Thursday, July 16, 2009

Maximekko

Olen pitkään kuolannut maximekkoja, mutta eteen ei ole vielä kävellyt sopivaa.
Eilen kävin pyörähtämässä läheisessä Henkka Maukassa ja siellä se roikkui.
Kaunis maximekko - alessa! Mukaan se lähti hintaan 29,90e.
Täällä asuinmaassani on onneksi nyt hyvät säät niin saa taas huoletta viilettää tällaisissa asuissa.
Niin.
Ja äänestyshän meni vastaavasti:
77% sille että listaan vaatteiden alkuperän
ja
22% sille että en sitä tee.
Täytyy myöntää että itse kuulun jälkimmäiseen kastiin, joten en tule jatkamaan tätä käytäntöä pitkään. Listaan nyt enemmistön pyynnöstä jonkin aikaa merkit ja sitten luultavemmin luetteleminen jää koska en oikein näe siinä mitään järkeä jatkaa pidempään.
Jos joku lukija uskoo pystyvänsä vaihtamaan mieltäni (sillä hyvät 77% toisin toivoo) niin argumentteja otetaan vastaan!
Mekko: H&M
Ballerinat: Fendi
Ja kädessä oli äitini suunnittelemat korut. Kaksi perushelminauhaa ja yksi vihrein ja keltaisin kivin koristeltu rannekoru.
Tosiaan.
Olen palannut asuinmaahani.
Joten en ole varma kuinka usein postauksia tulee.
Toistaiseksi pystyn niitä melko hyvin vääntämään, mutta katsotaan mitä aika tuo tullessaan.

26 comments:

  1. Näyttää hyvältä! :) Mäkin oon kuolannut maximekkoa pitkään mutta toistaiseks mua tyydyttävää väriyhdistelmää ei oo tullu vastaan! Etsintä jatkukoon...

    ReplyDelete
  2. Ihana mekkonen..ja kauniit helmetki! Voisit kyllä tulla jo takaisin suomeen! :) t.Minttu

    ReplyDelete
  3. missä asut nyt? :) jos et halua maata paljastaa niin edes että onko euroopassa? itä/keski? (;

    ja maximekko on upea sun ylläsi !

    ReplyDelete
  4. Bellagio,
    sama täällä...Mutta tän kaunokaisen hempeät värit veti mua puoleensa!:)

    MinTTu,
    Hih:) Tulkaa te tänne!:) Täällä on paremmat säät!:)

    ReplyDelete
  5. Ihana mekko, ihanemmat kengät ja ihanimmat korut! :)

    ReplyDelete
  6. Älä nyt tänään paistaa aurinko ja luvattu ens viikolle hellettä jeee :)

    ReplyDelete
  7. Hihii tilasin juuri saman mekon, lähti vielä halvemmalla eli 19,90€:D hyvältä näyttää, toivottavasti munkin päällä yhtä hyvältä!

    ReplyDelete
  8. tosi kaunis tuo vihrea keltainen rannekoru! Olen itsekin katsonut tuota ihanan kesan varista maximekkoa, mutta sanonpa etta sopii sulle todella hyvin tumman pitkan tukan kanssa:)

    ReplyDelete
  9. Minä jotenkin puolestasi pelkään, miten jotkut mahdollisesti suhtautuvat merkkien listaamiseen. Valitettavan usein kun on niin, että vaikka kuinka neutraalisti ilmaisee asian, päättää joku tulkita sen väärällä tavalla.. Toivon että lukijakunta on niin järkevää aikuista väkeä, että kateuskorttia ei tarvitsisi vetää esiin, ja tulkita tietynlaisten merkkien näkyvillä oloa 'leveilyksi' tai muuksi mitä se ei ole.

    Itse vastasin kyselyyn 'ei', juuri siksi koska en toivo sinun saavan mitään ilkeää tai kateellista palautetta. Mutta ymmärrän kyllä että monet haluavat merkit näkyviin, koska asusi toden totta ovat ihania :) Minusta sanoit hyvin jonkin aikaa sitten kun kirjoitit juuri tuosta kyselystä, ja totesit että ideahan on vain ispiroitua, eikä se vaadi että pukisi samat merkit ylleen päästä varpaisiin. Se on ihan totta! Ja itse olen ainakin ihan hyvin osannut tunnistaa tiettyjä vaatekappaleita ja asusteita tietyn merkkisiksi ilman että niistä erikseen tarvitsee mainita ;)

    ReplyDelete
  10. Missä asut?:) Kaunis toi mekko!

