Tuesday, May 31, 2011

Päivän asu - oranssia, persikkaa ja kultaa


Koneella on jonkin verran tosiaan näitä asuinmaassa otettuja kuvia, mutta onneksi ne sopivat hyvin tämänhetkiseen Suomen säähänkin. 

Viime viikkoina olen tykännyt käyttää aika samaa yhdistelmää - mutta eri väreissä. Liehuva pusero, tyköistuvat housut ja muotoa tuova vyö. Ja vasta nyt, 26-vuotiaana, huomaan kuinka loistavasti konjakinsävyinen ruskea sopii lähes kaiken kanssa! Ennen käytin aina vain mustaa tai valkoista tuomaan hieman tasapainoa räväkkäämpään asuun, mutta viimeaikoina tuo keskiruskea on hoitanut saman tehtävän.





Toivottavasti saan tulevaisuudessakin jonkun ottamaan pari päivän asu kuvaa ulkona. Niin paljon mielenkiintoisempia ja raikkaampia nämä päivä asu kuvat kun ne on ulkona päivänvalossa otettu. Vai mitä mieltä te olette? :)

Monday, May 30, 2011

Pehmeyttä sisustukseen

Lisää kuvia äitini kodista.

Hänen kotonaan huokuu lämpö ja harmonia. Sohvat kutsuvat löhöilemään ja silmä lepää kaikkialla minne katsoo. Väreinä äitini on käyttänyt lähestulkoon ainoastaan ruskean eri sävyjä ja valkoista, mutta todellisen pehmeyden tunteen tuovat muhkeat tyynyt ja pehmoiset viltit, joita voi ihailla äitini kotona lähes kaikkialla.

Kuten sohvan käsinojalla...

Tuomaan värikontrastia tuikitavalliseen valkoiseen nojatuoliin...



Sisustuselementtinä kauniissa puuvadeissa...




Tai sänkyjen päälle levitettynä, kutsumaan pienille nokkaunille...





Niillä on äitini kodin tehnyt. Harmonisilla ja maanläheisillä sävyillä, pehmeillä materiaaleilla ja valtavalla rakkaudella.

Sunday, May 29, 2011

Kärleksvisan

Eiliset häät olivat niin kauniit ja liikuttavat. Pariskunnan upeuden lisäksi kirkossa laulettu rakkauslaulu teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. En ole ikinä kirkossa yhtä kaunista laulua kuullut ja laulun laulaneen laulajattaren ääni oli kuin enkelillä itsellään. Moneen kerran eilen vuodatin kyyneleitä, ja ehkä tämän laulun myötä onnistun teidätkin tuomaan liikutuksen partaalle.

Ihanaa rakkauden täytteistä sunnuntaita teille!



Ja onnea vielä rakkaalle ystäväpariskunnalle, jotka ovat nyt mies ja vaimo <3

25 enemmän tai vähemmän outoa asiaa minusta

Facebookissa on pyöri aikanaan "25 outoa asiaa minusta" muistio tehtävä.

Luin ystävieni muistioita ja nauroin niille niin paljon, että päätin tehdä omankin. Vaikka en paljoa itsestäni tämän blogin puolella jaakkaan, niin ehkä tämän kautta voisitte saada ehkä pientä kosketusta minuun ruudun takana:)

1. Pienenä tykkäsin syödä Playmobil-taloon tarkoitettuja pieniä muovikukkasia. Selittääkö mitään?;D

2. En ikinä ole tykännyt leikkiä nukeilla. Legot ja My Little Ponyt olivat kyllä IN.

3. Ratsastin 7 vuotta, mutta en ikinä tykännyt hoitaa hevosia.

4. Sain 16-vuotislahjaksi skootterin ja ajoin sillä kuukausia tietämättä mitä kolmio liikenteessä tarkoittaa. (Minun ikäluokkani kun ei tarvinnut mopokorttia - seuraavasta ikäluokasta eteenpäin sitten tarvitsikin. Not saying that there is a connection..:D )

5. No 18-vuotiaana multa sitten "tippui" autosta ohjaustehostin ja etsin sitä tunteja kun pojat väitti, että jonnekin siihen parkkipaikalle se tippu. Kun oli vasta kaksi päivää ollut kortti alla niin olin hiukkasen paniikissa. Niin paniikissa, että pojat eivät loppujenlopuksi uskaltaneet kertoa, ettei sellainen voi tippua...

