Thursday, May 21, 2009

Make My Make-Up

Tässä postauksessa selitän kuvien kera askel askeleelta kuinka minä meikkaan.
Meikkaan aina hiukset kiinni, joten älkää nyt pelästykö näitä karmaisevia kuvia kun aloitan meikittä paplarit päässä:D
Ennen kuin aloitan meikkauksen, puhdistan ihoni.
Parhaan tuloksen saa jos muistaa kuoria ihon n. kerran viikossa. Itse käytän Cliniquen exfoliating scrubia, joka jättää ihon uskomattoman samettiseksi. Noin 15minuuttia ennen meikkaamista kosteutan kasvoni hyvällä kasvorasvalla. Itse käytän Cliniquen 3-stepin dramaticly different moisturizing lotionia tai La Merin kasvorasvaa jos on erikoinen tilaisuus...

Aloitan meikkauksen meikkivoiteen levittämisellä, jonka teen kostean meikkisienen avulla.
Käytän kolmea eri sävyistä meikkivoidetta.
Ensiksi levitän koko kasvolle Lancomen Teint Idole (sävy nro 3), joka on niin lähellä omaa ihonväriäni kuin mahdollista. Sillä on myös hieman peittävämpi koostumus, joten se kätkee ihoni pinnalla näkyvät ohuet verisuonet.

Tämän jälkeen siirryn Lancomen Photogenic voiteeseen, jonka sävy on asteen vaaleampi kuin oma ihonvärini. Sitä käytän korostukseen, eli levitän sitä silmien alle poskipäille, leuan keskiosaan sekä vielä otsan T-alueelle (otsan keskiosa ja nenän keskiosa koko pituudeltaan). Tämä voide heijastaa valoa enemmän, eikä ole läheskään yhtä peittävä kuin ensimmäinen meikkivoide. Täten se tuo kasvoille lievää hehkua.

Tämän jälkeen siirryn viimeiseen mekkivoiteeseen, joka on Macin. Tämä meikkivoide on taas asteen tummempi kuin oma ihonvärini. Tätä käytän varjostukseen, eli antamaan kasvoilleni kontrastia. Levitän sitä kasvoni reunoihin, ikään kuin kuvittelisin ovaalin kasvoilleni. Kaikki mikä jää tuon täydellisen ovaalinmuotoisen kasvon ympärille varjostan tällä tummemmalla meikkivoiteella.
Tämän jälkeen otan Macin irtopuuterin, jota hennosti levitän koko kasvolle. Tämä kiinnittää meikkivoiteen paremmin, sekä poistaa turhan kiillon. Puuterin väri on translucent, eli väritön.
Tämän jälkeen siirryn silmämeikkiini. Aloitan levittämällä valkoisen helmiäistä luomiväriä silmän sisäkulmaan, sekä kulmaluulle. Käyttämäni värin nimi on Shroom.
Seuraavaksi käyttämäni väri riippuu siitä onko kyseessä päivä- vai iltameikki. Mutta oli mikä oli, suosin Macin eri luomivärejä. Olen älyttömän huono käyttämään väriä silmämeikissäni. Suosin lähes ainoastaan ruskean eri sävyjä, jotka saattavat vivahtaa kultaan tai persikkaan.
Tänään käytän metallinhohtoista vaaleanruskehtavaa sävyä nimeltä Honey Lust. Levitän sitä koko liikkuvalle luomelle, paitsi silmän sisäkulmaan. Hieman haihdutan sitä myös silmävaosta ylöspäin sekä sisäkulmaluulle tuomaan syvyyttä silmään.
Tämän jälkeen otan pienemmän siveltimen ja siirryn tummempaan sävyyn kuin kumpikin aikaisempi luomiväri. Tätä tummempaa sävyä levitän liikkuvanluomen ulkonurkkaan, silmävakoon sekä ylä- ja alaripsientyveen lähes koko pituudelta. Ihan silmän sisänurkkaan asti en levitä tätä tummempaa sävyä, jota suosin matta-väreissä. Tämän jälkeen pehmennän vielä tämän siveltimen jälkeä edellisien kuvien siveltimellä. Tässä käytin sävyä nimeltä Handwritten.
Tämän jälkeen teen kulmakarvani, joihin käytän ohutta sivellintä sekä vaalean ruskeaa luomiväriä. Sivelen luomiväriä hieman koko kulmakarvalle.
Seuraavaksi siirryn aurinkopuuteriin. Käytän Lumenen sekä Guerlianin sävyä numero kaksi. Sivelen sitä samoihin alueisiin kuin sitä tummempaa meikivoidetta. Kuvittelen ovaalin naamani ympärille ja kaikki sen ulkopuolelle jäävät alueet tuputtelen aurinkopuuterilla. Kun pistät suun suppuun, helpottaa se ovaalisi löytämistä:)
Seuraavaksi rajaan huulet. Käytän Macin huultenrajaus kynää sävyä nimeltä nude brown.
Pehmitän rajaukset vielä sormellani.


