Friday, May 8, 2009

My favourite shoes!

12 comments:

 1. iiiks, ihanat :) Paljon tulee pituutta tollasilla koroilla?

  ReplyDelete
 2. Ihan älyttömästi!:D Vaatii se pientä treeniä ettei olo ole kuin Pisan kaltevalla tornilla:D Varmaan ainakin sen 10cm?

  ReplyDelete
 3. Upeat kengät! Kelpuuttaisin mieluusti omaankin vaatekaappiini.
  T. Maiju R

  ReplyDelete
 4. Vau! Miten sä voit kävellä noilla? :D Kiva blogi :)

  ReplyDelete
 5. Maiju R,
  Kiitos. Minä olen aivan hulluna niihin.

  Lilja,
  Kuule, sitä minäkin pohdin kun ekan kerran kävelemään lähdin, mutta nuo on malliltaan todella tukevat!!:D usko tai älä:D Ihana että säkin olet löytänyt tänne!!:)

  ReplyDelete
 6. Eipä sujuisi minulta noilla kengillä käveleminen :D Todella makean näköiset kylläkin!

  ReplyDelete
 7. Noi ois munkin lempi kengat, mulla the higher the better, put me up there with the big gals!

  ReplyDelete
 8. huu upeet! onks noi aidot? taidat olla aika varakas. jaa vielä en taida olla ensimmäinen sanoja, mutta olet todella kaunis :)

  ReplyDelete
 9. anonyymi,
  on, mutta onko sillä edes väliä?
  toivon että raha-asiat jätetään kommentoimatta, sillä et varmaan heittäisi noin kaverillekaan? mennään hyvien käytostapjen mukaan täällä:) kiitos kuitenkin, kauneus on aina katsojan silmissä!:)

  ReplyDelete
 10. kiva blogi! minäkin kelpuuttaisin noi kengät

  ReplyDelete
 11. En tiedä saatko ilmoituksen vanhempiin postauksiin jätetyistä kommenteista, mutta kokeillaan jos viesti kuitenkin tavoittaisi :)

  Huomasin tosiaan vanhoja postauksiasi uudelleen lueskellessa että satun omistamaan juurikin nämä samat, upeat Jimmy Choot (eri väri ja pintamateriaali tosin). Hankin kaunokaiset alkukesästä Barcelonan reissulla. Tulikin mieleeni kun sulla nämä ovat olleet omistuksessa pidempään ja varmaan enemmän myös käytössä, että miten voivat kengät nykyään?

  Itse olen jotenki tosi arka edes lähtemään mihinkään ulos omieni kanssa :D pelkään kai pilaavani ne heti tai katkovani koron. Vaikka käyttöönhän kengät on tarkoitettu.. Ja vieläkö kengät ovat yhtä hyvät jalassa kuin alussa? :)

  Yllätyin ainakin itse siitä, miten noin korkeakorkoinen kenkä voi tuntua jalassa kuin sukalta ja olla niin supertukeva.. :p

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)