    ReplyDelete
  11. Toivon, että vaikka muutitkin ulkomaille postauksia edelleen tulisi! vaikka sitten harvemmin :) blogi on itseni kohdalla ainakin ollut todella hyödyllinen.
    Olen saanut heikkoina hetkinä valettua itseeni uskoa että kannattaa jatkaa tervellisellä elämänlinjalla. tekstit ovat inspiroineet minua jatkamaan tapaani, vaikka aina oma usko ei riitä :)
    Ja ihania vaatteita pyörii kuvissa, mekko on upea!

    -Haidi

    ReplyDelete
  12. Oikein kaunis asukokonaisuus, toimii kivasti matalien kenkien kanssa tää mekko. Kysymys: onko sun hiukset kaikki omaa vai onko lisätty pituutta/tuuheutta pidennyksillä? Nimittäin todella hyvännäköset! Inspiroi mua kasvattamaan omat hiukset takasin pitkäks (välillä meinaa usko loppua ja uhoan mennä kampaajalle leikkaan ihan lyhyet takasin)
    Muutenkin, en kauheesti näistä blogeista välitä mut tän käyn kyl tsekkaan lähes päivittäin, susta näkee et oot saanu tyylilles vaikutteita ulkomailta and that's a good thing.
    Hyviä jatkoja :)

    ReplyDelete
  13. Ihana mekko! Itse en jotenkin osaa maximekkoja käyttää, koska pituutta on siunaantunut vain 161 cm.. Tuntuu että näyttää pitkässä mekossa entistä enemmän kääpiöltä:) Mutta ihania nuo muiden päällä on! Ehkä tollasen pitkän mekon vois ostaa itselle kotimekoksi jos ei muuta:)

    ReplyDelete
  14. Heippa!

    Kiitos ihanasta blogista! Kuviasi on ihana katsella ja inspiroitua. Merkkien postaus ei ole välttämätöntä mutta se on mielestäni ihana lisä. Itsekkin metsästän upeaa kassia ja on kiva seurata eri merkkien tyyliä.

    Toivoisin postausta ns. ruokapäiväkirjaa, edes yhden päivän ajalta. Olisi kiva tietää kuinka tarkkaan seuraat mitä syöt sillä olet upeassa kunnossa! :) Itsekkin olen urheillut pitkään ja tulokset näkyvät mutta silti rasvaa on/tulee liikaa.

    Toivottavasti jaksat jatkaa blogin pitoa. Älä välitä kateellisten ja teinien kirjoittelusta. Meitä on moneen junaan ja osa jää asemalle ;) Blogisi piristää päivääni ja sitä on tosiaan inspiroiva seurata.

    -Piia

    PS. olen seurannut pitempään upeaa kuvablogia, oletko tutustunut? http://thesartorialist.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Unohtui aivan kertoa. Olen innoittunut kyseisistä valkoisista ballerinoista sekä mustasta 'liehu' neuleesta jota voi asetalla usealla tavalla. pidin silmät auki ja bongasin ko asusteet asosilta ja H&M:ltä huokeaan 20 € hintaan. Kiitos paljon näistä vinkeistä täydentävät hienosti klassista vaatekaapia.

    -Piia

    ReplyDelete
  16. :) Eiks sallalla oo samanlainen? :D Ihana tuo kuitenkin on. Ja sä oot tosi kaunis :D

    ReplyDelete
  17. anna,
    voi kiitos:) Ikävä kyllä en tahdo paljastaa itsestäni mitään. Pahoitteluni.