Viimeiseksi lisään huulikiillon tai nuden huulipunan. Huulikiiltoina suosin L'orealin Glam Shinea nro.6, Lancome Juicy Tubea sävyä Pink Grapefruit ja Macin huulipunaa sävyä Glaze Frou.
Kuten huomasitte, en joutunut käyttämään ripsiväriä X-treme Lashieni ansiosta. Jos teen iltameikkiä tai haluan muuten vain dramaattisemman lopputuloksen käytän vielä Lancomen nestemäistä eyelineriä yläripsentyveen sekä lancomen mustaa kajaalia ylä- ja alaripsien tyveen. Hyvä pelastus tummille silmänalusille on Yve Saint Laurentin valokynä.
Lopputulos:
And let me get my hair down:
Juu, paplarit tekee ihmeitä...
Koko hommaan meni 15minuuttia.
Jos minulla on kiire, käytän kolmen meikkivoiteen sijasta vain ensimmäistä, kahden puuterin sijasta vain aurinkopuuteria, sekä vain kahta luomiväriä kolmen sijaan. Näin aikaa menee vain 5 minuuttia.

56 comments:

  1. Ihanat hiukset ja oot muutenkin tosi kaunis. onko nuo ripset ihan omasi vai pidennykset? :)

    ReplyDelete
  2. olen alkanut lukea blogiasi vähän aikaa sitten.. ja täytyy kyllä sanoa että tämä sun blogi on aivan mahtava! :) ja meikkaat kuin ammattilainen..! todella upea meikki ja hiukset.. Sain tästä postauksesta tosi hyviä vinkkejä luomivärin levitykseen jne..! Kiitos! :)

    Niin ja oot todella kaunis. oot kyllä varmaan kuullut tuon miljoona kertaa mut silti oli pakko kirjoittaa! :) :)

    ReplyDelete
  3. olen alkanut lukemaan tätä sinun blogia vähän aikaa sitten.. ja täytyy kyl sanoa että tykkään todella paljon näistä sun postauksista!

    Meikkaat kuin ammattilainen ja noi sun hiukset on aivan mahtavat! :) ja tosi nopeesti saat meikattua ja noin mahtava lopputulos. Sain tästä postauksesta tosi hyviä vinkkejä meikin tekoon! Kiitos :)

    ReplyDelete
  4. Anonyymi,
    tuossa postauksessa mainitsinkin, että ripsaria minun ei tarvitse käyttää kun mulla on ne x-treme lashit:) eli on mulla ne ripsienpidennykset:)

    Mansikka Sport,
    :)

    Ele,
    Mä en tiedä mikä näistä kuvissa on se, josta monet vetää ton saman johtopäätöksen (tein tän saman postauksen mun salasanallisen blogin puolella aikoja sitten:)), mutta siis en näytä luonnossa Evalta. Joku kuva vissiin falskaa:D

    Anonyymi,
    Kaunis kiitos ja olen todella iloinen jos pystyin antamaan muillekin vinkkejä!:) Itse poimin nää vinkit eräästä meikkikirjasta. Pitääpä siitäkin varmaan tehdä postaus:)

    ReplyDelete
  5. vau,oot kyllä tosi kaunis:Oja sulla on kyllä tosi kiva blogi...just tällästä oon ettiny pitkään:)<3

    ReplyDelete
  6. Heips,

    Esittäisin postaustoiveen: Kuinka tehdä tumma silmämeikki iltamenoihin ilman, että näyttää
    a) narkkarilta
    b)nyrkkeilyottelussa hävinneeltä
    c)kuolemanväsyneeltä

    Omassa kylppärissä tuloksena on yleensä nimittäin joku näistä and that's not the point :D

