Wednesday, February 29, 2012

Best and worst dressed of the Oscars 2012

Ja sitten vielä päivän päätteeksi yhteenvetoa Oscar-gaalan asuista. 
Täytyy todeta, että minusta valinnat olivat aika tasapaksuja tänä vuonna. Yksikään ei omalla kohdallani luonut sellaista välitöntä wow!-efektiä, mutta toisaalta mitään totaalisia katastrofejakaan ei pitkin punaista mattoa astellut. Tässä kuitenkin minun TOP kolmoseni haitarin molemmilta puolilta. 

Melanie Griffithin puku ei todellakaan ollut hirveä, mutta minusta se oli vaan niin tylsä, että siitä syystä jouduin lisäämään sen listalleni. Oscar-juhlissa jos missä on mahdollista todella panostaa ja valita näyttävin mekko jonka löydät, mutta hän oli valinnut mitäänsanomatonta kokomustaa. 

Ehdottomasti epäonnistuneinen kokonaisuus minusta löytyi Sherry Shepherdiltä. Kuten aikaisemmassa postauksessa totesin, tässä mekossa vaan tapahtuu aivan liikaa (miksi ihmeessä noissa hihoissakin pitää olla keskellä reiät?!) eikä puvun leikkaus imartele muodokasta naista lainkaan. Nuo mustat alta välkkyvät rintaliivit ovat minusta tuollaisen puvun kanssa ihan käsittämättömän kamalat. Jopa voisi sanoa niiden olevan mauttomat. 

Anna Farisinkaan puku ei ole järkyttävä, mutta minusta tästä puvusta saa vaan liian raskaan vaikutelman. Kokopitkiä hihoja näkyi tänä vuonna punaisella matolla paljon (mahdollinen trendi kevättäkin ajatellen?), mistä minä itseasiassa pidin, mutta tämän pitkän paljettisen mekon kanssa vaikutelma on liian synkkä. En myöskään lämmennyt komediennen uusista polkkahiuksista. Kauniin posliinisen ihon omaavalle naiselle platinablondi oli ehkä hieman raju.

Octavia Spencer ei ollut ainoastaan voittaja gaalan todellisessa merkityksessä, mutta kuului myös ehdottomiin voittajiin mitä onnistuneisiin pukuvalintoihin tulee. Hän on aivan äärimmäisen hyvä esimerkki siitä, miten upealta joku voi näyttää kun osaa pukeutua oman vartalotyyppinsä tuntien. Kerrassaan ihastuttavalta hän näytti kokovalkoisessa mekossaan.

Suosikikseni nousi toimittaja ja tv-persoona Giuliana Rancic. Hänen mekossaan oli hieman va-va-voomia sekä meikit, että hiukset sopivat näyttävään kokonaisuuteen loistavasti. Tiukka nuttura päästi puvun kauneuden oikeuksiinsa ja väriä kokonaisuuteen toi näyttävät punahuulet. Upea. 

Gwyneth Paltrown mekko jakoi mielipiteitä viitallaan, mutta minusta klassisen kaunis näyttelijär kantoi tämän lookin ihailtavalla tavalla. Niin harvalle sopii noin pelkistetty look ilman mitään krumeluureja ja onnistua silti säväyttämään kaikessa puhtaudessaan ja eleganssissaan. Palkintoja jakaessa hän oli riisunut jo viittansa harteiltaan, mutta minun täytyy todeta, että nimenomaan tuo viitta oli minun mielestäni se "wow"-efekti selkeillä linjoillaan. 

Siinä siis omat suosikkini ja inhokkini! Toisaalta, olisiko tasapaksuus johtunut siitä, että ehdoton valtaosa oli omissa valinnoissaan sen verran onnistunut, että siksi kukaan ei erityisesti loistanut edukseen? Kaikenkaikkiaan hieman mitäänsanomattoman mielikuvan jätti tämän vuoden Oscarit minun osaltani. 

Oscar gown trends 2012

Toissayönä jaettiin taas arvostetut Oscarit, mutta voittajien lisäksi vähintään yhtä kiinnostavaa oli seurata kuka saapui ja millaisessa puvussa. Ilokseni sain huomata, että paljon oli näkyvissä punaisella matolla kevät/kesän '12 trendejä ja vieläpä hyvin eroavissa määrin. Tässä postauksessa käyn yleisesti läpi pukuloistoa sekä trendejä ja myöhemmin tänään erottelen vielä omat hitit ja hudit perusteluineen.

