Monday, March 12, 2012

Leopard paws on!

Muistattekos kun tässä postauksessa paljastin ostaneeni pikaiselta Lontoon reissultani leopardiballeriinat?
Noh, ne saivat tuossa hiljattain neitsytmatkansa kun piipahdin kaupungilla hoitamassa asioita. En alkuun osannut päättää laittaako nuo vaaleat farkut vai tummemman harmaat skinny-farkut, mutta lopulta sitten päädyin noihin vaaleisiin, ihan vaan siksi koska fiilis oli keväinen. 

Oli tukkakin sen verran rasvainen, että viskasin sen taakse nopealle nutturalle ja jätin tyystin meikkaamatta, että saisi iho hieman hengittää. Come on spring sun! Ikävöin lämmittäviä säteitäsi!


snood: KN Collection Luna-huivi, grey cardigan: Zara, white top: Zara, jeans: Vila, leopard flats: Tory Burch, bag: Miu Miu

As you might remember, I bought these flats from my brief London visit. They finally got their first outing a few days ago as I went to the city to run some errands. At first I couldn't decide which jeans I should wear, but then I finally opted for the lighter ones, just because I am desperate for spring :/ As my hair was very greasy and in desperate need of a date with its shampoo bottle, I just whisked them back into a quick bun. I also wanted to let my skin breate a bit, so I left home without make-up. Come on spring sun! Please show yourself and give me and my face some vitamin D! :)

56 comments:

  1. Voi että, siellä on näköjään sitten kevät noinkin pitkällä että pärjää ballerinojen kanssa. :) Täälläkin lumet sulaa kohisten!
    Mäkin tykkäsin enemmän asusta noiden vaaleiden farkkujen kanssa, se oli jotenkin iloisempi. Ja mitä, sulla ei muka ole meikkiä! Oot kyllä niin luonnonkaunis että sitä et tarvitsisi ikinä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo täällä nautin eilen +16 asteessa ulkona takapihalla aamukahvin! :) Joten mukavan pitkällä keväässä mennään jo tänä vuonna!:) Voi kiitos paljon - kauneus on katsojan silmissä <3

      Delete
  2. Oi miten ihanan keväinen ja rento asu :) Täällä ei ihan vielä tarkene noin :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, toivottavasti suomeenkin pian rantautuu! :)

      Delete
  3. Ihanan simppeli ja nätti asu! Niin ja näytät meikittäkin todella kauniilta ja freesiltä! =)
    Mukavaa maanantaita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon, vaikka olo onkin kaikkea muuta! :) Samaa sinulle! :)

      Delete
  4. Voi joko teillä on siellä ballerina-kelit! Tulisipa Suomeenkin pian! :) Ihanaa alkanutta viikkoa, toivottavasti viikosta tulee keväinen, sekä siellä että täällä! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo meillä on ollut jo melko pitkään baltsukelit! :) Ihan pienen tovin vaan piti käyttää saappaita tai Ugg'seja :) Samaa sinulle! ja toivotaan niitä kelejä pian Suomeenkin! :)

      Delete
  5. Tykkään kans, et asu jossa vaaleat farkut on keväisempi ja siksi kivempi :) Täälläkin niin odotetaan auringonpaistetta.. Niin piristävää :) Parina päivänä satanut lunta, niin ei niin kevät fiilis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! pidän molemmista, mutta tällä kertaa pääin mennä keväisemmällä fiiliksellä! :) Toivottavasti saat pian auringonsäteitä sinne! :)

      Delete
  6. Näytät aivan mielettömän upealta ilman meikkiä, WAU! Blogisi on mahtava!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos herttainen! Kauneus on katsojan silmissä kyllä ;)

      Delete
  7. Heippa! Keksin näin valmistumisen kynnyksellä postaustoiveen: eli miten pukeutua töihin asiallisesti, mutta välttää tätimäinen ulkomuoto? Tämä askarruttaa varmasti monia nuoria aikuisia, joten olisi kiva jos ehtisit ja jaksaisit kirjoittaa aiheesta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä idea! Pitääpä miettiä eri toteutuksia! :) Näin nopeasti annan vinkkinö ainakin statement-kaulakorut, värikkäät bleiserit ja hauskat kuviolliser puserot! :)

      Delete
  8. Olen ollut aikeissa tilata juurikin samat balleriinat netistä, ja kyselisinkin, että vastaavatko ne mielestäsi kokoaan? Mulla on nimittäin yhdet toiset saman merkin balleriinat ennestään, ja ne on mielestäni hieman kokoaan reilummat.