    ReplyDelete
  7. Voi että oot sievä! Ja lievät Eva Longoria-vibat kyllä välittyy ainakin kuvista :) Voisitko tehdä postauksen myös siitä, kuinka laitat paplarit päähän ja tuotteista, joilla hiuksiasi laitat? Itse pitkähiuksisena haluaisin volyymia hiuksilleni, mutta paplarikokemukset ovat verrattain huonoja - liittynee varmaan siihen, etten osaa niitä oikein käyttää :/ Olisi varmaan tosi isoksi avuksi jos sellaisen postauksen voisit toteuttaa! :)

    ReplyDelete
  8. voisitko tehdä postauksen miten laitat hiuksesi noin askel askeleelta? kiitos jo etukäteen <:

    ReplyDelete
  9. Vau, näytät sykähdyttävän upealta!

    Täällä on kyllä jo niin haastetta saada edes silmänrajaukset ja ripsarit paikoilleen, että meikkivoidetta ei jaksa edes käyttää, puhumattakaan kolmesta :)

    ReplyDelete
  10. Hei, ku sulta on pyydetty paplari postausta, mä pyytäisin (jos vaan tietty jaksat joskus) sellasta postausta, jossa voisit esittää muut sun hiustyylit, miten laitat ne kiinni tms :D

    ReplyDelete
  11. heippa! sain monia uusia meikkikkikkoja tästä postauksesta, kiitti :)

    jos pitäis pihistaa ja panostaa meikeissä, niin osaisitko neuvoa että mihin kannattaa sijoittaa ja missä sitten taas säästää :)?

    ReplyDelete
  12. Paljon noi sun ripset makso, jos saa udella? (:

    Tykkään paljon sun blogista, ja olet tosi nätti ja kiitos vielä tästä postauksesta sai hyviä vinkkejä (;

    ReplyDelete
  13. Blogisi on aivan ihana ja oot kauheen kaunis. olet varmasti mun uusi blogisuosikki! <3

    Sitä vaan ihmettelen että missä kummassa mahdat oikeen olla töissä kun noin paljon kalliita juttu sulla on/ostat?

    ReplyDelete
  14. joo^ sama toive kuin ylemmällä anonyymillä.... mut toi meikki oli tosi hyvä =) pitänee kokeilla!

    ReplyDelete
  15. Hei! Meikkisi on luonnollisen kaunis, ja näytät todella upealta! T: Maiju R

    ReplyDelete
  16. tosi kiva postaus ! oot ihankun ammattimeikkaaja:D sain hyviä vinkkejä, kiitos niistä. ja oot tosi nopsa kanssa tossa meikkaamisessa, kun noin monta vaihettakin. huhhuh! ja sun tukka, mahtava =)

    ReplyDelete
  17. Ois mahtavaa saada paplaripostausta ennen kevään juhlia :)! Mulla kauhukokemuksia siitä, kun ne takertuu hiuksiin eikä lähdekään enää irti :S

    ReplyDelete
  18. voisitko tehdä postauksen missä laitat hiuksesi? eli miten laitat noi papalarit päähän ja miten saan omat hiukset näyttämään yhtä upealta ku sun !!! ;>

    ReplyDelete
  19. Taitavasti kyllä meikkaat. :)

    Miten laitat hiuksesi sellaisina aamuina kun et pese niitä (muistelin että pyrit pesemään ne vain muutaman kerran viikossa)?

    ReplyDelete
  20. aivan ihana blogi !!

    ReplyDelete
  21. Anonyymi,
    ihanaa että tänne eksyy ihmisiä jotka jakavat kanssani saman maun!:)

    Antonia,
    HAHAHAHH:D
    Kuule, en osaa!:) Mun smoky eyes on varmasti joku yllä mainituista!:D SIksi käytänkin vaan ruskeita luomivärejä!:D

    Heta,
    Hei ja kiitos kovasti!:) Varmasti tulen paplaripostauksen tekemään kun niin moni on sellaista kysellyt!:)

    Anonyymi,
    kiitos toiveestasi. Se toteutukoon!:)

    Maria,
    teenpä postauksen vielä kirjasta mistä nuo vinkit olen itse poiminut. Todella simppeliä ja nopeaa kun tietää mitä tekee!:)

    Anonyymi,
    Mulla on aika tylsät vaihtoehdot. Joko noin, tais siiten ponnarilla:D Jos en ehdi paplareilla kuivaa, niin selitin siinä mun hiuspostauksessa mitä muuta teen:)