    Iina,
    no kiitos kauheasti ihanimmasta kommentista:D

    MinTTu,
    ihanaa! niin täälläkin:) Olen kovin iloinen täällä, ei tarvitse ainakaan vähään aikaan tulla Suomeen vaikka ihanaa oli teidän ympäröimänä ollakin:)

    Anonyymi,
    Ou lucky you!!!!:) Hyvä löyty!:) Varmasti näyttää!:)¨

    Ella B,
    kiitos kovasti. Äitini kädenjälkeä:) Kiitos ihan hirmuisesti sulle Ella taas kauhean kauniista kommentista:) Kiva jos pidät:)

    Wildcard,
    kiitos kovasti tästä kommentista. Ihanaa huomta kuinka moni ymmärtää. Sanotaan näin että toivotaan parasta ja uskotaan ihmisten hyvyyteen:)
    Ja niin sen kuuluu mennäkin, inspiroitua ja tarkkasilmäiset voivat tietää mikä on aina mikäkin. Kun ei sillä merkillä pitäisi olla väliä - ainakaan muille:)

    Anonyymi,
    kiitos kovasti:) Suomen kotini on Helsingissä, mutta siellä käyn vain lomalla. Asuinmaatani en ikävä kyllä uskalla paljastaa. Pahoitteluni.

    Haidi,
    joo, olenhan mä jo 4 vuotta täällä "ulkomailla" asunut joten tällä kertaa ei muutto hommat aikaani vie:) Kiitos ihan hirmuisesti. Olen erittäin iloinen ja otettu jos iloinen viesti on mennyt muillekin perille. Tämän on tarkoitus olla vain naisellisien asioiden hyvätuulinen blogi:) Kiitos että jätit leimasi siihen:)Kiitos ihanista sanoistasi!

    Anonyymi,
    kiitos kovasti. Hiuksissani on "pidennykset", lisää voi käydä lukemassa kauneus tunnisteen alta, jossa on asiasta ihan erillinen postaus:) Eli omat hiukseni olivat pidemmät kuin itse pidennys, joten kai tätä täytyy kutsua tuuhennokseksi:) Olen erittäin tyytyväinen aina luottokampaajani kädenjälkeen - she knows her stuff:) Kiitos kauniista sanoistasi:)
    Oikein hyviä jatkoja sinulle myös!

    Piia,
    Kiitos kovasti kauniista sanoistasi:)
    Ruokapäiväkirja on mietinnän alla, mutta tosiaan. Syön aikalailla mitä haluan, kaikki kohtuudella:D Koska liikun ja olen tyytyväinen nykyisessä painossani, en vahtaa mitä syön. Toki olen totuttanut rutiinini tiettyihin terveellisimpiin vaihtoehtoihin joista olen kirjoittanutkin (sokerin vaihtanut hunajaan, pastat täysjyvä spagettiin ja perunat joskus bataatteihin...) mutta ehkä voisin joku päivä sellaisen toteuttaakin. Tosin en lupaa mitään;) Ja hei, tulee mullekin sitä rasvaa:D Ainaista tasapainoilua!:D Kiitos kuitenkin:) Muista - sitä on itse aina kriittisin itselleen!
    Voi kiitos linkistä! SIvusto on minulle tuttu, mutta ei ole pitkään aikaan tullut käytyä. Pitääpä taas käydä kurkkimassa:)

    ps, ja voi miten ihanaa!:) Olen kovin iloinen että pystyin inspiroimaan. Kyseiset tavarat ovat klassikoita ja toivon niiden säilyvän minulla vielä vuosia:) Tosiaan, täydentävät erinomaisesti klassista vaatekaappia!:)

    Catwalk,
    Oletan että tarkoitat Focus on Fashionin Sallaa? Ikävä kyllä en tiedä onko hänellä kyseinen hame myös. En seuraa hänen blogiaan intensiivisesti vaikka kirjoittaja onkin hyvin ihananoloinen ja viehättävä kaikin puolin:)Aika ei riittä kaikille ihanille blogeille:)
    Kiitos kovasti:)

    ReplyDelete
  18. Hihii, sama mekko löytyy multakin, mutta en ole vielä rohkaistunut käyttämään sitä.