Milla Jovovich asteli punaiselle matolle näyttävässä Elie Saabin Couture puvussa. Hän oli todella upea ja edusti kaikessa säihkeessään todellista Hollywood glamuuria. Kimaltavat ja neutraalin väriset puvut ovat aina muodissa punaisella matolla.

Journalisti ja E! presentaattori Giuliana Rancic oli hyvin onnistunut Tony Wardin Couture puvussan. Tässä asussa meikki, kampaus ja puku sointuivat upeasti yhteen ja tämä näyttävä nainen loisti edukseen häkellyttävän tähtikaartin keskellä. 

Jennifer Lopez oli jakamassa Oscareita Zuhair Murad mekossaan, joka oli melko samaa kaavaa edellisten naisten kanssa. Upea laahus ja kaunis valkoinen väri puki muodokasta ja tummaa kaunotarta. Jotenkin hän hehkui vanhaa Hollywood -glamuuria. 

Tulevia trendejä ovat mm. kokovalkoinen ja pitsi, joilta ei punaisella matollakaan vältytty. 
Girl with the drago tattoo-leffasta ehdolla oleva Rooney Mara näytti upealta valkoisessa Givenchyn pitsimekossaan. Hänen tummat piirteensä korostuivat todella kauniisti vaaleaa pukua vasten. Ainut mistä en ollut kovin vakuuttunut oli puvun yläosa. Minusta se sai hänen etumuksensa näyttämään surulliselta :D

Gwyneth Paltrow on vastaavien tapahtumien kestosuosikki onnistuneilla valinnoillaan eikä hän pettänyt tänäkään vuonna. Hän oli valinnut hyvin selkeälinjaisen Tom Fordin mekon, joka kaikessa yksinkertaisuudessa puki luonnonkaunista ja eleganttia näyttelijätärtä todella hyvin. Tuo viitta oli minusta upea lisä matolle, mutta palkintoa jakaessa hän oli sen jo jättänyt. Less is definitely more tässä kokonaisuudessa.

Shallene Woodley nähtiin George Clooneynkin tähdittämästä Decendants-elokuvassa, ja nuori näyttelijätär oli valinnut Valentino Couturia muutaman muun tähtösen tavoin. Valentinon RTW näytöksessäkin nähtiin paljon puhtaanvalkoista ja koristeellista pitsiä ja sillä samalla linjalla menee tämä Couture upeuskin. Todella kaunis puku, mutta va-va-voom jäi kyllä uupumaan. Ehkä nuoren näyttelijättären puku olisi ollut parempi vaihtoehto hieman iäkkäämmälle tähdelle?

Metallia näkyi edelleen vahvasti kultana. Jopa kolme Oscarilta näyttävää naista asteli matolle kokokultaisissa mekoissaan. 

Meryl Streepille tämä look toi selvästi hyvää onnea, sillä hän vei illan päätteeksi mukaansa oman Oscar -patsaansa parhaasta naispääosasta. Viimeksi hän voitti Oscarin vuonna 1982, jolloin hän itseasissa myös puki päälleen kimaltavaa kultaa. Itse en ollut tämän Lanvin luomuksen suuri fani. Jotenkin ei ihan istu kantajalleen?

George Clooneylle ei tuonut onnea hänen tyttöystävänsä, joka oli myös pukeutunut tunnettua kultaista patsasta muistuttavalla tavalla. Stacy Kelbler oli valinnut mekkonsa tähtien suosimalta merkiltä - Marchesalta

Reportteri Shaun Robinson oli myös valinnut kultaa Romona Kevezin mekossaan. Hän oli lisännyt yhdistelmään vielä näyttävät vihreät smaragdi korvakorut, jotka eivät päässeet oikeuksiinsa tämän kultapuvun kanssa. Aivan eri luokkaa kuin esimerkiksi Angelina Jolien päällä vuosia sitten nähdyt smaragdikorvakorut mustan mekon kanssa, jotka tekivät koko asun!

