Wednesday, June 10, 2009

Kylmän kesäkuun päivän asu

Kesäkuu...
Eilen vedin pipo päässä ja kaulaliina kaulassa...
I am getting desperate here!

11 comments:

  1. postaus ehdotus:
    Olisi kiva kuulla, että missä kaikkialla päin maailmaa oot matkustellut ja paikkojen hintaeroja,parhaita kauppoja,mitä oot mistäki ostanu ja yleensäkki millasta on ollut muodin näkökulmasta.Parhaimmat merkkiliikkeet ja niiden hinnat tms.Etenkin Dubai kiinnostaa.:)

    ReplyDelete
  2. Onpas ihana pipo ja sopii sulle kyllä tosi hyvin!!
    En olis kyllä millään osannut kuvitella sua pipo päässä, enkä välttämättä ajatellut sen kuuluvan sun vaatevarastoon, mutta tosi kiva nähdä miten hyvin se sopiikin sun tyyliin!
    Tämä varmasti rohkaisee muitakin laittamaan pipon päähän, vaikka ensin ajattelisi, että se ei omaan tyliin sovikkaan (Vaikka mielestäni "oma tyyli" onkin aina juuri sitä mitä itse haluaa ja päällensä laittaa.)

    ReplyDelete
  3. Oi. Parabéns por seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil e nossa luta contra o comunismo. Abração

    ReplyDelete
  4. Ihana asu! :)

    Saaks kysyä kenen leggingsit/sukkikset (ne näyttää tosi napakoilta) ja mikä toi harmaa paita/toppi joka sulla on päällä? Tosi kivan mallinen nimittäin se paita - ainakin mitä takin alta nyt näkee :)

    T: Anna E

    ReplyDelete
  5. Hei kuules toi pipo oli nyt hieman liioittelua ;)

    ReplyDelete
  6. Miss J,
    tuohan oli kiva ehdotus! kiitos inspiraatiosta! Sitä voisi tosiaan miettiä mitä mä osaisin sanoa niistä kaupungeista, missä olen viime vuosien aikana käynyt...
    Kiitos inspiksestä!:)

    Anni,
    :) Ihana olet:) Jos on kylmä, niin ehdottomasti käytän pipoa!:) Pään kautta kun haihtuu yli puolet lämmöstä niin hyvä pitää ne sisällä:) Mutta tosiaan. Kuuluu "mun tyyliin" talvisin:)

    Clausewitz,
    Voi kun olisin niin kielinero että ymmärtäisin tämänkin...auttajia? portugalin osaajia?:)Kyllähän tuolta muutaman sanan poimii maalikkokin:D

    Anna E,
    nuo leggarit on ostettu helsingin get into rehabista. Mulla on muutamat leggarit ja nuo on ehdottomasti parhaat istuvuudeltaan ja ulkonäöltään. Paita on Zurichistä jostain cashmere kaupasta. merkin nimi on cashflow. Se on muuten super lämmin ja yksi mukavimmista ja pehmeimmistä paidoista mitä omistan.

    Pipari,
    oi voi kun ois ollukkin!:D Mä eilen pyöräilin stadissa hoitamassa asioita niin oli pakko olla pipo ja hanskat ettei jäätynyt sen kylmän tuulen takia! Oh god...it's supposed to be June!!!!!

    ReplyDelete
  7. Auttelen vähän kun espanjaa (ja hieman portugaliakin) osaan eli: kirjoittaja kehui ekaksi blogiasi, pyysi sinua sen jälkeen tutustumaan omaan blogiinsa (joka on valitettavasti varmaan portugaliksi) jossa hän kertoo Brasiliasta sekä kommunismin torjunnasta. Lopuksi haleja/suukkoja=lämmin tervehdys tai sinnepäin.

    Näin mä sen ainakin ymmärsin..:)

    ReplyDelete
  8. Lilo,
    kiitos paljon ystävällisyydestäsi. Aika pitkälti tuon pystyi päättelemään vaikka sen sanaakaan portugalia puhu:) Kiitos vielä kovasti käännöksestä - kielinero!:)

    ReplyDelete
  9. Olisikohan mahdollista saada näihin päivän asuihin tiedot vaatteista, eli mistä on hankitu :) Sinulla on ihana tyyli.

    Oma postausehdotukseni olisi asuntosi esittely, niitä on aina mielenkiintoista lueskella/katsella...ellei mene tämän blogin puolella liian henkilökohtaiseksi?!

    ReplyDelete
  10. Jonna ja Nella,
    Olen kovin pahoillani, mutta en mielelläni luettele merkkejä postauksiin. Jos joku haluaa kyseisen vaatekappaleen myös hankkia, niin minulta voi sitä toki kysyä niin yritän auttaa eteenpäin:)

    Ikävä kyllä, (vaikka sisustus kuuluukin minusta tyyliin), en halua esitellä kotieni sisustusta täällä. Kiitos kuitenkin kovasti ideasta, mutta joudun toteamaan, että tuskin tulen sitä tekemään. Pahoitteluni. Toivottavasti ymmärrät(te)?:)

    ReplyDelete
  11. Suloiselta näytät! Kesä, tulisit jo! Hetken jo tänään pääsi nauttimaan kesämekkoilmasta. Kunnes taivaat aukeni, rupesi satamaan kaatamalla ja salamoimaan. Jes. Nyt vähän sohvannurkkaan käpertymistä ja kaakaomukia kouraan, hyviä viikonloppuja!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)