    Todella kiva asu muuten, sellainen konstailemattoman tyylikäs. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itseasiassa mulla noi ovat kokoa 39,5 ja yleensä olen 39. Se siksi koska 39 oli loppuunmyyty, 38,5 liian pieni, mutta 39,5 oli oikein loistava päällä! :) Kiitos paljon!:)

      Delete
  9. Aivan ihana asukokonaisuus :) Noi Zaran perusneuleet on kyllä ihan parhaita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! NO kyllä!:) tuokin ollut vaatekaapissa jo reolu 7 vuotta! :D

      Delete
  10. Ihanat baltsut! ;D Sopivat kyllä hyvin varsinkin noiden tummien farkkujen kanssa!
    And I love the Miu miu bag <3


    http://manifest2materialism.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! :) Kyllä - molemmat ovat ihan loistavia ja mukavasti sopivat yhteen ;)

      Delete
  11. Näytät niin upealta muru :)!

    Siellä on jo niin paljon keväisempää mitä täällä, mutta kaipa se kevät tännekin pian saapuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos murunen <3 Joo kyllä on yllättänyt tämä lämmin ja aikainen +16 kevät :D Mä yritän tuoda kuun lopussa sitä mukanani! <3

      Delete
  12. Ehdottomasti kivempi ja keväisempi noilla vaaleilla farkuilla. :)

    ReplyDelete
  13. ihanat kengät!! mulla olis sellainen kysymys että onko sulla tatuointeja? jos ottaisit niin minne ja minkälaisen?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon!Voi ei ole, ainuttakaan... en ole oikein tatuointien ystävä. Ihailen muilla, mutta en koe niiden sopivan minulle.

      Delete
  14. Ihanat ballerinat :) Tulispa tännekin jo keväiset kelit, nyt on vaan niin loskaista että täytyy varmaan ostaa balleriinojen sijaan kumisaappaat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih - toivotan sinne pikaista aurinkoa!! :)

      Delete
  15. Voi että toi asu vei mun sydämen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa, että sinullekin tippuu ihan perusvaatteet :)

      Delete
  16. So comfy chic! Love the jeans and bag is adorable!

    Cess O. <3 The Outfit Diaries

    ReplyDelete
  17. Ootko milloin ostanut tuon neuleen? Voisiko sitä olla vielä saatavilla? :)

    Kiitos ihanasta blogista!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. voih, omani olen ostanut melkein 7 vuotta sitten, mutta minusta Zaralla on lähes aina vastaavia neuleitaan saatavilla joka vuosi! :)

      Delete
  18. iho on yleensä tasaisen värinen ilman meikkiä, joten sulla taitaa olla aurinkopuuteria :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, joko valaistus on tehnyt kepposen tai sitten olen vaan laikukas sillä mitään en laittanut :) En edes osaisi käyttää pelkkää aurinkopuuteria :/

      Delete
    2. Ööh? Itse käytän ainakin meikkivoidetta juuri sen takia koska oma ihoni on kaikkea muuta kuin tasaisenvärinen! =D Miksi sitä ikinä käyttäisi meikkiä, jos iho olisi yleensä aina tasaisenvärinen? Ihan vaan näin pohdintana.

      Delete
    3. ainakin oma ihoni on meikittä tasaisen värinen ja tahdonkin aurinkopuuterin ja highlighterin avulla lisätä vain kolmiulotteisuutta kasvoilleni :)

      Delete
  19. Onpa siniset silmät!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulla on aika hassun väriset silmät, sillä valosta riippuen ne on jo vihreät, siniset tai harmaankeltaiset :D

      Delete
  20. tolta sä näytät ilman meikkiä??? Elämä on todella epäreilua :D huhhuh
    Jos olisin sinä, en vaivautuisi ikinä meikkaamaan:D Tällä mun naamalla kun on meikattava aina ku poistuu ulos, ihan vaan etten tuhoa kenekään verkkokalvoja. Sano nyt edes että sulla on yhä ripsien pidennykset, please?
    Ja asu on myös ihana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voih kuule, kauneus on katsojan silmissä :) Itsekin manaan meikitöntä naamaani, mutta tämä olen vain minä, nää mulle annettiin ja näillä mennään. Varmasti olet ulkoisesti yhtä kaunis kuin sisältäkin! :) Ja KYLLÄ!!! Minulla on ripsienpidennykset!!!!:) Niitä ilman en voisi elää :D

