laihdutat? Tiedän olevani täysin 'random', mutta mun mielestä olet normaalipainoinen ja hoikka.. (pahoittelen, ei sun tarvitse vastata kun asia ei oikeastaan edes kuulu mulle) Hyvää kesää =)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)