Sunday, May 31, 2009

Tee-se-itse rusettivyö


Minä pidän kovasti keltaisen ja kiiltävän mustan yhdistelmästä.
Tässä asussa käytiin Raku Yassa syömässä kun meillä oli ulkomaalaisia vieraita viime viikonloppuna. Suosittelen muuten kyseistä japanilaista muillekin, ehdottomasti kaupungin paras!


Rusettivyö on hankitttu asuinmaani paikallisesta Eurokankaasta.

Kävin vain pätkäsemässä 2m satiininauhaa (mustana, punaisena ja ruskeana), leikkasin päät viistosti ja sivelin niihin läpinäkyvää kynsilakkaa, jotta kyhäelmäni ei lähtisi purkautumaan.

15 comments:

  1. Hyvältä ja tyylikkäältä näyttää!

    ReplyDelete
  2. Tykkään kyllä tosi paljon Strictly Style:sta vaikka useasti oletkin toistanut että tämä on vain pintaa (olen lukenut jonkin aikaa myös varsinaista blogiasi).

    Mielestäni pystyt ilahduttamaan lukijoita tällä blogilla vaikka et itsestäsi sen enempää kirjoitakaan :) Et vaikuta snobilta esitellessäsi uusia ostoksiasi ja vaatekaappisi sisältöä vaan siinä ohessa jaat kivoja pikku vinkkejä meille kaikille pukeutumiseen. En ollut aiemmin kiinnittänyt Ginassa perustoppeihin huomiota mutta nyt piti heti käydä ostamassa pari kappaletta. Rusettivyöideaa (punaista sellaista) ajattelin heti soveltaa mustaan mekkoon mikä yksistään olisi hieman tylsä ystäväni häihin.

    ReplyDelete
  3. Rakastan rusetteja! :)

    ReplyDelete
  4. ciro,
    hyvä jos muutkin saavat näistä ideoita!:)

    anonyymi,
    kiitos kovasti.

    VerQ,
    Kiitos.Myös mun ehdoton lemppari!:)

    Kirsi,
    no heipä hei Kirsi!:)
    Kiitos kauheasti kauniista sanoistasi. En tänne mitään merkkejä ole halunnut luetella, mutta silti olen nyt viime aikoina saanut lokaani niskaan. Kiitos kovasti että luet sitä minun "oikeaa"blogiani. Se kun on enemmän minua. Tämän blogin on tosiaan tarkoitus toimia pienenä ilona arjessa, missä jaan omia vinkkejäni pukeutumiseen. Silti jotkut ovat ottaneet hirveät herneet minun laukuistani yms... Onneksi se tuntuu olevan kuitenkin vain murto-osa teidän kaikkien ihanuuksien keskellä:) JOten kiitos vielä ihanista sanoistasi ja olen hyvin otettu jos olen pystynyt inspiroimaan. hali.

    ReplyDelete
  5. Kiva tämä rusettivyö, tykkäµân itsekin paljon ruseteista, mutta yrityksistä huolimatta mun itsevÄäntämä rusetti ei ikinä ole noin tasainen ja kaunis kuin sinun, aina sojottaa toinen sakara ylemmÄs ja toinen lerpahtaa alemmas. Muutenkin kiva kun jaksat kirjoitella näitä vinkkejä melkein joka paivä!!

    ReplyDelete
  6. tuli vain mieleen, että sinulla taitaa olla värilliset piilolissit ja ripsipidennys, samoin myös hiustenpidennykset. eikö olosi tunnu koskaan "feikiltä"? en tarkoita tätä nyt ollenkaan pahalla, vain ajattelin kysyä asiaa sinun näkökulmastasi :) olet kyllä todella kaunis nuori nainen!

    ReplyDelete
  7. Ella B,
    Äsh, ei tuo todellakaan ole vaikea tehdä. Varmasti onnistut!:) Kiitos vielä kovasti. Ihanaa jos voin inspiroida!:)