    Anonyymi,
    Voi että. En ole nini tietoinen meikeistä että osaisin sanoe mitä kannattaa suosia ja mitä ei. Ja se kun on niin paljon omasta ihotyypistä kiinni mikä kenellekin sopii. Ainut asia mitä oikeastaan voin tehdä on kertoa mistä minä pidän:)

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Anonyymi,
    Olen todella iloinen jos pystyn välittämään vinkkejäni eteenpäin!:) Ripsien pidennykset maksaa EKAA kertaa 140e. JOten ei todellakaan mitään edullista hommaa tää arjen helpotus:D mutta kun niitä käy huoltamassa 6 viikon välein niin se maksaa sen n.30-50e kerta. Vissiin vähän sama kuin jos kynsiä kävisi laittamassa? Itselläni on ollut hienot kynnet ainoastaan omissa häissäni niin en oikein tiedä miten se oikeastaan toimii. Lisä tietoa ripsistä saa KITTYCAT BEAUTYCENTERIN sivuilta:)

    Anonyymi,
    Kiitos kovasti.
    Kuten olen tuossa oikeassa palkissa kirjoittanut, en kommentoi mitään muuta kun kauneus-, muoti- ja tyylijuttuja. En kerro mitään sen enempää itsestäni. Siksi minulla on vielä salasanallinen blogi..;) Mutta on todella epäkohteliasta kysyä ventovieraalta raha-asioita. Et varmaan kysyisi sitä ystävältäsikään? Toivottavasti ymmärrät.

    N,
    Olen iloinen jos vaan olen voinut auttaa:)

    Maiju R,
    kiitos kovasti!:) Pyrin meikissä aina luonnollisuuteen:) Joten kiitos siitä että sinun mielestäsi olen siinä ainakin onnistunut!:)

    Anonyymi,
    nyt vaan harjoittelemaan ja menee pian kädenkäänteessä!:)ammattimeikkaaja en todellakaan ole:D Tunnen vain omat kasvoni:D

    ReplyDelete
  24. pitkätukkainen,
    Kuule varmasti tulee vielä ihan yleisön takia!:D

    Anonyymi,
    yritän tehdä postauksen askel askeleelta!:)

    ReplyDelete
  25. Petra,
    Paplarit ovat siitä hyvät, että hiukset ovat ilmavat ja upeat vielä seuraavankin päivänä!! Kolmantena päivänä sitten mennään ponnarilla!:D yleensä pesen hiukset neljäntenä päivänä mutta jos en niin menen nutturalla:D

    ReplyDelete
  26. Ihanat noi sun paplari hiukset, mutta jos ite alkaisin laittaa paplarit rinnan ylle ylittyviin hiuksiini ei mummo efektiltä voitaisi välttyä : ) Joten tässä hiuksia kasvatellessa voi vain kateellisena katella sun kuvia : D

    ReplyDelete
  27. Miten ihmeessä saat ripset pysymään noin hyvinä huoltojen välillä? Itsellä ollut kanssa joskus ihan ammattilaisella laitetut ripset, mutta onnistuin jo viikossa tuhoamaan ne hinkkaamalla kasvoja tyynyyn unissani... Olen kyllä siinä samaa mieltä sun kanssa, että aivan mahtavan kätevät ne ripset kyllä on!

    ReplyDelete
  28. voi että kun joku voi olla noin kaunis!
    voikun ois itselläkin vähän varaa satsata kunnon meikkeihin, nekin varmasti helpottais meikkaamista. ja ihanan luonnollinen lopputulos tuli sun meikistä ja hiukset ovat aivan ihanat <3

    ReplyDelete
  29. Anonyymi,
    pyhpah. Meitsi vetää mun paplareissa lähikaupassakin:D Mummoefektiltä en mäkään voi välttyä!:D

    Anonyymi,
    EN osaa sanoa! Mulla on säilynyt todella hyvin. Pyrin olemaan kastelematta niitä enkä käytä mascaraa? SIksi mä ne hankinkin!:D Kai just se ku en tee niille mitään niin rakentaa sen pitkäkestoisuuden päälle?

