Monday, June 1, 2009

Lisää rusettia

Itselleni väsäsin aikoinaan (reilu vuosi sitten, milloin myös nämä kuvat on otettu - eli pahoitteluni) vyöt kolmesta eri väristä.
Ruskea
Punainen
Klassinen musta
Nyt kesän kynnyksellä tekisi mieli lähteä hakemaan jotain uutta hyvin pirteää väriä... hmmmm, mitäköhän sitä valitsisi...?

14 comments:

 1. keltaista!ihanan pirteän keltainen sopisi sinulle todella hyvin :)
  Ja punainen rusetti ja laukku on todella herkullinen yhdistelmä,ihana asu!

  Terveisin,
  sari

  ReplyDelete
 2. Keltaista ja tietenkin joku ihana sininen =)

  -HJM

  ReplyDelete
 3. Miten olisi limenvihreä? Kävisi mielestäni ainakin tuon tummanruskean ja valkoisen yläosan pariksi...

  Kiva idea tuo! Pitää kokeilla yhden jo vähän tylsäksi käyneen juhlamekon kohdalla itsekin. :)

  ReplyDelete
 4. keltanen tai korallinpunanen olis mun ehdotukset :)

  ReplyDelete
 5. Itse olen näin kevään ja kesän myötä ihastunut pehmeään persikan sävyyn. Sopisi sinulle aivan varmasti ja töisi ihanasti piristystä simppeliin asuun :)

  Ja siis tarkennukseksi: persikan sävyn miellän hyvin erilaiseksi kuin oranssin. Paljon, paljon pehmeämmäksi

  ReplyDelete
 6. Ihania!

  Mistä sä hankit noita ja kuinka teet?

  Laita joku ohje tänne!! ;)

  ReplyDelete
 7. Turkoosi tai koralli :)

  ReplyDelete
 8. sari,
  kiitos kovasti! pirteästä vaalean keltaisesta pidän kyllä hirmuisesti. Toimii todella hyvin vielä päivettyneen ihon kanssa...:)

  HJM,
  :D suprise suprise:D

  eirene,
  Limen vihreä? Enpä ole tullut edes ajatelleeksi!:) Nuo rusetit tuovat kivaa tyttömäisyyttä mitä tavallisimpaankin asuun!:)

  Anonyymi,
  uuh, korallinpunainen...NAM! Ja kestosuosikki keltainen!:)

  Erica,
  tiedän juuri mitä tarkoitat. Itse RAKASTAN sitä hempeän persikan sävyä. Itseasiassa häissäni oli väriteemana valkoinen, hempeä vaaleankeltainen ja persikka:)

  Anonyymi,
  tuosta aikasemmasta postauksesta löytyy ohje:)

  ReplyDelete
 9. Ihan tyhmää että lopetat tänne kirjottamisen.. koska uskon että sulle tulis vielä hyvä taipale tän blogin kanssa.. kerrankin joku tietää mikä on muotia.. toiv tää blogi ei lopeta.

  ReplyDelete
 10. Anonyymi,
  OI! Miten mä nyt ikinä osaan päättää!!:D
  Niin ja hei helsinkiläiset! Jos sellainen pieni putiikki kuin nappitalo vielä on pystyssä roballa, niin sieltä saa vaikka mitä ihania nauhoja (hain sieltä joskus persikkaista nauhaa häihin tuolien selkänojiin lähemmäs 400 metriä:D)

  Anonyymi,
  Voi kiitos, mutta eikö se muoti ole siitä juuri ihana juttu että on niin monta eri tapaa asioita yhdistellä ja sääntöjä ei periaatteessa ole?:) Ikävä kyllä voi olla niin, että en ehdi pitämään kahta blogia kun arkeni alkaa ulkomailla ja se toinen on niin tärkeä minulle... Mutta katsotaan, olen jo nyt saanut sen verta mielenkiintoisia tarjouksia etten välttämättä kokonaan lopeta...;)

  ReplyDelete
 11. mikä blogipohja sulla on tässä taustalla? :)

  ReplyDelete
 12. miten sinun toista blogia pääsee lukemaan, tykkään tästä blogista ja haluaisin jatkaa lukemista, kun lopetat :)

  ReplyDelete
 13. N,
  blogipohja on pyzamin sivuilta:)

  anonyymi,
  ikävä kyllä en nyt juuri ota lisää lukijoita suuren kysynnän vuoksi, mutta katsotaan tilannetta uudestaan sittem jos tämä blogi loppuu.

  ReplyDelete
 14. Mulle on tarkeaa, etta asusteet sointuu yhteen ja siina ollaan molemmat samoilla linjoilla. Kengilla, voilla, hiusasusteilla ja laukuilla asua voi muuttaa niin nopeasti ja helposti.

  Mun lempparivarit vaihtuu joka kesa. Toissavuonna se oli oliivinvihrea, sita edellisena aqua,viime kesana keltainen ja tana kevaana navy blue on vetanyt puoleensa kummasti...

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)