6. Itken lähes joka leffassa, missä on vähänkin nyyhkyhetkiä. Itkin myös elokuvassa Goal (jep, such a masterpiece :/), jolloin miehelleni näytettiin elokuvateatterissa sen johdosta peukkuja...

7. Olen nähnyt Titanic-elokuvan lukuisia kertoja. Itken viimeistään silloin kun laiva lähtee satamasta.

8. Olen aivan äärimmäisen oikeudenmukainen ja tappelen ihan kaikesta missä koen vääryyttä.

9. Pistän mielelläni teehen jääpaloja, koska haluan sen olevan pian juomalämpöistä. Miten niin kärsimätön luonne?

10. Rakastan matematiikkaa. Kirjoitin siitä ylppäreissäkin L:n.

11. Yläasteen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvoni oli 9.6. Did this surprise anyone?;D

12. Olen paininut ja mätkinyt lattialla siskoani Snoopy-stringit lainasitko - vai etkö lainannut luvatta väittelyn seurauksena, ja edelleen pysyn yli 10 vuoden jälkeen kanassani, että minut oli lavastettu.

13. Halusin suuren osan lapsuudestani poliisiksi.

14. Puhun viittä kieltä. Kolmea sujuvasti, kahta mukiinmenevästi.

15. Haluan vielä oppia arabian kieltä.

16. Arabimaat kiehtovat minua älyttömästi ja haluaisin vielä joskus asua lähi-idässä.

17. Mieheni on kovempi shoppaamaan kuin minä. Yeap - I know this is hard to believe... :D

18. En tykkää pizzasta.

19. Olen pelottavan samanlainen kuin Frendien Monica. Olen järjestysfriikki. Mieheni ja siskojeni mielestä olen hänen ja Despiksien Breen sekoitus.

20. Nukun aina suu auki, mikä on tottakai erittäin viehättävää. Varsinkin kun joskus jopa kuolaan samalla. Onneksi minulla on ihana mieheni ja upeat ystäväni, jotka tykkäävät vielä ottaa minusta silloin kuvia. Kiitos teille. Ootte tosi kivoja kun ikuistatte mun hienot hetket <3

21. Puhun valtavasti unissani. Minun kanssa voi käydä pitkiä, joskus jopa järkeviäkin keskusteluja kesken unieni, minun muistamatta siitä mitään huomenna. Puhun myös kaikkia kieliä unissani. Useimmiten kyllä siansaksaa, mitä puhun yöntunneilla sujuvasti.

22. Palvon aurinkoa, enkä ole koskaan palanut.

23. En ole koskaan reputtanut koetta. Silti joka kerta kun menin kokeeseen, jännitin AEWAN kamalasti ja pelkäsin epäonnistumista.

24. Kuorin metvursteista reunat pois.

25. Ystävystyn äärimmäisen helposti ja olen älyttömän sinisilmäinen.


Haastan teidät kaikki, jotka edes kerran nostivat kulmakarvojaan tämän faktaboksin seurauksena :D

Saturday, May 28, 2011

Kiitos Teille, mahtaville lukijoille!:)

Ensinnäkin, kiitos kaikille teille ihanille jotka ottivat osaa juhlapuvun äänestykseen. Päätös on nyt tehty ja päädyin teidän avullanne laittamaan seuraavan mekon:


Punainen mekko vei äänestyksessä ylivoimaisen voiton 68 prosentilla äänistä. Olen hyvin samaa mieltä siitä, että GT:n mekko näytti liian rantatunikalta tähän tilaisuuteen. Sitä voi sitten käyttää jatkossa kesäpäivinä kaupungilla balleriinojen kanssa..:) Joten käyttämättä se ei missään nimessä jää.

Tämä viikonloppu menee juhlahumussa, sillä eilinenkin meni kaverin valmistumista juhliessa loistoporukalla. Täten pahoittelen jo etukäteen sitä, että tiedän kykenemättömyyteni nyt vastaamaan kauniisiin kommentteihinne, joita tuli tuohon juhla-asu kyselyyn huikea määrä. Kiitän nyt tämän kautta teitä kaikkia ihan mielettömästi niin kauniista sanoista ja hyvistä analyyseistä. 