    Anonyymi,
    Kuule sen verran osaan sanoa että ei kova hinta meikissä hyvää meikkiä tee aina! Se on kuitenkin niin ihotyypistä kiinni mikä sopii. Suosittelen että jonnekki Stockan kauneusosastolle menet ja pyydät vaan jokaiselta näytteitä, kokeilet niitä ja saat ehkä vihiä mikä sinulle sopii:)

    ReplyDelete
  30. Ihan kuin ammattilaisen tekemä meikki, vetää kyllä vertoja mun meikkaukselle :D Mä en kyllä varmaan jaksaisikaan käyttää noin monia tuotteita joka aamu. Ja ihan mielettömät noi sun hiukset, noi kun saisi vaaleana niin olisin maailman onnellisin!

    ReplyDelete
  31. asutko tällä hetkellä suomessa?:)

    ReplyDelete
  32. onko sulla rakennekynnet vai onko noi ihan sun omat kynnet? laitatko sä paplarit kosteisiin vai kuiviin hiuksiin?

    ReplyDelete
  33. Kauniin ja sopivan luonnollisen lopputuloksen saat aikaiseksi. Oot niin nätti, että sun kasvoilla taitaa olla vaikea epäonnistua. :)
    Onko Lancomen meikkivoiteet mielestäsi parempia kuin muut? En ole kyseistä merkkiä pitkään aikaan käyttänyt, mutta seuraavaksi voisin siltä jonkin putelin hommata.

    ReplyDelete
  34. On ihan pakko vielä kysyä, että käytkä jossain suihkurusketuksessa säännöllisesti, kun sulla on niin ihan tasaisesti päivettynyt iho aina? Ihana blogi muuten! :)

    ReplyDelete
  35. Säikähdin ihan, kun tajusin, ettei alimmaisessa kuvassa olekaan Eva Longoria vaan sinä itse. :D

    ReplyDelete
  36. Ihan mahtavilta näyttää nuo ripset! Helpottais kyllä elämää huomattavasti:) Pitää ehkä hankkia:)

    -heidi

    ReplyDelete
  37. Katariina,
    huoh. joka aamu:D en itseasiassa meikkaa joka aamu:) Tuo on sellainen päivämeikki jos aikaa on. Jos meikkä haluaa laittaa kiireessä niin menee max 5min:)

    ;)
    en vastaa henkilökohtasiin kysymyksiin täällä, mutta kuten oikeasta sivupalkissa lukee, olen nyt Suomessa vain kesälomani ajan.

    Anonyymi,
    mulla on ihan omat kynnet jotka on rumat ja lyhyet:) Mutta noissa meikkipostaus kuvissa olin juuri kokeillut sellaista itse laitettavaa kynsisettiä, jonka sain ystävltä lahjaksi. Ihan sellaiset liimaa-itse-kynnet:D
    Niinkuin hius postauksessa lukee, niin paplarit aina kosteisiin hiuksiin:)

    Anonyymi,
    en käy suihkurusketuksissa:) Mutta tulin juuri Dubaista:)kiitos kovasti.

    Christina,
    Mä en tajua kuinka muut voi olla tota mieltä!:D Kiitos nyt kuitenkin kovasti kohteliaisuudesta!:)

    Heidi,
    Ne on kesällä varsinkin mukavat kun on ruskettunut eikä meikkiä tarvitse laittaa sitten ollenkaan!:)

    ReplyDelete
  38. Olet kuin Jessica Alban ja Eva Longorian sekoitus, ei siis huono asia ollenkaan. : )

    ReplyDelete
  39. Olet kyllä hurjan kaunis ja sun tukkakin on upea :)

    ReplyDelete
  40. anskuliini,
    No siis Jessica Alba on mun mielestä yksi maailman kauneimmista naisista joten kiitos nyt kovasti kohteliaisuudesta, vaikka itse en ihan yhtäläisyyttä näe. Paitsi ehkä noi mun ruskeat piilarit hämää;D

    Wida,
    Suosittelen niitä papiljotteja - ne tekee ihmeitä!:) Ja kauneus on katsojan silmissä!:)

    ReplyDelete
  41. kiitos tuhannesti tästä postauksesta! meikkasin juuri itseni antamillasi ohjeilla ja laitoin myös paplarit hiuspostauksesi innoittamana :) näytän kieltämättä paremmalta kuin koskaan! ja mikä parasta, minulla on tänään illalla tärkeä meno. en osaa kiittää sinua tarpeeksi, niin onnellinen olen!

    olen saanut sellaisen käsityksen, että kirjoitat tätä blogia vain väliaikaisesti. se on ymmärrettävää, sillä salasanallisen blogisi ylläpitäminen vie varmasti paljon aikaa. mutta toivoisin todella, ettet poistaisi tätä blogia, kun päätät lopettaa kirjoittamisen. tämä on nimittäin paras koskaan lukemani blogi! olen saanut täältä ihan uskomattoman hyviä vinkkejä itselleni :)

    taidampa lähettää sinulle samantien sähköpostia, jos vaikka saisin salasanan blogiisi ;)

    Hanne

    ReplyDelete
  42. Eva Longoria meets Jennifer Love Hewitt. :)
    Ihan ekaa kertaa eksyin tänne, mutta pitää ehkä ruveta väijyyn tätä(kin) blogia, vaikuttaa hyvältä.

