Saturday, May 30, 2009

Treeniasuja

Minulta pyydettiin treeniasu-postausta jokin aika sitten.
Itse harrastan juoksua, satunnaista salilla käyntiä, vesijuoksua sekä tennistä.
Vesijuoksua lukuunottamatta (reeeally?!:)) käytän mm. näitä verryttelypukuja treenatessani.

Ja mikä parasta, nämä asut sopivat vielä kotiin oloasuiksi! Niin mukavat! Aina kun tulen kotiin vaihtuu vaatteet näihin.

Nämä taitavatkin olla vaatteni, mitä käytän eniten!:)

Tosin aika harvoin tulee käytettyä noita huppareita. Enimmäkseen ehkä noita housuja sitten valkoisten perustoppien kanssa.

19 comments:

  1. Nuo on varmasti mukavat päällä ja tosi söpön näköisetkin ovat. Onko velour kovin hiostava materiaali esim. juostessa?

    Tykkään blogistasi, sulla on todella kaunis tyyli :)

    ReplyDelete
  2. Minä ainakin pyysin tätä postausta. :) Olen jäänyt seuraamaan blogiasi aktiivisesti - ihanaa, kun kirjoitat niin usein. Tekstit kuvineen ovat todella inspiroivia. Kiitos!

    Onpa ihania verryttelyasuja. Ovatko nuo kaikki juicya? Annoit taas tosi kivan idean, tuollainen asu voisi mielellään syrjäyttää treenikäytössä suosimani aavistuksen kulahtaneet verkkarit ja shortsit. Mutta mietiskelin vielä myös tuota hiostavuutta, että miten on?

    Kaunista ja helteistä kesäpäivää! :)

    ReplyDelete
  3. Anonyymi,
    Mulla toimii. JOtenkin kun olen aina juossut verra-asuissa niin ei sitä edes huomaa jos siinä ois jotain vikaa. Nuo ylemmät ei ole velouria vaan enemmän jotain frotee-tyypipistä? Mut jotenkin kun noi on niin ilmavat niin niissä on mukava juosta (tosin hupparin jätän pois ja mulla on päällä urheilutoppi ja urheilurintsikat:))

    Anonyymi,
    no oleppa hyvä sitten! Ja kiitos myös itsellesi inspiksestä!:)
    On itseasiassa kaikki, mutta näitä vaatekappaleita taidan kaapistani ylivoimaisesti eniten käyttää:D Minulla kun on kaksi isoa koiraakin niin lenkkeilyä tulee tehtyä PALJON:)Itse en hupparia tosiaan juostessa käytä, mutta nuo housut on oikein mukavat koska ne on sopivat ilmavat.
    Oikein ihanaa kesäviikonloppua sinullekin!:)

    ReplyDelete
  4. onko kaikki noi sun laukkusi ja nämä ihanat merkkivaattet aitoja?
    ja uusina ostattua/suomesta vai onko käytettyjä feikkejä ulkomailta?

    ReplyDelete
  5. IIIHANI ASUJA TYYLISI ON UPEA!
    voisitko tehdä sellaisen kilpailun /arvonnan lukijoille joita mahtaa olla paljon!

    ReplyDelete
  6. Anonyymi,
    ihan aitoja. asun ulkomailla, ja ihan uutena ostettu kaupasta.

    anonyymi,
    mä en usko että mä lähen noihin arvonta rumbiin mukaan:) Mutta kiitos kuitenkin kovasti.

    ReplyDelete
  7. voisit panostaa kuvien laatuun.

    ReplyDelete
  8. anonyymi,
    no mitä ihmettä mä tähän postaukseen kirjoitin? Pakko siis pakolla inistä.

    ReplyDelete
  9. Tosi kivoilta näyttävät asut, mutta jos meinaa käyttää useamman kerran viikossa ja hikoilla :) niin materiaali ei kestä kovin pitkään ja lopputuloksena on likaisen hajuinen vaikka ottaisi juuri koneesta (tai vähintään heti yhden kerran jälkeen haisevat pahalla). Materiaali ei vaan kestä "kovaa" käyttöä ne kun on tarkoitettu oloasuiksi. Eli suosittelin itse kyllä ihan oikeita urheiluasuja kuka meinaa juostessa tai salilla käyttää. Niiden materiaalit on testattu kestävyydeltään ja ainakin itse olen huomannut kestävyyden ihan käytönkin kautta n. 16 vuoden kokemuksella. Mutta kuten sanoin, aivan ihania oloasuiksi :).