Ja kyllähän sitä 1920-luvun glamuuriakin tilaisuudessa nähtiin. Judy Greer muistutti modernia Greta Garboa metallisessa Monique Lhuillierin mekossaan. 
Jane Seymore sädehti punaisessa David Meisterissä ja morsiusneitojen Rose Byrne edusti Vivian Westwoodin mustassa kimallemekossa. 


Odotetusti pastellisävyjäkin asteli parrasvaloihin.
Voittoisan The Artist elokuvan Berenice Bejo oli valinnut mintunvihreän Elie Saabin, mutta vaikka tämän sävyn suuri fani olenkin, jotenkin tämä ei sytyttänyt minua. Melkoisen ryhditön, josta melkein osottaisin syyttävän sormen kantajan puoleen.
Itse olen Kate Maran kauneuden suuri fani, mutta hänkään ei erottunut edukseen tässä vaalean roosassa Jack Guisson Couture puvussa.
Pastellisista valinnoista lempparini oli ehkä tv-persoona Maria Menounosin liehuva Maria Lucia Hohan puku, joka liikkui kauniisti punaisella matolla.

Näyttävät printit ja koristeellisuus ovat myös ensi kevään in-juttu ja Jessica Chastainin Alexander McQueenin mekko oli tästä upea esimerkki. Minusta hän näytti upealta.
Pastellisävyjen lisäksi näyttävät värit kuten kirkas kanariankeltainen oli valttia tulevan kevään muotinäytöksissä.

Tv-persoona Nancy O'Dellin mekko oli minusta mieletön, ja mieleeni tulikin viime sesongin Jason Wun näytös, missä muotitaivaan tähti yhdisteli kauniisti mustaa pitsiä ja voimakkaita värejä. Coutour mekko oli merkiltään Chagoury, jonka näkisin ehdottomasti myös itselläni :D (ööh - ihan kuin en ottaisi kaikkia näitä nähtyjä upeuksia innosta kiljuen vastaan :D).

Morsiusneidot -elokuvan Ellie Kemper oli valinnut kimaltavan Armani Privé puvun. Vaikka mekko oli upea, minulle kokonaisuuden pilasi hieman hänen ylipitkä otsatukkansa. Toivottavasti hän näki itse gaalankin sen alta :)

Naisellisia muotoja juhlivat lanneröyhelöt olivat muotinäytosten lisäksi vallanneet punaisen maton.
Brittiläisen muotituntijan Louise Roen beige mekko oli Black Halon kun komedienne Tina Feyn mekko oli Carolina Herreran.

Upein näistä oli mielestäni Michelle Williamsin Louis Vuittonin mekko. Kauniina lisänä kokonaisuudessa toimi vaaleanpunainen clutch, mikä minusta oli onnistuneesti rohkea ja muodikas valinta.

Poikkeuksetta matolla nähtiin myös paljon kokopunaisia mekkoja. Yleensä järisyttävän kaunis Natalie Portman ei tällä kertaa iskenyt ainakaan minuun. Nuo mustat pilkut eivät minun mielestäni toimi gaalamekossa ja Christian Diorin Coutour kokonaisuus oli jotenkin minusta mitäänsanomaton.

Näyttelijätär Emma Stone on tämän hetken uusi ja seurattu ilmestys punaisilla matoilla. Hän onnistui tälläkin kertaa säväyttämään. Tästä asusta minulle tuli mieleen aikoinaan Nicole Kidmanin päällä nähty Balenciaga upeus, joka pari vuotta sitten Oscar-gaalassa hänen päällään nähtiin. Neiti Stonen puvusta vastasi Giambattista Valli.

Colin Firthin puolison, Livia GiuggiolinValentino Haute Couture mekko ei ollut mieleeni ekologisuudestaan huolimatta. Rouvan puku oli tehty kierrätetyjen muovipullojen polyesteristä. Mekko oli mielestäni kuitenkin sen verran tönkkö, että saisi mennä takaisin kierrätykseen.


