Sunday, May 24, 2009

Kiitos äänestäjille!

Äänestys on päättynyt!
Voittajaksi selvisi jo sivullani nähty vaihtoehto numero 1, Pink Diamond 1, joka kahmi 177 ääntä vieden sen voittoon 42 prosentin osuudella.
Kiitos siitä, että selvä enemmistö on pitänyt ensimmäisestä valinnastani!


Loput äänistä jakautuivat seuraavasti:

2. sija - Pink Diamond 2, 103 ääntä ja 24 prosenttia äänistä.

3. sija - Cartoon, 89 ääntä ja 21 prosenttia äänistä.

4. sija - Lauren Conrad, 48 ääntä ja 11 prosenttia äänistä.

Kiitos vielä kerran äänestäjille!:)

Sain kommenttiboksiin hyvän idean, että tekisin jossain vaiheessa bannerin, missä minä olisin itse Lauren Conradin sijaan samalla tavalla?

Miltä kuulostaisi?

Voi olla, että tulen käyttämään tasaisin aikavälein eri bannereita - ihan vaan vaihtelun vuoksi. Mitä mieltä te siitä olisitte?

9 comments:

 1. Sellainen banneri, jossa olisit L.C:n tilalla, olisi varmasti oikein kiva :) Bannerien vaihtelu kyllä virkistää :>

  ReplyDelete
 2. Toi o hyvä idea, että sinä Laurenin tilalla. :P

  ReplyDelete
 3. Anonyymi,
  kiitos kannatuksesta!:)
  Minusta on ainakin kiva kun banneri vaihtuu silloin tällöin:)

  harrarapallo,
  Kiitos kannatuksesta!:)

  ReplyDelete
 4. Sinulla on ihana ja inspiroiva blogi! Ja mun mielestä jokainen bannereista oli kiva, taisin äänestää Laurenia :).

  Bongasin sulta muuten noi LV:n ballerinat ja mietin, ett ne ois mustina just käytännölliset töihin. Menin LV:n liikkeeseen noiden mustien toivossa, mutta heillä olikin vain kultaisia ja valkoisia. Lopulta löysin itseni kassalta niiden valkoisten kanssa ja ne on aivan täydelliset kultaisine yksityiskohtineen! Miten raikkaat valkoiset ballerinat onkaan! Ja kuinka upeet jalasssa?! Kiitos inspiraatiosta :). Sinun Fendisi ovat myös upeat :).

  ReplyDelete
 5. Onko sun chanelin laukut aitoja? <:

  ReplyDelete
 6. Miksi kysyt niin paljon lukijoiden mielipidettä? Sinun blogisihan tämä on, ja toteuttaisit niinkuin itse parhaaksi näet.

  ReplyDelete
 7. Hei! Käytät ilmeisesti paljon macin meikkejä. Olen itsekin innostunut kyseisestä merkistä, etenkin luomiväreistä ja paint poteista. Voisitko tehdä postauksen luomiväreistäsi, vaikkapa niistä joita käytät paljon. Samanlaisia meikkiohjeistuksia olisi myös mukava saada kuvien kera, kuten olit tuossa eräässä aiemmassa postauksessasi tehnyt. Itselläni on mm. honey lust, woodwinked ja ricepaper...Nuo ensimmäiseksi mainitut ovatkin yllättävän punertavia ja pronssisia. En aluksi oikein osannut käyttää niitä, vaikka pidänkin sävyistä. Tuolla ohjeistuksillasi sain kuitenkin arkikäyttöönkin sopivan meikin. Kiitos siitä :)

  ReplyDelete
 8. Anonyymi,
  Onkos sillä loppujen lopuksi mitään väliä?

  Anonyymi,
  siksi, että on kiva olla muiden kanssa vuorovaikutuksessa ja en itse oikein osannut näistä päättää. Pidin kaikista jollain tavalla joten päätin nojautua enemmistön mielipiteeseen:)

  Anonyymi,
  Olen pahoillani, mutta aikaisempi meikkaustyylini onkin ainut joka minulla on!:) En osaa muuten silmämeikkiä tehdä!:) Voin kyllä esitellä eri luomiväri sävyni mitä minä käytän?:)
  Olen iloinen jos olen pystynyt jakamaan muiden kanssa onnistuneita vinkkejä!:)

  ReplyDelete
 9. Zara,
  Ne valkoiset on SUPER kauniit!:) Onnittelut niistä:) Tosiaan, monilla on kaapit täynnä vaikka minkä väristä balleriinaa. Minulla on tasan kolme paria. Kahdet mustat ja yhdet valkoiset ja käytän jotain niistä kolmesta päivittäin. Klassikoihin kannattaa panostaa! (minun mielestäni):)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)