    ReplyDelete
  19. heippa!
    koitan muokata omaa blogisivuani ja pohdiskelin, että millä ohjelmalla lataat kuvasi tänne? Kun blogger ei suostu isoja kuvia lataamaan.
    ps. tosi kaunis asukokonaisuus! itsekki olen metsästänyt maximekkoa jo ikuisuuden, toivottavasti pian jo löytäisin omani :)

    ReplyDelete
  20. Hei kuule, saanko kysyä sellaista että kenellä kampaajalla käyt siinä tietyssä kampaamossa, jossa käyt ottamassa hiustenpidennykset? (Luin toisesta blogistasi, että käyt aina tietyssä jonka olet kokenut hyväksi...) Mä luotan sun arvostelukykyyn 100%, koska otin just Xtremelashesit ja ne on IHANAT! Helpottaa kummasti aamurutiineja, urheiluharrastusta ym. :)

    ReplyDelete
  21. mj,
    kuule nyt viikonlopuksi kun Suomeen on luvattu upeita säitä niin päälle vaan! Kesä on melko lyhyt Suomessa ja siitä pitää ottaa kaikki irti!:) Olen varma että näyttää päälläs upealta!:)

    DayDreamer,
    isoimmat kuvat lataan Picasan avulla:) Kiitos kovasti, omani löytyi henkkamaukalta hyvään ale hintaan:) Onnea metsästykseen!:)

    Anonyymi,
    laita mulle vaikka mailia osoitteeseen strictlystylemrsv@gmail.com etu- ja sukunimelläsi varustetulla mailiosoitteella niin laitan sulle kampaamon ja kampaajan nimen. En halua netissä avoimesti toisen nimeä jaella ellen tiedä jotain henkilöstä jolle sen annan:) Toivottavasti ymmärrät varovaisuuteni:)

    ReplyDelete
  22. ihana mekko! mä odotan kovasti että pääsen duunista ja voin vaihtaa tästä sihteerilookista neiti ( pitäs vissiin sanoa kyllä rouva) kesäheinälookkiin :) mulla alkaa loma tänään ja aion liihotella terassille suoraan töistä omassa ihanassa maximekossani ;)

    ReplyDelete
  23. Tulin juuri lomalta ja pitihän sitä heti tietty tulla katsomaan, että mitä kaikkea kivaa olet ehtinyt tänne päivitellä (:
    Huomaan, että täällä on käyty keskustelua vaatteiden merkkien mainitsemisesta. Olen ehdottomasti samoilla linjoilla kuin sinä, turhaa!
    Olen sitä mieltä, että muotiblogeista inspiroidutaan ja sitten jos on ihan erityisen kiinnostunut jostain yksittäisestä vaatteesta, niin sittenhän sitä voi vaikka kysäistä.
    Se, että listaat tänne merkit ja kuten varmasti monet ovat huomanneet sinulla on upeita merkkivaatteita, herättää varmasti vaan (ainakin olettaisin) lisää, mielestäni aiheeseen littymättömiä kysymyksiä esim. siitä, kuinka sinulla on varaa ostaa niitä yms.

    ReplyDelete
  24. tuo mekko on aivan I-H-A-N-A!!! oikeasti nyt oon niin kateellinen. Kuolasin tuota eri värisenä jonku aikaa sitten ja sit ei tullu kuitenkaan ostettua sitä niin nyt kyllä kyrsii :D:D:D:D:DDDD aivan ihanan värinen ja tuo yläosa<33 oon kateellinen :( :D

    ReplyDelete
  25. Hei! Onko äitisi ihan korusuunnittelija ammatiltaan? Tuo kelta-vihreä rannekoru oli kaunis :)

    ReplyDelete
  26. Anna,
    hei toveri rouva!:)
    Oi ihanaa lomaa sinulle!:) ja se sihteeriluukkikin on oikein jees:D

    Anni,
    olen sun kanssa ihan samaa mieltä! Siksi tämä käytäntö jääkin pian kokonaan. Kunnioitan vaan äänestyksen tulosta hetken ja sitten palaan siihen että kysyä voi jos jokin todella viehettää silmää:) Kiitos sulle siitä että ymmärrät mua täysin!:)

    Anonyymi,
    pyh pah kateellinen tarvitse olla!:) Henkkamaukkaan vaan hakemaan oma alesta!:)

    Anonyymi,
    ei ole:) Hän vaan käy työnsä puolesta silloin tällöin Kiinassa ja siellä sitten käy tutussa paikassa teettämässä ideoitaan:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)