Cameron Diaz yleensä ihastuttaa näissä tilaisuuksissa, mutta minun on pakko todeta etten pitänyt tästä kokonaisuudesta lainkaan. Vaikka monella sivustolla muodin asiantuntijat hehkuttavat hänen olevan tyylilleen uskollinen californiatyttö, ei minusta tuo jopa suttuisen näköinen tukka ole sopiva tällaiseen tapahtumaan. Myöskään Gucci mekon laahuksen röyhelöt eivät ole mieleeni ja jotenkin ne eivät näytä niin arvokkaalta kun voisi punaisella matolla toivoa.

Näyttelijätär Sherri Shepherdin kokonaisuudessa (kirjoitettu kuvassa väärin) on todella paljon toivomisen varaa. Tässä kokonaisuudessa ei toimi juuri mikään. Puku ei toimi hänen vartalotyypilään, mustat vilkkuvat alusvaatteet eivät toimi oikeastaan koskaan punaisella matolla, hihoissa on ihmeelliset reiät sivuissa ja sitten helman alta vilkkui vielä varpaat? Eipä taida olla salaisuus, että tulevassa postauksessa hän lukeutuu ehdottomasti huonoiten pukeutuneiden listalleni.

Kun edellinen nainen epäonnistui pukeutumaan vartalotyyppinsä mukaisesti, niin parhaan naissivuosan Oscarin voittanut Octavia Spencer onkin täysi vastakohta. Hän on sädehtivän upea Tadashi Shoji mekossaan ja näyttää mallia siitä, miten sitä voi näyttää kerrassaan henkeäsalpaavalle vaikka ei muotisuunnittelijoiden suosimia pikkuriikkisen pieniä kokoja käytäkään. Illan voittajia punaisella matollakin.

Ja miten oli muiden kokeneiden konkarien laita? Penelope Cruz ihastuttaa aina, mutta tänä vuonna hän ei lukeutunut omiin suosikkeihini Armani Privén puvullaan. Ehkä hieman liian varmaa ja tylsää? Upeahan hän on, mutta olisin odottanut tältä latinokaunottarelta enemmän. 

Angelina Jolie osoitti jälleen, että hän voi pukea päälleen vaikka jätesäkin ja näyttää silti henkeäsalpaavalle. Itse en pitänyt tästä Versacen puvusta itsessään, mutta Angelinan näköisellä kauniilla naisella toimii sekin. Jos kukaan muu olisi pukenut tämän mekon, olisi hän hävinnyt massan mukana taustalle. Angelina on vaan niin sädehtivän kaunis, että hän pääsee pälkähästä - helpolla.

Marchesalle uskollinen Sandra Bullock kuuluu yleensä illan säväyttäjiin, mutta nyt hän ei siinä onnistunut. Mekko ei imarrellut hänen kroppaansa sekä meikki ja kampauskin saa hänen kasvonsa näyttämään väsyneeltä ja jopa tympeältä? Yllätys, että näin moni konkari jäi ainakin omalla listallani sivuun illan todellisista onnistujista. 

Tässä siis yleiskatsaus pukuloiston antimiin. Myöhemmin tänään listaan vielä omat suosikkini että inhokkini perusteluineen!

Tuesday, February 28, 2012

WIN yourself a Daniel Wellington watch!

Aika pyöräyttää kilpailu käyntiin! 

Teillä on tämä ja huominen päivä aikaa osallistua kilpailuun! Arvonta sulkeutuu täten karkauspäivän vaihduttua maaliskuulle (eli 29.2-1.3 välisenä yönä) kello 00.00. Sen jälkeen tulleita kommentteja ei lasketa mukaan arvontaan. 

Säännöt ovat seuraavat:
  1. Ilmoita minkä kellomallin tahtoisit voittaa? (Kaikki mallit näkyvillä osoitteessa danielwellington.se)
  2. Mikäli et kommentoi blogger-tilillä, jätä kommentin perään toimiva sähköpostiosoitteesi.
Mutta minkä kellon minä valitsinkaan heidän valikoimastaan?










Minun valintani oli Classic Glasgow malli!

Osallistu arvontaan, ja voit olla pian oman suosikkisi omistaja!

Time to kick-off the Daniel Wellington competition!
The competition will take place for the rest of today and tomorrow. Therefore, the ballot closes at midnight on the last day of February (Midnight between 29.2 - 1.3 at 00.00)

The rules are the following:
  1. State which model you'd like to win (all options available on www.danielwellington.com/fi)
  2. If you are not commenting from your blogger-account, please leave your working e-mail address.
As you can see above, I went for the Classic Glasgow model. 
Hopefully soon you can be the owner of your favourite piece too!
Good luck to you all!