    ReplyDelete
  10. Onko toi yks noista twisted heartin puku ? kattelin viimevuonna jenkeis sellasta ihan täääääääydellisen ihanaa pinkkiä asua, jossa oli timanteilla iso sydän selässä ja housuissa :) ja tänävuonna sellanen oli beigenä. harmittaa niin vietävästi etten ostanu sitä pinkkiä :( kunpa niitä vielä sais jostain...

    ReplyDelete
  11. "Olen 24-vuotias nuori nainen Suomesta, joka tällä hetkellä asustaa suurimman osan vuodesta ulkomailla seurattuaan sydäntään."

    sori pilkunviilaus mut tossa lukee; "Suomesta, joka" eli siis Suomi asustaa suurimman osan vuodesta ulkomailla ... :--DD

    mulla on elämä ;D

    ReplyDelete
  12. hei, oletko koskaan kirjoittanut koiristasi? itse eläinrakkaana olen tietenkin enemmän kuin kiinnostanunut bloggareiden eläinystävistä :)

    ReplyDelete
  13. Ihan toi eka LV:n laukkukin aito?
    En tiennytkaan etta Louis takee laukkuja ja laittaa LV merkit ylosalaisin?

    ReplyDelete
  14. Ootko jostakin ladannut sivupohjan? Haluaisitko olla maailman paras ja laittaa sivukoodin sinun seuraavaan kommenttiisi jotta saisin yhtä HIENON pohjan kun sinulla? :--)

    Tai laita sähköpostiin jonka PITÄISI tulla viestissä :--D

    ReplyDelete
  15. Nana,
    Juu, ei nää ihan ainoot treeniasut ole, mutta käytetty on ja paljon eikä miksikään ole mulla mennyt. (tosin pesen niitä todella usein). Ihan oikeessa olet, mitä mahtavempia oloasuja!:D

    lille,
    ikävä kyllä ei ole kyseistä merkkiä:)

    Anonyymi,
    kiitos huomautuksesta, mutta miten ihmeessä se sitten pitäisi kirjoitta. Tässä lauseessa ei voi käyttää mikä, joten tämä taitaa olla kieliopillisesti kuitenkin oikein. Kiitos kuitenkin.

    essi,
    pahoitteluni, tänne en enempää henkilökohtaisia juttuja laita:)

    Anonyymi,
    ihmiset joilla ei ole hajuakaan asiasta, niin on ihan mahtavaa että kokee tarpeelliseksi yrittämään tulla näpäyttämään:D Siis kangashan on yhtenäinen...eli toisella puolella ylösalaisin ja toisella puolella "oikeinpäin":D:D

    Anonyymi,
    kyllä, sellainen sivusto kuin Pyzam tuotti minunkin pohjani:)

    ReplyDelete
  16. Sekotin jotakin, mutta olenko jo kysynyt sivupohjasi koodia? Eli siis voisitko liittää vaikka seuraavaan postaukseen tämän pohjan koodin?

    Pohja on niin hieno!! :--D Haluaisin katsos itsekin samanlaisen ja silleen :--) Mutta en pakota jos olet tehnyt sivupohjan itse, enkä kyllä muutenkaan pakota mutta jos millään voisit 8--"]

    PeeÄs: Voit laittaa sen sähköpostiinkin, osoitteen pitäisi tulla mukana.

    ReplyDelete
  17. ..Juu no oman sivujeni osoite oli tuossa edellisessä kommentissa väärin eikä näköjään toiminut, niin jos yhtään kiinnostaa katsella niin tässä sitten sen sivun linkki joka toimii :--D

    ReplyDelete
  18. Kieliopillisesti oikein olisi: A) ...nuori suomalainen nainen, joka... tai B) ...nuori nainen Suomesta. Tällä hetkellä asun... seurattuani...

    Tuo B olis selkeämpi eli kaksi eri lausetta.

    ReplyDelete
  19. Look Great,
    Saat pohjan Pyzamin sivulta!:)

    Anonyymi,
    hei kiitos ihan hirmuisesti että annat aikaasi auttamalla minua tuon kanssa. Ehkä vaihdan sen juuri tuohon kahteen lauseeseen. Kuitenkin niin pieni virhe ja kaikki varmaan ymmärtävät asian ytimen, kun minusta se kuulostaa jotenkin tökeröltä? Mutta siis kiitos sinulle avustasi kuitenkin kovasti!:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)