Wednesday, May 13, 2009

Päivän asu treenin jälkeen

Näissä kuteissa vedin sitten treenin jälkeen.
Mitä muuttui?

 • meikkiä naamassa
 • hiukset pesty
 • takki suojaamaan viimalta
 • pienempi laukku

18 comments:

 1. tosi kiva asu ja toi alemman postauksen asu kans ja toi luikkarin laukku!! ah! :D onko toi luikkari aito? ootko rikas, koska sulla on luikkarin laukkua, chanelin laukua jne. :DD

  ReplyDelete
 2. Ihana asu! <3
  Hih, ehkä mä teen copycatin susta... Missäköhän mun toi paita on??? :D

  ReplyDelete
 3. Anonyymi,
  Tällaisiin kyselyihin en vastaa lainkaan. On epäkohteliasta kysyä vastaavaa edes ystävältä,saati sitten tuntemattomalta.

  Bellagio,
  HAHAHAH!:D tee nyt pian se copycat haaste! Ja tee se jostain mielenkiintoisemmasta ku musta!:D Love you!

  ReplyDelete
 4. wauwauwau : ) huippuhyvä blogi, me likes! saakos tiedustella miten pitkä oot?? kuvista päätellen kun näytät kovin pitkältä : )

  ReplyDelete
 5. Teecoo,
  kiitos kovasti! Ihana tietää että tätä lukee moni saman maun omaavaa nuorta naista. Kiva sitten vaihdella ideoita!:) En ole mikään kamalan pitkä, mutta taidan olla keskipituutta pidempi. Olen 171cm, olkoon tämä ensimmäinen ja viimeinen kerta kun kommentoin mitenkään suhteitani!:)

  ReplyDelete
 6. Näin mä vähän pituudeksesi arvelinkin : )

  Mutta voi vietävä, olenpas vähän pöhkö : / Mulla ei ees tullu mieleen, että oli himppasen tökerö kysymys, kun olet vartavasten esittänyt toivomuksen, ettei vastaavanlaisia kysymyksiä esitettäsi. Jatkossa olen fiksumpi : )

  ReplyDelete
 7. Äh, sun hiukset on kadehdittavat! Mitä teet niille että saat ne noi tuuheiks? Tosin mulla taitaa olla just sellanen hiuslaatu mikä on ihan päätä myöten teki mitä hyvänsä... Lucky you! :)

  ReplyDelete
 8. Teecoo,
  voi kiitos kun ymmärrät!:) Yritän pitää blogini mahdollisimman tarkasti vaan muotiin ja kauneuteen liittyen. Mutta näin sinun kommentistasi että hyvissä mielin sen kysyit joten vastasin. Tämän kerran vain!:)

  Adele,
  Joo, hiuksista ja niiden hoidosta tulen vielä varmasti tekemään postauksen!:)

  ReplyDelete
 9. ihana blogi ja tyyli sulla! Voisitko auttaa noiden LV:n ballerinojen kokojen suhteen. Mulla on esim. miumiun ja marcbymarcjabobsin ballerinat kokoa 38, miten koot menee noissa LV:n ballerinoissa?

  ReplyDelete
 10. marine,
  mulla on ihan samaa kokoa kuin muidenkin kenkien kanssa:)

  ReplyDelete
 11. Ihania kuvia. Ja nuo Ballerinat ovat niin mageat!!

  ReplyDelete
 12. Hanna,
  Kiitos. Minäkin pidän niistä kovasti!

  ReplyDelete
 13. Oioioi, oon ihan intona että blogimaailmaan putkahti uus ja IHAN munkin silmääni miellyttävä blogi! :)Oot ihan hurjan sievä ja vaatemakus näyttää menevän ihan yks yhteen omani kanssa, tää on harvinaista.

  Mistä tuo ihanuuspaita on hankittu? :) Oletan, että on ihan OK kysyä.

  ReplyDelete
 14. Heta,
  Todella ihanaa kun tänne sivuille eksyy samanlaisen maun omaavia nuoria naisia!:)
  harmaanruskea paita on henkkamaukasta ja sen alla oleva musta toppi GTstä. On täysin ok kysyä!:) en mielelläni listaa merkkejä postaukseen, mutta jos joku haluaa tietää vaatteen merkin hankita tarkoituksessa niin tottakai vastaan!:)

  Ropeman,
  ok:D

  ReplyDelete
 15. "...vaatemakus näyttää menevän ihan yks yhteen omani kanssa, tää on harvinaista."

  Samantyylisiä leidejä on melkein jokainen suosittu blogi täynnä, leggarit, nahkatakki ja korkokengät. Mitäs ihmeellistä niissä enää on?

  ReplyDelete
 16. Hei millä menetelmällä olet valkaissut hampaasi, jos saan udella? (oletan siis ettei ihan "luontoäidin" suoma väri ;> )

  ReplyDelete
 17. Anonyymi,
  Multa ei varmaan tähän tarvita mitään vastausta:)

  Anonyymi,
  Kiitos kohteliaisuudesta! En ole eläessäni hampaitani valkaissut:D Käytän ihan vaan jotain colgate hammastahnaa jossa lukee "natural whitening". This made my day!:D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)