Daniel Wellington watches!

Jo jokin aika sitten mailiini tipahti pienimuotoinen yhteistyöpyyntö Daniel Wellington -nimiseltä ruotsalaiselta kellofirmalta. He kysyivät haluaisinko vastaanottaa heidän kellojaan? En alkuun lämmennyt kellon ulkomuodolle lainkaan, mutta ihan samoihin aikoihin juttelin ihanan Lintu-ystäväni kanssa facebookissa. Hänelle oli tullut samainen pyyntö blogiinsa ja hän kehui kelloa hyvin trendikkääksi (kuulema paljon näkynyt ruotsalaisissa blogeissa) ja hyvännäköiseksi. Jonkin ajan jälkeen huomasin miettiväni, että tuollainen kangasremminen kello voisikin olla oikein kiva kevyiden kesäasujen kanssa. Vaikka ensireaktioni olikin valita jotain hyvin neutraalia (esim noita nahkaisia remmejä), niin pian visualisoinkin päälläni noita raidallisia remmejä kaikkien ihanien pastellisten kesähepeneiden kanssa. 

Näiden neljän mallin välillä minä puntaroin... Arvaatko minkä minä valitsin?

En tietenkään unohtanut teitä lukijoitani, vaan pyysin voivani järjestää arvonnan teidän kesken. Ilokseni firma suostui pyyntöni ja vielä myöhemmin tänään starttaan käyntiin arvonnan, missä teidänkin on mahdollisuus voittaa 135 - 175 euron (mallista riippuen) arvoinen kello!

Ylhäällä olevat mallit eivät toki ole sarjan ainoat, vaan muut värivaihtoehdot voit katsastaa Daniel Wellingtonin sivuilta. Ole valmiina, sillä tänään myöhemmin voit osallistua kilpailuun missä voit voittaa haluamasi kellon!


A while ago, I got an e-mail from a company called Daniel Wellington. They inquired if I wished to receive their watches? I first wasn't impressed by the appearance of these watches, but as a few days went by, I found myself visualizing me wearing them with some sorbet coloured flowy summer ensambles. 

I then asked, if I could also conduct a draw among my readers, so one of you could also win your favourite piece. Happily the company agreed to my request. 

Above you can see the models between which I made my choice. Can you guess which one is now mine? 
These four models are not the only colour options available. Please check the website of Daniel Wellington to see which one is your favourite. NOTICE, you need to be ready! Later today I'll kick off the competition where one of you, my lovely readers, will win their favourite watch (worth 135e - 175e) for themselves. Be ready!

Monday, February 27, 2012

Olivia Palermo style steal piece!

Ehdin pyydellä jo vinkkejä samantyylisiin puseroihin kesäksi kun Olivialla nähtiin tässä kollaasissa, mutta löysinkin jo kiinnostuneille tätä paitaa lähenteleviä yksilöitä Elloksen valikoimasta - ja vielä hyvin edulliseen hintaan!


Vasemmalla näkyvät Sara Kellyn tunikat ovat mukavassa 40% alennuksessa! Materiaali on viskoosia ja kahden esillä olevan värin lisäksi sitä löytyi myös mustana. Paita täältä: Ellos.fi - Sara Kelly tunika 21e
Oikealla oleva röyhelöisempi Sara Kelly tunika on jopa 50% alennuksessa! Materiaali polyesteria ja sitäkin löytyi valikoimasta mustana. Pusero täältä: Ellos.fi - Sara Kelly Tunika 20e

No sehän löytyi nopeasti! Juuri jotain näiden tyylistä tahdon minäkin ehdottomasti! Ellos toimittaa ikävä kyllä vain Suomeen, joten minun pitää miettiä jotain sumplintaa ;)