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Minäpä suuntaan tästä häihin!:)

Pienillä muutoksilla isoja eroja päivän asussa

Pariin kertaan mainitsinkin, että kultainen vyö vihdoin löytyi H&M kesämallistosta erään mekon kylkiäisenä... Kiitos kauheasti kaikille teille aivan mahtaville lukijoille, joilta tulvi vinkkejä kommenttiboksiin sen löytämiseksi! Täytyy katsastaa vielä Gina Tricot nyt Suomessa ollessa, sillä se kultainen naru voisi olla oikein loistava lisä tämän paksun h&m vyön kanssa...

Yllä näkyvä asu oli päällä kun kävimme yksi kaunis ja lämmin kesäilta ulkona syömässä asuinmaassamme. Kyseinen asu muuntautuu helposti päiväkäyttöönkin housujen avulla.


Jotenkin minusta asu kaipasi hieman ryhtiä - ja sitähän saa helposti niinkin yksinkertaisen asusteen avulla kuin vyöllä. Koska housut ovat melko löysät ja rennot ja sininen paita hyvin väljä ja hulmuava, vyöllä saa tähän kokonaisuuteen hieman muotoa.


paita: Zara, housut: Zara, hame: Zara, kengät: CL, laukku: Mulberry, vyö: h&m


Ah. Ihana tämä värikesä!! Pidän ihan hirmuisesti myös sinisen ja vihreän yhdistelmästä, jonka kultainen väri viimeistelee. Toivottavasti Suomessakin saataisiin nauttia sen verran lämpimistä säistä, että pääsisi käyttämään ihania mekkoja ja hamosia enemmänkin. 

Mikä näistä oli sinun lempparisi?

Friday, May 27, 2011

Sisustustikkaat

Pari päivää sitten mainitsin, että tulen teidän kanssanne jakamaan sisustuskuvia naisen käden jäljestä, jolta minä olen kaiken oppinut - nimittäin äitini kodista.

Minun tavoin, äitini rakastaa laukkuja ja huiveja. Hän on tuonut sisutuksessaankin hieman tätä naisellisuuden yleistä ilmiotä esille, nimittäin sisustustikkaiden avulla. Hänen pukuhuoneen / työhuoneen sisääntulossa on heti puiset tikkaat, jossa roikkuu kauniita huiveja ja näyttäviä laukkuja.








Pehmeyttä kokonaisuuteen tuovat neutraalin sävyisen huivit. Sisustustikkaat sopivat erinomaisesti myös eteiseen, missä voit kauniisti pitääkätesi ulottuvilla laukut ja huivisi. Tikkaat toimivat myös olohuoneessa, missä pehmeät viltit voivat olla näyttävästi esillä.

Jos haluat tikkaisiin hieman persoonaa, niin DIY-nainenhan loihtii vastaavan sistuselementin hetkessä! Et tarvitse muuta kuin narua ja sopivan kokoiset oksat voi hankkia lähimetsästä. Tässä kotivinkin versio.

Kyselylomake

Heippa!

Edelliseen postaukseen viitaten:
Jostain syystä kyselylomake ei toiminut. Se ei tallentanut ääniä... Nyt jouduin tekemään uuden lomakkeen ja kaikki edelliset katosivat kuin tuhka tuuleen:( Toivottavasti jaksaisitte klikata uudestaan suosituksenne. Pahoitteluni tästä teknisestä ongelmasta.

Kiitos vielä avusta!:)

Juhla-asu pohdintaa

Mainitsinkin tuossa ohimennen, että lauantaina olisi tiedossa ystäväpariskunnan häät. Noh, minä poden siis hirmuista ongelmaa niihin liittyen - mitäs ihmettä sitä pistäisi päälle? 
Ikuinen ongelma :D 
Otin asuinmaastani mukaan lempijuhlamekkoni, jonka olin jo suunnitellut pistäväni tähän liikuttavaan ja hienoon tilaisuuteen. Toissapäivänä kuitenkin löysin Gina Tricotista aivan ihanan värisen mekon, mutta en ole ihan varma onko se sovelias häihin - sillä se ei ole yhtä juhlava kun alunperin ajattelemani mekko...

Koska minä, tyypillisenä vaakana, en nyt osaa päättää yhtään mitä valitsisin päälleni huomiseksi niin ajattelin, että ehkä Sinä voisit auttaa minua? Voit äänestää mieluisinta tuossa oikealla sivupalkissa tämän postauksen lopun kohdalla.

1. Gina Tricot mekko



2. Gina Tricot mekko vyöllä



Juu, jotenkin minun silmääni näyttää siltä, että tuo vyö nyt ei ainkaan sovi tähän tilaisuuteen. Jotta hulmuava mekko saisi lisää muotoa, voin käyttää tätä mekkoa ihan arjen kesäpäivinä vyön ja konjakkisten balleriinojeni kanssa.