    Anonyymi,
    Ymmärrän hyvin pohdintasi. Mutta tätyy sanoa, että ainoa joka tuntuu feikiltä on piilolinssit. Nekin tosiaan taitaa jäädä pian unholaan kun sitä mun suosimaa väriä ei enää tehdä. Mutta kuten tän blogin sivuilta voi huomata, käytän niitä nykyään hyvin vähän. Lähimmäiseni kun eivät voi ymmärtää miksi ylipäänsä käytän niitä?:D Jotkut vaihtavat hiustenväriä, minusta kivempaa on vaihtaa silmien:D Aina olen ollut hiustenväriltäni tummanruskea, paitsi kesäisin kun aurinko vaalentaa. "pidennykset" ovat tällä hetkellä enemmänkin tuuhennokset, koska oma tukkani oli "pidennystä" pidempi. Nuo x-treme lashit on minulle tehty niin, että se näyttää samalta kuin olisi vaan todella tarkasti ja maltillisesti käyttänyt ripsaria!:) Eli siis ei yhtään sen enemää feikkiä kun ripsaria käyttäisi, nyt vaan säästää ajan ja sateella ei mascarat leviä!:) mutta siis ymmärrän hyvin pohdintasi, koska mulla ne värilliset piilarit tuo sen fiiliksen itsellenikin. Tosin olen hyvin avoin persoona, enkä mitenkään näitä juttuja yritkään piilotella:) Mielelläni jaan näitä kokemuksia muidenkin kanssa.
    Joten kiitos vielä että esitit asian asiallisesti!:)

    ReplyDelete
  8. Olet taas kerran niin kauniina ja tyylikkäänä :) Vaikka asu onkin melko yksinkertainen, niin upeat yksityiskohdat tekevät siitä täydellisen! Itsekin pidän mustan ja keltaisen yhdistelmästä, joka mielestäni sopii erityisen hyvin tummille hiuksille ja ruskettuneelle iholle :)

    Saako muuten udella miten pidät yllä upeaa rusketustasi? Käytkö solariumissa vai käytätkö jotain itseruskettavaa? Tästä aiheesta kuulisin mielelläni lisää vaikka erillisessä postauksessa, mikäli aikasi sellaiseen riittäisi :)

    Olisi mahtavaa saada myös se paplari-postaus jossakin vaiheessa!

    Kiitos ihanasta blogista! Olen aivan koukussa tähän :)

    T:Hanne

    ReplyDelete
  9. Hanne,
    kiitos kovasti, mutta luulen että tuo mun kuvauspaikka hieman vääristää mun tosellista ihonväriä. Jotenkin tekee minusta hieman tummemman, vaikkakin tiedän olevani normaalilta väriltäni melko tumma. Olen vain aina ruskettunut hyvin helposti. Olin vast'ikään Dubaissa ja sieltä sain melkoisen värin. Sittemmin olen käynyt kahdesti solkussa pitämässä väriä yllä. Itseruskettavia en kroppaani käytä, mutta kasvoihini löytyy kaapista Clarinsin vastaava. Sitä en tosiaan ole johonkin aikaa käyttänyt, mutta pitääpä esitellä se jossain postauksessa:) Nyt tosiaan ovat säät hellineet niin ihan niilläkin meinaan pitää rusketustani yllä:)Todella kiva jos pidät yksinkertaisesta asustani!:)
    Paplari-postausta yritin vääntää tossa muutama päivä sitten, mutta katotaan saanko siitä sellaista aikaan, että siitä pystyy ottamaan mallia:D (ei muuten ollu helppoa!:D) Kiitos kovasti, olen iloinen jos blogini voi piristää jonkun päivää!:)

    ReplyDelete
  10. hei mrs. stricky style :). pidän blogistasi hyvin paljon. olen myös itse yrittänyt pitää jonkinlaista blogia, mutta kukaan ei halunnut lukea sitä koska olen hiukan ylipainoinen ja en näytä tämän takia yhtä kauniilta kuin muut (sinä. rakastan sinua ja tapaasi kirjoitella tänne. t. klaara

    ReplyDelete
  11. Klaara,
    älä kiltti ole noin rankka itsellesi! Tämänpäivän yhteiskunta laittaa naisille todella kovat paineet. Olisi tärkeää ettet itse ottaisi painetta niin raskaasti (todella vaikeaahan se on meille kaikille naisille) kun tärkeintä on se hyvä olo omassa nahassaan. Sitä voi olla vaikka minkä kokoinen, mutta jos sitä on hyvä olla itsesi kanssa niin se säteilee kyllä muillekin. En halua uskoa "yleiseen ihannepainoon" kun kaikilla on omansa!:) Joten leuka pystyyn ja ymmärrä, että olet upea!

    ReplyDelete
  12. Käytän itsekin paljon satiininauhoja vöinä ja muina asusteina, ovat jotenkin vain niin ihania :) Tuo kynsilakalla purkaantumisen estäminen olikin ihan uusi idea, itse olen aina polttanut kynttilällä nauhan päät, sekin toimii tosi hyvin kun on vain vakaa käsi eikä anna pienen liekin mennä pitkälle :)
    Kaunis tuo keltainen-musta yhdistelmä :)

    ReplyDelete
  13. Vyö on ihana se toimii monen eri asun kanssa :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)