CopyCat - Olivia Palermo

Tuota noin... 
Olen tässä viimeaikoina hieman säätänyt lisävalaistuksen kanssa, jotta saisin iltaisinkin hieman tarkempia ja paremmin valaistuja kuvia. Ihan vielä ei ole säätöni onnistuneet, mutta toivottavasti pian saan ne kohdalleen. Opettelen kameran toimintoja, lisävalaisimien käyttöä ja heijastavan valkoisen pinnan käyttöä, mutta kuten näätte - vielä on opittavaa! :D Vinkkejä siis otetaan vastaan! Nyt nimittäin sain itseni näyttämään vieläkin väsyneemmältä, räjähtäneemmältä ja kipeämmältä kun olin nämä kuvat ottaessani :D
Ulkona luonnonvalossa otetut kuvat olisivat toki parhaimpia, mutta kun aina ei vaan ehdi päivän valossa niitä kuvia räpsimään ja pitää tyytyä pimeään huoneeseen...

Tässä hieman copycattia Olivia Palermon asusta (edellisessä postauksessa)! Oma versioni on hieman lämpimempi ja talvisempi paksun cashmere- neuleen ansiosta. Tosin kesäksi haluaisin kovasti vastaavanlaisen beigen hulmuavan kevyen puseron, joka Olivian päällä näkyi. Vinkkejä siitäkin otetaan vastaan! Kiitos!:)

Oversized knit: DVF, necklace: WeStyle, leggins:Vila, shoes: Gucci, clutch: YSL, bracelet: Snö of Sweden

Here's my copycat of Olivia's outfit. Mine is a little heavier because of the oversized cashmere knit. Suits the current temperatures well, but for summer I'd like to find a similar flowy blouse like seen on Olivia. If you got any tips where I could find one - make yourself heard in the comment box below! Thank you!:)

Strictly Style Steal - Olivia Palermo

Zimbion sivuilla törmäsiin näihin kuviin Olivia Palermosta New York Fashion weekin aikaan. Hullaannuin asuun täysin!



Jotain saman tyylistä minunkin vaatekaapistani löytyy. Voisin koota vastaavan kokonaisuuden näistä elementeistä:


Sweater: DVF, clutch: MbMJ Linda Bow Clutch, shoes: Gucci ankle boots, necklace: WeStyle.com, leather leggins: Vila, bracelet: Snö of Sweden

Voisin koota päivän asua näistä elementeistä! Tuon pinkin clutchin tilalla toimisi hyvin myös liila YSL clutchini? Jos kenelläkään on vinkkejä mistä moisen hurmaavan hulmuavan beigen puseron voisi löytää - laita toki vinkkiä kommenttiboksiini! Juuri tuollainen ylisuuri olisi ihana, jonka pariksi voisi pukea mukavasti leggaritkin / nahkahousutkin. 

Moni näistä vaatekappaleistani on jo pari vuotta vanhoja, joten niitä ei välttämättä enää helposti löydä. Mutta nämä vaatekappaleet ovat suhteellisen uusia ja löytyvät vielä nettiliikkeiden valikoimista: 

Light yellow oversized Diane von Furstenberg knit: www.flannesfashion.com
Golden Kleopatra statement necklace: www.westyle.fi

Ps. Tosiaan, viime yönä nähtiin myös mieletöntä pukuloistoa Oscar-gaalassa! Tapani mukaan tulen käymään pukuja läpi täällä bloginkin puolella kunhan vaan saan jätti postauksen kokoon! Minulla on ihan valtava määrä kuvia valittuna. Paljon onnistujia ja ihanasti olivat myös kevät/kesä 2012 trendit esillä juhlapukeutumisessakin! :) Siitä tulossa siis pian postausta!

This outfit of Olivia Palermo I found from the pages of online mag Zimbio. I fell in love with this ensemble and would like to find a similar flowy beige oversized blouse myself! It should be so long, that I could wear it with leggins as well, like Olivia has done here too. 
Actually, I do have similar elements in my wardrobe as well. Above you can see a collage from which pieces I might be able to create a style style of Olivia Palermo soon...;)

Sunday, February 26, 2012

Leopard paws...

Eli mitä uutta eläimellistä kaapistani sitten nykyään löytyykaan?
Leopardikuvioiset balleriinat!