      Delete
  21. Aivan ihana asu ! :)
    Noi farkut on niin unelmat ja toi huivi ja oikeestaan kaikki♥
    Sulle käy kaikki vaatteet, epäreilua ;(♥

    ReplyDelete
  22. Great outfit dear! The scarf looks so cozy!

    http://latelystylish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Voi että kuinka kaunis joku voi olla niin kaunis ilman meikkiä !! Ja aivan ihana laukku ! Ihana blogi sulla, oot niin muotitietoinen ;-) ! Hyvää kevättä sinne päin, voi kumpa tulis tänne Suomeenkin jo tollaset kelit !

    ReplyDelete
  24. Voi että kuinka joku voi näyttää noin kauniilta ilman meikkiä ! Ja rakastuin tohon laukkuun ! Tulispa jo tänne Suommenkn tommoset kelit, eniten odotan että pääsen käyttämään jo trenssiäni ;-)älillä käyn hypistelemässä sitä ja mietin että ei enään kauaa kun saan sen päälleni :-D ! Ihan mahtava blogi sulla ! Hyvää kevättä sinne päin :-)

    ReplyDelete
  25. Voihan vitsit, kun olet upea ja kaunis nainen! <3 Sinun blogistasi tulee aina niin hyvä mieli ja tällä kertaa sain hyvän asuvinkin jo ihan siltä kannalta, miten yhdistää oman vaatekaappini sisältöä, kun itsekin omistan leopardikuvioiset ballerinat, mutta en ole koskaan tullut ajatelleeksi, että ne sopivat noin hyvin yhteen myös harmaan kanssa :)

    Menee yksityiselämäsi puolelle hiukan seuraava, niin en ollenkaan loukkaannu tai ihmettele, jos et halua vastata, mutta muutitteko miehesi kanssa aikoinaan yhdessä ulkomaille vai oletteko joskus olleet kaukosuhteessa? Oma suomalainen kultani nimittäin opiskelee tällä hetkellä ulkomailla ja mahdollisesti haluaa työllistyäkin joskus Suomen rajojen ulkopuolelle, niin ulkosuomalaisuus on alkanut yhtäkkiä kovasti kiinnostaa :)

    Ja toinen ei yksityiselämää koskeva kysymys: olisiko sinulla antaa jotain hyviä farkkuvinkkejä, eli millaisia ja minkä merkkisiä farkkuja yleensä itse käytät? Ovatko nuo Vilan farkut olleet sinusta hyvälaatuisia? Ovatko nuo asukuvassa olevat siis ihan "oikeat farkut" vai farkkulegginsit? Harmistuksekseni monet niin edullisemmat kuin kalliimmatkin farkkuni ovat nopeasti löystyneet käytössä eikä täydellisiä yksilöitä ole oikein koskaan tullut vastaan.

    ReplyDelete
  26. Ihana asu taas! Ja ihananalta näytät ilman meikkiä!! <3

    ReplyDelete
  27. Oijoi! Ihanat tassut ja muutenki kivan rentoo pukeutumista. Noi ylemmät farkut on todella hyvännäköset!

    ReplyDelete
  28. Ethän sä mitään meikkiä edes tarvitse, kun olet noin kaunis ilmankin :)Ihanan simppeli ja rento asu!

    -Hannah-

    ReplyDelete
  29. MIKS SÄ EDES MEIKKAAT!??? en huomannut eroa. asukin oli nyt aivan ihana!

    ReplyDelete
  30. IHANA, rento asu!! (: Tuo kaulahuivi näyttää niin pehmoselta!

    ReplyDelete
  31. Ihana asu molempien farkkujen kanssa. :) Ja voih, jos näytät noin häikäisevältä ilman meikkiä, niin kyllä on elämä epäreilua. :D Omaan ihooni en ole oikein tyytyväinen edes meikit naamassa, tiedä sitten ovatko tuotteet aivan vääriä minulle.. :/

    ReplyDelete
  32. Sä oot yhtä upee aina, ilman meikkiä ja hiukset rasvasenaki! Haluisitko luopua edes ripauksesta tota upeutta, ja antaa mulle? :D Ihanat farkut!

    ReplyDelete
  33. Täydellinen asu! Rento, mutta tyylikäs:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)