    ReplyDelete
  43. On se niin julmaa meitä taviksia kohtaan, kun joillekin on lahjoitettu noin kauniit kasvot! ;)

    ReplyDelete
  44. sulla on ihan selkeesti värilliset piilarit :D:D:D:D

    ReplyDelete
  45. Hei haluaisin kysyä että mitä hyötyä on siitä että meikkisieni on kostutettu?

    Meikkisi ja hiuksesi ovat todella kauniit! :)

    ReplyDelete
  46. AAA ole kiltti ja opeta miten laitat noi paplarit!!! :))

    ReplyDelete
  47. Hanne,
    hei kiitos älyttömästi tästä kommentista! Tuli todella hyvä mieli kun kuuli että mun niksit on oikeasti auttanut jotakuta!:)
    Nyt tuo "oikea" blogini elää jonkin sortin hiljaiseloa kun olen Suomessa kesän. Mutta tosiaan, kesälomani loputtua minun tulee puntaroida voinko tätä enää ylläpitää. Nyt on kyllä tän blogin kanssa tullut muutama ylättävä lisä kuvioihin että en tiedä lopetanko..:)
    Mutta kiitos vielä että välitit tiedon minulle, että mun konstit ovat ainakin sinun arkeasi piristäneet!:) Kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti kuulen sinusta vielä!:)

    Ntta,
    Kiitos kovasti, mutta luulenpa että nuo värilliset piilarini tekevät siinä mielikuvassa aika paljon.

    Ragdoll,
    kröhöm. Neiti voi olla taas siellä ihan hiljaa!:D

    Anonyymi,
    ai ihan oikeesti?:D

    Cindy,
    minun mielestäni meikkivoide levittyy paremmin ja tasaisemmin silloin kun meikkisieni on hieman kostea:)Kiitos, tässä olikin ohjeet millä jokainen voi tehdä vähintään saman:)

    Anonyymi,
    Mä teen varmasti siitä vielä postauksen!:)

    ReplyDelete
  48. Pakko kysyä; miksi osa sun hiuksista ei ole paplareilla?

    ReplyDelete
  49. Anonyymi,
    no mulla oli hävinnyt tuolloin pari paplaria, joten ei riittänyt koko tukkaan:D (kuvat olen ottanut puoli vuotta sitten)
    Nuo muutaman haituvan kuivasin sitten ilmakihartimella.

    ReplyDelete
  50. yhdyn muihin vielä kerran, mutta pakko saada tuollainen paplari postaus vaihe vaiheelta kiitos :) ja aivan super ihana blogi<3 paras jonka tiedän!

    ReplyDelete
  51. kiitos mahtavista meikkivinkeistä<3 ja niihin vielä lisäyksenä ois kiva tietää millanen ihotyyppi sulla on? kuiva, seka iho vai rasvanen? ja onko jotai erityis ongelmia kuten näpyt rasvasuus, kuivat läiskät tai couperosa? Oot kumminki saanu ton meikin näyttämään upealta :))

    ReplyDelete
  52. Mahtava blogi! Olisin utelias tietämään, että minkä muun sävyisiä/nimisiä nuo m.a.c:in luomivärit ovat?

    ReplyDelete
  53. hei, olen alkanut seurata n. kuukausi sitten blogiasi ja selailin nyt tänne vanhempiin postauksiinkin.
    täytyy kyllä sano että kivoja juttuja kirjoitat, vaikutat mukavalta ja näytät ihan jessica albalta!

    ReplyDelete
  54. Olet erityisen kaunis! :) Olisin kysynyt, että ovatkohan tässä postauksessa silmissäsi ovat piilarit minkä merkin, mistä ostetut jne.? Ovat niin hyvän sävyiset!
    Kaunista kesän jatkoa!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)