Ostin nämä pikaiselta Lontoon reissultani. Yritin kovasti etsiä itselleni sitä Ralph Laurenin klassista palmikkoneuletta, mutta harmikseni sain kuulla, että näin kevää kynnyksellä niitä ei juurikaan valikoimissa ole. Hassua. Oletin, että olisi sen verran klassinen vaatekappale, että sitä löytyisi minä vuodenaikana tahansa? Huoh. Kaipa täytyy malttaa mieli vielä hetken...

Mutta Harrodsissa Ralph Laurenin osaston vieressä oli naisten kenkäosasto, jonka poikkihan oli "pakko" kulkea :D Sieltä sitten löysin nämä Tory Burchin Revy baltsut, joita olen pitkään silmäillyt!





And which animalistic piece did I manage to add in my wardrobe? 
Tory Burch's leopard flats!

I have been admiring these for a while now... They'll add that something extra to my black playsuits in the summer <3 I boought these from my brief London visit. Actually, I went into Harrod's hoping to find  the classic Ralph Lauren cable knit, but to my disappointement I heard, that the stockists don't sell them in this time of the year :/ Well, I guess it was faith that just next to the RL department was the Harrod's marvellous women's shoe department...;)

Animalistic outfit of the day

Päivän asua pitkästä aikaa taas! Tässä asussa oli mukava viettää päivä. Balleriinat hellivät jalkoja ja printillinen huivi toi mukavasti syvyyttä muuten tylsään asuun. 

Minähän tosiaan aikoinaan kuuluin niihin ihmisiin, jotka kammoksuivat täysin eläinprinttiä... Mutta hiljalleen mieleni alkoi niille lämmetä ja ostinkin pari vuotta taaksepäin tuon leopardihuivin hennesiltä ja olen ollut siihen kovin tyytyväinen. En usko, että dominoivampi eläinprintti vieläkään olisi minun juttuni, mutta juurikin pieninä hienovaraisina yksityiskohtina kyllä piristää asua oikein mukavasti. Hiljattain ostin myös leopradi kuvioiset korkokengät, jotka olen pukenut muuten hyvin neutraalin asun piristäjiksi. Viime Lontoon reissulta tarttui mukaan lisää jotain eläimellistä... Osaatko arvata mitä? :)

 scarf: H&M, jacket: Zara, blouse: Zara, bag: Gucci, flats: LV, bracelet: Gina Tricot

Here's my outfit of the day! Very comfy and quite simple. The leopard printed scarf adds nice depth to the ensemble. 

I once belonged to the group of people, who just didn't see animal print as a part of their wardrobe. However, the more I saw this bold print on the likes of Stockholm Streetstyle, the more I started to warm up to it. Still I can not pull off a very dominant animal print piece - like a jacket for example - but in small details I do think it's gorgeous. 

My first animal print purchase was a H&M scarf, which I have worn a lot since I bought it a few years ago. Recently, I bought another leoprad piece... Can you guess what? :)

Saturday, February 25, 2012

Claw your way to spring colours!

Kuten edellisessä postauksessa ohimennen mainitsin, yksi loistava ja hienovarainen keino lisätä pastellia kevät/kesä asuusi on pastelliset kynsilakat! Nyt on tarjolla vaikka millaista karkkiherkkua monelta merkiltä. Tässä muutamia:

Chanel 527 Nouvelle vague, Chanel 537 Riviera, Chanel 517 Mistral, Chanel Coco Blue, Chanel 533 April, Chanel 539 June, Chanel 535 May

Kolme oikeanpuoleisinta lakkaa ovat erityisesti tätä kesää varten luodut värit edustavatkin hauskasti kevät/kesän kuukausia (huhti-, touko- sekä kesäkuuta) nimillään. Minua himottaisi eniten nuo June, May, Coco Blue ja Nouvelle Vague sävyt! Paras omasta mielestäni on tuo aprikoosin värinen kesäkuun väri! Hintaa lakoilla on n.25e. Hui!


Vasemmalta oikealle: YSL La Laque Cocolately Brown, YSL La Laque Mint Green,  YSL La Laque Bubblegum Pink, YSL La Laque Tangerine Orange. Hinta n. 30e...Hui!

