Sunday, July 31, 2011

Liilaa, kultaa ja keltaista

Ja mitäs sitä muutakaan seuraavaksi kuin päivän asua.. :)
Tässä asussa käytiin mukavasti syömässä ihanassa japanilaisessa Umeshu- ravintolassa sekä katsomassa jalkapalloa kun suomalainen HJK sai vastaansa kroatialaisen Dynamo Zagrebin. Oli kyllä ihanan kuuma päivä ja mukavat ensimmäiset 20 minuuttia katsoa jalkapalloa, kunnes peli muuttuikin meidän suomalaisten osalta murhenäytelmäksi.





toppi: Gucci, haaremihousut: Proenza Schouler,  laukku: Mulberry, sandaalit: River Island, kello: Michael Kors, vyö: H&M

Asu muuntautuu nopeasti juhlavemmaksi kun vaihtaa kengiksi valkoiset tai nudet korot sekä laukuksi siromman clutchin, kuten sen uuden kultaisen ordining&reda pussukan tai liilan YSL pochetteni. Mukana laukussa oli vielä Mangon keltainen bleiseri kylmenevän illan varalle. Noh, sille ei sitten näinä kuumina iltoina ole löytynytkään käyttöä :D





Täytyypä todeta loppuun, että kylläpä toimii kivasti yhdessä tuo liila ja keltainenkin! 

Saturday, July 30, 2011

Pehmeyttä päivään

Viime viikkoina aurinko on hellinyt meitä todenteolla. Itsekin olen saanut nauttia tästä lämmöstä ulkona kirjaa lukien ja samalla aurinkoa ottaen. Olen pigmentiltäni melko tumma, joten rusketun suhteellisen helposti enkä toistaiseksi (kop kop kop) ole koskaan palanut (mokkapalojen ja muita keittiössä sattuineita rähmäkäpälän palovammoja lukuunottamatta ;)). Aina auringossa ollessani rasvaan ihoni huolellisesti ja lisään suojaa tasaisin väliajoin. Mitä pienempi kerroin, sitä useammin tuotetta tulisi lisätä (lisää tästä aiheessa tässä sekä tässä postauksessa). Aurinkorasvan lisäksi on tärkeä muistaa hoitaa ihoa muulloinkin. Jokunen lukija on kysellyt, miten ihmeessä olen hankkinut tasaisen rusketukseni. Auringossa ollessa rasvaan itseni huolellisesti, mutta sen lisäksi myös kuorin vartaloni tasaisin väliajoin ja kosteutan ihoani hyvillä voiteilla auringonoton jälkeenkin. Eli täysin perusasoilla mennään.





Olen pitkään käyttänyt kasvoilleni Cliniquen exfoliating scrubia, joka on toiminut minun ihotyypilleni loistavasti. Mutta vartalolle olen etsinyt jo pidemmän aikaa sitä yhtä luottotuotetta, joka todella olisi ylitse muiden omalla kohdallani. Vuosien mittaan olen vaihdellut mitä viettelempien sokerilta tai omenalta tuoksuvien kuorintavoiteiden välillä, mutta ihastuttuani Biothermin Oil Therapy vartalorasvaan tahdoin kokeilla saman sarjan kuorintavoidettakin. Kirjoitin toiveestani tuoksujen yhteydessä Biothermille ja he ystävällisesti luovuttivat kokeiluuni haluamani tuotteet kyseisestä oil therapy - sarjasta. Pian postissa saapuikin kuorintaöljy Huile de Gommage sekä tehostava vartaloöljy Huile Élixir.



Biothermin kolmen askeleen rituaali kuorii, kosteuttaa ja tehostaa. Jokaisessa tuotteessa on mielyttävän ja raikkaan tuoksunsa lisäksi ihanan pehmeä koostumus, jossa kolmen kallisarvoisen öljyn teho saa ainakin oman ihoni hehkumaan. Nämä kolme öljyä ovat:

  • muskatelli ruusuöljy
  • kärsimyskukkaöljy sekä 
  • aprikoosin siemenöljy

Muskatelli ruusuöljy uudistaa ja vahvistaa ihoa, kärsimyskukan öljy ravitsee ja kaunistaa sekä viimeisenä aprikoosin siemenöljy kaunistaa ja siloittaa.





Tämä ihoa hellivän rituaalin ensimmäinen askel on kuorinta Huile de Gommage öljykuorinnalla. Tuote hurmaa yhtälailla aprikoosin hennolla tuoksulla kuin samaisen sarjan vartalovoidekin. Se poistaa pehmeästi karhean ihon pinnalta ja poistaa kuolleet ihosolut. Nyt tuotetta reilun kuukauden käyttäneenä täytyy todeta, että se ainakin toimii loistavasti omalla kohdallani. Ihoni on pehmeä kuin vauvan pylly ja  tuntuu hehkuvankin ihan uudella tavalla. Rusketuskin tarttuu helpommin ja kauniimmin kun iho on tasainen ja voi hyvin.

Ihoa on tärkeä muistaa kuoria tasaisin väliajoin. Lisää kuorinnasta ja sen eduista voit lukea tästä vanhasta postauksestani.




