Tuesday, July 14, 2009

Polvisukat

Tuota Chictopiaa selaillessa innostuin taas polvisukista.
Tämä trendi on ollut pinnalla sitten GG:n ilmestymisen, mutta en ole katukuvassa moniin polvisukkiin kuitenkaan törmännyt.
Tässä muutama ihana kuva Chictopiasta, joista itse pidin kovasti.


Tyyli on melko vaativa, sillä polvisukkien kanssa on vähän sama ongelma kuin eläinkuosissa.
Väärin yhdistettynä sitä näyttää helposti halvalta.
Itse yritin koota tätä tyyliä päälle reilu vuosi sitten, kuvasin blogiin, ja pohdin että tuskin koskaan kehtaan käyttää julkisesti - enkä muuten koskaan käyttänyt.
Hyvä etten, sillä näissä kuvissa ei ole vielä kaikki kohdallaan.
Täten niistä tulee ehkä hieman "halpa" vaikutelma.
Varsinkin tokasta.
Vissiin tuo hattu vielä provosoi sitä:D

Jos sitä haluaa mahdollisimman hyvät eväät onnistumiseen, kannattaa hankkia neutraalin väriset (mustat, valkoiset tai harmaat) sukat ilman mitään kuviointia.
Tyyliä kannattaa jatkaa hyvillä mustilla nilkkureilla ja suhteellisen runsaalla yläosalla, eli pitkää paitaa, kaulahuivia tai paksumpaa villatakkia.
Koska tässä tyylissä vilautetaan hieman jalkaa, niin kannattaa sitten yläosaa ehkä jopa hieman peittää.
Pitäääpä yrittää taas lähteä polvisukkien kanssa leikkimään...
Vinkkejä otetaan vastaan!:)

13 comments:

 1. Mielestäni nuo sinun kuvasi ovat ihan onnistuneita ja näytät hieman Tyra Banksilta tai Beyoncelta niissä! :D
  Chicktopian kuvista pidän eniten tuosta alarivin vasemmanpuoleisesta :)
  Polvisukkien käytöstä tosin en osaa antaa minkäänlaista vinkkiä, sillä en yksiäkään omista! Ainakaan vielä, saa nähdä mitä päähänpistot tuovat tullessaan :)

  ReplyDelete
 2. Mulla on sama homma, sukat löytyy kaapista mutta koskaan ei ole tullut päälle julkisesti laitettua... Noissa kuvissa on kyllä yhdistelty ihanasti muita vaatteita ja saatu look toimimaan... Muutenkin oli ihana sivusto toi Chictopia! :) Pus!

  ReplyDelete
 3. tää on taas sellanen muoti-ilmiö että muiden päällä näyttää tosi hyvältä, mutta sitten kun ite koittaa väntää samanlaista niin olo on kuin dorkalla.

  ReplyDelete
 4. Moi

  Kiva postaus
  ja multakin löytyy kasa polvisukkia
  pitäsi taas inspiroitua käyttää niitä;)

  Jamelia

  ReplyDelete
 5. Mä tykkään hirmusti ton ekan kuvan tunnelmasta..onnistuttu hyvin yhdistämään sukat muihin vaatteisiin. Tämäkin on semmonen tyyli, että jos ylhäällä on liian vähän vaatetta niin tosiaan voi näyttää halvalta tai hölmöltä. En ole oikein ikinä ymmärtänyt tyyliä "puen pitkät villasukat tai uggit ja pidän niiden kanssa toppi helteellä"..

  ReplyDelete
 6. Mun mielestä tuo sinun toinen kuvasi on juuri onnistunut. Ehkä ottaisin itse just sen hatun pois niin asu olisi tarpeeksi simppeli :)

  Ja kiitos tuosta Chictopia vinkkauksesta! Loistava sivusto tosiaankin!

  ReplyDelete
 7. Itse olen huomannut vähän samaa. Rakastan polvisukkia todella paljon, mutta mitään koulutyttö-hutsulookia en välttämättä haluaisi. Katumuotisivustoilla nähdyt tyylit näyttävät lähes poikkeuksetta hyvältä, mutta itseltä ei löydy vaatteita, jotka voisi laittaa polvisukkien kanssa. Täytynee katsella jotain vaatteita, jotka menisivät polvisukkien kanssa..

  ReplyDelete
 8. Mä tykkään eniten ton ylimmäisen kuvan tyylistä. Ihana!
  Kuten itsekin kirjoitit kannattaa varmaan valita yksiväriset sukat. Mun mielestä ainakin kuviot luo vähän sellasta school girl -lookkia.

  ReplyDelete
 9. Sama ongelma täällä. Viimeksi viime viikolla sovittelin polvisukkiani jalkaan, ja harmittelin kun en niitä kuitenkaan koskaan kehtaisi julkisesti käytää...
  Sukkien kanssa kannattaa lisäksi olla tarkkana sen suhteen etteivät ne ole liian tiukat, silloin ei ainakaan kannata vetää niitä kovin ylös asti, sillä hoikempiinkin jalkoihin saattaa tulla ns. "barbaba-efekti" ;)
  Tykkään kyllä kovasti varsinkin tuon ensimmäisen kuvan tyylistäsi :)

  ReplyDelete
 10. Mieki haluun neutraalit polvisukat. Mun mielestä ne näyttää parhailta ku niiiden kanssa laittaa saappaat. Eli syksyllä ;)

  ReplyDelete
 11. Sohvi,
  voi kiitos kovasti:D Tosin I just don't see it:)
  Tuola Chictopian sivulla on niin paljon IHANIA kuvia!:)

  Bellagio,
  No aijaa...On loppujenlopuksi aika vaativa homma. Ehkä kun kattelee noit Chictopian kuvia niin alkaa se juju itellekin hahmottua?:D

  ciro,
  hahahah:D Veit sanat suustani!:D Ihan samat fiilikset täällä:D

  Jamelia,
  sama homma täällä. Ei vaan ole pokkaa käyttää!:)

  Lilya,
  voi kiitos. Jotain siitä tosiaan vielä puuttuu. Ehkä muhkea kaulaliina?:D Oon ihan samaa mieltä...Ugg'sit ovat mielestäni ihanat, mutta siksi että ne sopivat niin loistavasti Euroopan säihin kun meillä on kylmä syksy ja talvi. Ei niitä voi kesätopin tai hameen kanssa yhdistää!!!!

  RiinaR,
  Ihan totta. Hattu on liikaa.
  Ihanaa jos sain jaettua ton sivun iloja eteenpäin!:)

  Marika,
  juuri näin. Sitä lookkia mä pelkään ja se on noiden polvisukkien kanssa nopeasti käsillä... Pitää vaan yrittää löytää se täydellinen yhdistelmä...

  Kata,
  olen ihan samaa mieltä. Yksiväriset neutraalilla värillä on turvallisin valinta jotta välttyisi siltä schoolgirlhutsulookilta:D

  Jen,
  Eli sama ongelma sinullakin:)
  Kiitos hyvästä vinkistä! SItä tosiaan pitää varoa!
  Ja kiitos vielä. Se tarvitsee ehkä vielä muhkean kaulaliinan:)

  Norppis,
  Kyllä, se on enemmän syksyn trendi... PItäisi nyt vaan nauttia kesästä ja kesähepeneistä!:)

  ReplyDelete
 12. Tuo eka kuva on just onnistunu! tollai tyylin tahtoisin itselle syksyks :)

  ReplyDelete
 13. ihana vyö sulla tuossa kuvassa :)
  mistä oot sen ostanut?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)