Tuesday, May 12, 2009

Inspired by a celebrity

Joku jo kyselikin keiden julkimoiden tyyliä seurailen.
Niitä onkin muutama...¨
Tässä kuitenkin osa, joíden tyyli miellyttää minun silmääni.
Cheryl Cole on minusta taivaallisen kaunis. Hän osaa aina pukeutua tilanteen edellyttämällä tavalla. Hänen vaatekaapistaan tuntuu löytyvän kaikenlaista.
Hän on aina vaan yhtä tyylikäs. Hänen taitaa comfortable & chic- tyylin hyvin. Värinä hän suosii klassista mustaa, johon huomaan itsekin usein pukeutuvani.
Hän osaa yhdistää kauniisti rockia ja klassisia asusteita. Huivi-obsessioni on varmaankin lähtöisin hänestä nähdyistä kuvista. Hänen tyylinsä on ehkä lähinnä omaa tyyliäni, tai ainakin sitä mitä havittelen:)
Hänen kauniit ja naiselliset hameensa ovat upeita. Ikinä en ole ollut kova käyttämään hameita, mutta LC:n myötä on niihinkin tullut kova hinku. Harmi vaan että ei näillä säillä hirveesti kauniilla hamosilla liidellä pitkin katuja...
Hyvin tyylikäs äiti. Hän taitaa naisellisuuden ja rentouden yhdistelmän.
Ja sitten rokkimimmi Lindsay Lohan (kirjoitettu väärin ylhäällä, pahoitteluni). Hänen rento rock-tyyli puree minuun. Minusta on ihana sekoittaa hieman klassista tyyliä rockimpaan. Nahkatakki on minunkin lempitakkini tällä hetkellä (kuten kaikkien muiden helsinkiläisnaisten tavoin:D) ja kädessä kiikkuu joku klassisempi laukku.
Viimeisimmän The Hills-jakson myötä ei tämä neitonen ole ainakaan minun suosiossani, mutta hänen tyylinsä on joka tapauksessa ihana. Hänen tavoin tykkään käyttää kahta perustoppia päällekkäin tuomaan hieman syvyyttä ja särmää muuten tavalliseen asuun. Hänkin on nahkatakkien vannoutunut käyttäjä...
Löysitkö sinäkin lempparisi? Miksi sinä pidät hänen tyylistään?

13 comments:

 1. Mun lemppari on Nicole Richie. Hän on samaan aikaan särmä, tyylikäs ja naisellinen! Kun olin raskaana niin hänen tyylinsä inspiroi siinäkin mielessä, että mahan kanssakin voi "pukeutua".

  ReplyDelete
 2. Mukavaa, että blogiasi voi taas lukea ilman salasanaa! Tykkäsin lukea sitä aikaisemmin, kun tyylisi ja juttusi ovat niin piristäviä:)

  -keli

  ReplyDelete
 3. Nui on kaikki mun lemmpareita ja:)

  ReplyDelete
 4. Ellen,
  Ihan totta. Hänellä on ollu mukavia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia viime aikoina. Upeaa että siinä lasten kanssa kaikessa tohinassa jaksaa vääntää itsensäkin upeaksi:D

  Keli,
  Kiitos kovasti. Hassua että ihmiset muistavat minut. En kuitenkaan kirjoittanut kuin kuukauden kahden verran ilman salasanaa, jonka asensin reilu vuosi sitten!
  Tosin, nyt pidän tiukkaa linjaa, että itsestäni en kerro juuri mitään. Vaan pintaa.

  Milla,
  Ihanaa!:)

  ReplyDelete
 5. ihana postaus, mukana myös julkkiksia joiden tyyliä seurailen itekki :)

  ReplyDelete
 6. Hei!
  Olen nähnyt vilahduksia sinusta muiden blogien kautta,ja olen toivonut että voi kunpa minäkin pääsisin lukemaan blogiasi.. Ihanaa,että nyt pääsen! Jyräsit lempparilistani kärkeen upealla tyylilläsi :) Ihanaa inkkarikesän odotusta sinulle,palaan tänne varmastikkin päivittäin ihastelemaan ja inspiroitumaan tyylistäsi :)

  ReplyDelete
 7. minun suosiossaNI

  ReplyDelete
 8. i<3shoes,
  Kiva että tänne on yksynyt ihmisiä, joilla on sama maku:)

  Anni,
  ihana että eksyit sitten tänne! Todella kiva saada lukijoiksi ihmsiä, joiden kanssa on samanlainen maku:) ehkä saisin sitten joskus teiltäkin hyviä vinkkejä!

  Anonyymi,
  Kiitos. Korjattu on. Varoitan, näitä tulee olemaan vielä paljon:D

  ReplyDelete
 9. Lauren on ollut LB ajoista mun suosikkini ja oon seurannut siitä asti kaikki jaksot ko sarjasta ja hillssistä! Tyyli on ihanan yksinkertainen, mutta silti tyylikäs ja jotain hauskoja yksityiskohtia.

  -berni

  ReplyDelete
 10. Hehe joo tosi monet suomalaiset tekee ton virheen :) eipä mitään

  ReplyDelete
 11. tykkään myös kaikista edellä mainituista, paitsi nicky hiltonista:) miks mulla on sellainen mielikuva, että nicky on biaatch:D

  ReplyDelete
 12. Berni,
  Ihan sama mulla. Laurenin tyylistä olen pitänyt aina. Kaikki jaksot nähty:D

  Anonyymi,
  kiitos kovasti taas. Tosiaan haluan petrata mun suomen kielen kirjoitustaidon kanssa.

  Pipari,
  joo mustakin se tuntuu jotenkin kylmältä? Mutta usein sen asut miellyttää mun silmää.

  ReplyDelete
 13. Oih, ihana blogi sinulla!
  Kyseset julkkikset ovat myös minunkin lemppareita, paitsi Nicky.
  Cheryl Cole on vain aivan jumalaisen kaunis, kerrassaan täydellinen. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)