Vartalovoide minulta löytyi ihan omasta takaa, mutta nyt sain kokeilla vielä viimeistäkin askelta, eli tehostusta Huile Élixir öljytiivisteellä. Tämän tuotteen sanotaan korostavan ihon heleyttä entisestäänkin hyvin rikkaan koostumuksensa ansiosta. Sen se myös tekee. Kannattaa hetki aina odotella öljyn imeytymistä ihoon ennen pukeutumista, ettet sotke vaatteitasi öljyyn. Tuhtia tavaraa, mutta kylläpä säihkyy sääret tämän käsittelyn jälkeen! Pienemmän pullon sisältöä tulisi käyttää suoraan niille kuivemmille ihoalueille, käyttää hieronnassa, tai sitten lisätä päivittäiseen vartalovoiteeseen antamaan lisäravitsevuutta. Taisi tuo Vuoden Paras nimike olla Olivia-lehden antama titteli vuoden parhaalle kuorijalle sekä ihon heleyttäjälle.





Itse olen ihastunut tähän sarjaan täysin. 
Ihoni kiittää (sekä aviomieheni :)) pehmeästä hipiästä! :)

Friday, July 29, 2011

Smurffiina

Minusta tämä mekko Katy Perryn päällä oli niin hauskan humoristinen, että halusin jakaa sen teidän kanssanne. Yleensä en välitä kovinkaan paljon vastaavanlaisista printeistä, mutta kaikella on aikansa ja paikkansa. Kyseinen asu nähtiin kuplivan laulajattaren päällä Smurffit-elokuvan ensi-illassa, sillä iloinen ja energinen Katy Perry oli antanut elokuvan Smurffiinalle äänensä.



Minusta räiskyvä mekko sopii vähintäänkin yhtä valovoimaiselle kalifronian tytölle loistavasti. Todella lyhyt tuo vaatekappale on, mutta jos joku voi tilanteesta selvitä kunnialla niin kai se on juurikin tämä hauskan tyttömäinen Katy Perry. Girls just wanna have fun ja kaikkea ei todellakaan pidä ottaa niin tosissaan :)

Kultainen statement-kaulakoru

Kuten varoitin - tässä taas lisää lyhykäisiä päivän asu postauksia.


Oli moista päällä kun stadilla asioita hoidettiin.



Kehaisi eräs ystävällinen vanhempi Stockan myyjätär päälläni näkyvää statement- kaulakorua. Totesi vaan, että huomasi kaukaa eikä voinut olla ihailematta:) Kiitos siitä. Taitaa siis olla nimensä veroinen koru.

paita:Zara, hame:Zara, kengät:Mulberry, laukku:Mulberry, lasit:Rayban, kaulakoru: River Island, käsikoru: Massimo Dutti, kello: Michael Kors

Thursday, July 28, 2011

CopyCat (accidental) Carrie Underwood

Sain tuossa muutaman päivän takaiseen postaukseeni hyvän vinkin ystävälliseltä lukijalta. 
Asuni oli kuulema hyvin samanlainen kuin Carrie Underwoodin asu Idolsin finaalissa. Hetken googleteltuani Carrie Underwood silver top kävi minullekin selväksi mitä tarkkasilmäinen lukijani tarkoitti.


Onpa samantyylinen tosiaan. Itse pidän kovasti tuosta kevyemmästä mallista, joka on Carrien päällä. Minusta on äärimmäisen kaunista ja jopa sivistyneen seksikästä kun paita paljastaa vain toisen olkapään. Vaalea laulajatar on ehdoton suosikkini kaikista Idols voittajista (tosin, en minä nyt ihan hirveesti muita voittajia tiedäkään:S), mutta upean äänensä lisäksi kuuluu nainen ulkonäöltäänkin ehdottomasti kauniimpien naisten listalleni. Upea ilmestys.


Ja huh miten upea kroppakin naisella on!
Lopuksi liitän teillekin linkin yhteen kauniiseen biisiin kyseiseltä country-artistilta (upotus toiminto oli poistettu tämän videon kohdalla). Rakas ystäväni tutustutti minut tähän kauniiseen biisiin jokin aika sitten ja käski katsoa musiikkivideon kauniin tarinan. Tässä siis se teillekin! :)

Asiasta kukkaruukkuun.
Ystäväni inspiroimana, minäkin vietin yhden hiljaisen illan ihan itsekseni kodin kunnolla siivoten ja hieman leivonnaisia itse tehden. Noh, minä rähmäkäpälä sitten onnistuin polttamaan itseni peltiin:( 
Auts!!


Nyt vaan paljon hydrakortisonivoidetta sekä Elisabeth Ardenin Eight Hour Creamia palohaavaan. Muilla hyviä vinkkejä siihen, ettei pahaa arpea jäisi?