Diorin liila sekä mintunvihreä lakka kuuluvat merkin Garden Party sarjaan, jotka kauniin värinsä lisäksi tuoksuvat! Liila sävy on nimeltään Forget Me Not ja vihreä nimeltään Waterlily's. Molemmat lakat sisältävät ruusuista tuoksua ja kustantavatkin mukavat n.27e per pullo...:/

Itse en omista kuin muutaman kynsilakkapullon, sillä olen äärimmäisen laiska hoitamaan kynsiäni. Siksi kävinkin tässä vuoden päivät laitattamassa itselleni ammattilaisella ranskalaisen manikyyrin akryylikynsien muodossa. Nyt jouduin kuitenkin hiljattain etsimään uuden maikyristin eikä hyvää vain löytynyt, joten luovutin ja päätin mennä taas omilla kynsilläni. Kaikki kynsilakkani taitavatkin olla O.P.I sarjan lakkoja, joten voipi olla, että heidän valikoimastaan poimin kesäksi vielä jonkin pastellisen sävyn! Kuvan lakka on nimeltään Italian Love Affair ja kustantaa n.18e. Kyseisiä lakkoja saatavilla myös Nelly.comista

Nelly.comin pastellista valikoimaa:
Jos kellään on vinkkejä edullisista ja toimivista nettikaupoista mistä vastaavanlaisia lakkoja voisi löytää - niitä otetaan vastaan kommenttiboksissa! :)

Like I mentioned in my pervious post, another great way to add pastel details to your summer ensamble in a subtle way is to paint your nails with pastel polish! Now many different brands offer the most gorgeous shades for spring. Chanel has named a few of their pastel colours after summer months and Dior has come up with a scented Garden Party collection that offers gorgeous lilac and mint green colours that leave your finger tips smelling rosy fresh! 

I am very lazy when in comes to taking care of my nails. That's why I have opted for acryllic nails with a french manicure in the past, because it's just so easy. But recently I had to find a new manicurist and failed to find a proper one, therefore, I have gone back to my own nails again. I own only a few nailpolish bottles myself and all of them are from O.P.I. Might be, that I pick a few spring colours from their selection some time soon ;)

Friday, February 24, 2012

Strictly Style Steal - White Lace Playsuit!

Itse olen kesäisin playsuit:ien suuri ystävä. Niin nopeita ja vaivattomia vetää päälle ja sitten vain maustaa kokonaisuutta näteillä kengillä ja muilla asusteilla. 
Tässä kaunis playsuit asoksen valikoimasta.


Kun lisäät asuun vaikkapa pastellisen clutchin tai pastellista kynsilakkaa - on trendikäs ja edullinen kesäasusi valmis! Minä haluaisin lisätä hieman vaalean pinkkiä kynsilakkaa, uuden vaalean keltaisen clutchini ja nätit helmisandaalini tähän yhdistelmään ja kesäasuni olisi valmis! 


Like seen earlier, the Louis Vuitton collection represents this season's major trends immaculately. If you wish to create your own trendy summer outfit for less - asos has a great lace playsuit in their selection right now! Just accessorize with pastel details , like for example in nail polish, jewelry items or a gorgeous clutch and you are ready to go! 

I'd combine this outfit with my white pearl sandals, some light pink nail polish and my new light yellow clutch! Yum! 

In the making of Louis Vuitton ad campaign...

Erityisen paljon eri muotilehdissä on Louis Vuittonin kevät/kesä 2012 mallisto ollut näkyvissä. Mm. tämän kuun UK Ellen että UK Voguen kannessa oli malleilla Louis Vuittonia päällä. Eikä ihme. Edustaahan heidän mallistonsa loistavasti ensi kauden trendejä pastellisävyillään, koristeelliisuudellaan ja valkoisella pitsillä.




Tässä teille loppuun vielä videopätkä Luikkarin kampanjan teosta!



Myöhemmin tänään vielä tätä tyyliä edustava mukavan kesäinen Strictly Style Steal playsuitin muodossa! :)


Lately, the Louis Vuitton s/s'12 collection has been present everywhere. Their colorful ad campaign graces the pages of all major fashion magazines and this month they have even conquered the cover of some. For example, the likes of Elle UK, Vogue UK and Harper's Bazaar Australia chose pieces from this collection for their covers.

In the end you can find a small clip from the making of this LV campaign. So sugary and sweet! Later today a Strictly Style Steal post of a jumpsuit that represents this style!