3. Punainen Ralph Lauren mekko




Tämän mekon ostin muutama vuosi sitten ja laitan sen päälle lähes jokaisiin juhliin mihin saan tilaisuuden. Olin pitkään haaveillut juuri tämän tyylisestä mekosta ja en voinut uskoa silmiäni kun edessäni sitten roikkui rekissä juuri oikean värinen, mallinen ja kankainen malli. Tosin, tämä mekko oli juuri viime syksynäkin rakkaan ystäväni häissä päällä, joten siitä syystä tuo uusi GT mekko houkuttaa...

Mutta mutta, mitäs mieltä te olette?:) 

Ps. Annathan äänesi tuonne oikealla sivupalkissa olevaan laatikkoon?:)

Thursday, May 26, 2011

Vaaleanpunainen huulipuna videolla

Se olisi taas pitkästä aikaa videopostauksen aika. Videolla kerronkin aikalailla kaiken sanottavani, joten tähän en turhaa enää löpise tekstin muodossa. Toivottavasti saatte mun sepityksistä selvää :/



Ja jos meni ohi, huulipuna on: Dior Addict Lipstick Show 778



No ei tuo punan sävy nyt näissä kuvissa ihan oikealta näytä. Tuon ylemmän kuvakollaasin vasen kuva on paras mitä sävyn todellisuuteen tulee. Esimerkiksi cityballeriina-postauksessa minulla oli vaan tätä huulipunaa meikkinä - kuten tuossa blogin bannerissa. Toivottavasti siitä saatte hieman ideaa miltä näyttää kasvoilla:) 

Wednesday, May 25, 2011

Ostoksia Helsingistä

Eilen rantauduimme Helsinkiin ja vasta tänään alkaa väsymys helpottamaan. Matka Suomeen kesti parin päivän verran ja eilinen meni enemmän tai vähemmän siitä toipuessa. Tänään kuitenkin kerkesin nopeasti pyörähtämään kaupungilla. Lähdin hakemaan muutamaa meikkituotetta, jotka epähuomioissa jäivät asuinmaahani, mutta niiden lisäksi päädyin ostamaan jotain ihan muutakin...:/ 





Tämä Gina Tricotin kesämekko oli kerrassaan upean värinen. Kauniit vihreät reunukset näyttävät kivalta päivettynyttä ihoa vasten. Olen suuntaamassa ystäväpariskunnan häihin ensi lauantaina ja asu on vielä mietinnän alla. Olin varautunut menemään häihin omassa lempijuhlamekossani, mutta saattaapa olla, että tämä uusi mekko korvaa lempparin näihin juhliin. Tosin tämän GT mekon materiaali ei välttämättä ole tarpeeksi juhlava niinkin ihanaan ja juhlavaan tilaisuuteen kuin häät. Pitääpä kokeilla molempia päälle ja antaa teidän äänestää..;)





Tämä paitamalli on tällä hetkellä lempparini. Niitä olen ehtinyt jo muutamassa eri värissä hankkia, mutta nuden nähtyäni Zaran verkkokaupassa alkoi sekin polttelemaan pahasti...:/ Tämä paita sopii loistavasti väljien kuin napakampienkin housujen kaveriksi, kuin myös hameen sisään laitettavaksi.

 Kyllä se väsymys vaan vieläkin paistaa kasvoilta :D Näissä kuteissa pyörin tänään Helsingin kaduilla.



Tänään muuten ihan häkellyin - kiitos erään ystävällisen lukijan.

Nuori äiti oli liikkeellä kahden suloisen lapsosensa kanssa tuplakärryillä ja kun Stockan raskaat lasiovet eivät tunnetusti ole lastenvaunu-ystävällisiä kiiruhdin avaamaan heille oven. Siinä tungoksessa ei ole mikään helpoin avata ovia ja sitten vielä saada ne vaunutkin sieltä perästä. Pidellessäni heille ovea ja ihaillessani kerrassaan ihastuttavia sulopussukoita siinä kyydissä niin äiti yllätti minut kiittämällä minua eleestä sekä kivasta blogista! :D Ihan häkellyin. En osannut sanoa muuta kuin kiitos kauheasti - kovin ystävällistä. Joten terveisiä sinne pienen perheen ystävälliselle äidille!:)