Wednesday, July 27, 2011

Vihreä bleiseri

Pahoitteluni nyt, että postaukset ovat hieman yksitoikkoisia ja parikin päivän asua tulee peräkkäin. Minä kun kärsin pienestä inspiraation puutteesta. Ideoita on, mutta millään en jaksaisi kirjoittaa pitkiä pätkiä koneelle. Tässä siis tulee hetken hieman yksinkertaisempia postauksia ja sitten taas kun siltä tuntuu, niin tulee vähän sisältörikkaampaa tekstiä. Noh, onneksi valtaosa teistä (joskus kyselun perusteella yli 70%) on ilmoittanut päivän asujen olevan teidän mielestänne tämän blogin parasta antia :)


bleiseri: Zara, paita: Zara, shortsit: Vila, kengät: Giuseppe Zanotti 

Kyllä se inspis sieltä vielä pian taas tulee! :)

Tuesday, July 26, 2011

Haarniska

Lupasin muutama päivä kuvia hopeasta neuleesta päällä niin tässä tulee.
Paita sai neitsytmatkansa kun käytiin mieheni ja rakkaan ystäväpariskunnan kanssa katsomassa Bad Teacher - elokuva. Vaikka leffa saikin kerran pari hörähtämään nauruun, oli leffa nimensä veroinen - kohtalaisen huono. Tosin emme me mitään oscarin arvoisia suorituksia odottaneetkaan :)




Sen verran muuttui asu, että vaihdoin korkokengät mustiksi balleriinoiksi kun pyöräiltiin tennarille.

Monday, July 25, 2011

Yksityiskohtien kauneus

Tasaisin väliajoin poimin tänne blogini puolelle omia lemppareitani inspiroivalta Stockholm Streetstyle - sivustolta. Päivä toisen jälkeen sivusto täyttyy mitä kauneimmista kuvista, jota saattaa jäädä toviksikin vain ihailemaan, tietämättä tarkalleen mikä siinä nyt niin viehättää. 
Tässä teillekin pieni hiljainen hetki kauniiden kuvien ja ajatustenne parissa.


Remember that always dressing in understated good taste is the same as playing dead.  ~Susan Catherine




It's always the badly dressed people who are the most interesting.  
~Jean Paul Gaultier




High heels were invented by a woman who had been kissed on the forehead.  
~Christopher Morley





Fashion is architecture:  it is a matter of proportions.  
~CoCo Chanel





Of all the things you wear, your expression is the most important.  
~Janet Lane





Fashion can be bought.  Style one must possess.  
~Edna Woolman Chase




Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.
-Coco Chanel

Sunday, July 24, 2011

Metallinhohtoa vaatekaappiin!

Kuten ounastelin, löysin ensimmäisen metallinhohtoisen vaatekappaleen itselleni!
Yksilö osui silmääni Helsingin Tiger of Sweden-liikkeessä ja ihastuin siihen välittömästi. Materiaali oli ihanan paksua ja pehmeää (vaikkei siltä ehkä näytä), minkä vuoksi se tulee palvelemaan loistavasti syksyn kylmenevinä iltoina...


Ostin paidan hopeisena, mutta kuulin, että kyseistä neuletta on tehty myös kultaisena. Harmi vaan, että kultaista versiota ei ole tilattu Suomeen lainkaan (eikä ystävällisen ja hyvin avuliaan myyjättären mukaan kuulema tulekaan) eikä neuletta myöskään saa ostettua (ainakaan vielä) kultaisena merkin verkkokaupasta. Kuulema Ruotsin liikkeessä kyseistä neuletta oli näkynyt.


Myöhemmin tulossa varmasti vielä kuvaa neuleesta päällä. Vaikka olenkin näin kesäisin kultaihmisiä, niin jotenkin ilmojen viiletessä syksyllä mieli tekee enemmän kylmempää hopeaa...

Saturday, July 23, 2011

Kesäinen turistikierros

Kun aurinko paistaa ja lämpöasteet ovat mukavasti yli 20 asteen, onko parempaa paikkaa kuin Suomi?
Enpä usko.
Tuossa yksi kaunis päivä, kävimme mieheni kanssa leikkimässä turisteja ja kiersimme hieman Helsingin nähtävyyksiä. Täytyypä todeta taas, että wautsiwau miten upea pääkaupunki meillä on...


Pysähdyttiin wanhalla kauppatorilla ihmettelemään sen mieletöntä tarjontaa...



Tuoreita ja hyvännäköisiä marjoja!




Väittäisin, että Helsingin tuomiokirkko on yksi kauneimpia kirkkoja, mitä maan päältä löytyy. Makuasiahan tuo on, mutta minun listallani sijoittuu ykköseksi yli Milanon Duomon ja Pariisin Notre Damenkin.












Kylläpä oli porottavan kuuma istua tuolla Tuomikirkon kupeessa. Kerrassaan loistavaa! :)






Pyöräilimme ympäri Etelä-Helsingin rantoja ohi Mattlokaiturin, Ursulan, Länsiterminaalin, Wanhan kauppahallin ja sitten ylös kaunista Sofiankatua tuomiokirkolle. Tuomiokirkolta suunnattiin vielä Espalle nuuskimaan kesäfiilistä.



Ja sieltä pyöriäilimme vielä Hietsuun nauttimaan kylmistä juomista kun tuossa helteessä ehti tulla niin äärimmäisen kova jano.





Ah. On tämä Suomi vaan niin ihana paikka! :)