Friday, April 8, 2011

Bathing in crème brûlée

En ole mikään erityinen saunan ystävä, mutta kuuma kylpy kuuluu ehdottommasti nautintoihini rankan päivän jälkeen. Edellinen ihana Ritualsin lempikylpyvaahtoni loppui hiljattain ja päätin etsiä uusia tuoksuja tilalle. Jonkin aikaa valinnan laajuutta tutkittuani päädyin seuraaviin yksilöihin...



Paikallisen kosmetiikkafirman Sephoran kylpyvaahtojen valikoima oli kerrassaan hurmaava! Tyylikkäästi muotoillut pullot koristavat kauniisti kylpyhuonetta ja tuotteet tuoksuvat niin hyvälle, että niitä tekisi mieli syödä!:) Tuoksuiksi valitsin vanilla crème brûléen sekä suklaa toffeen. Kerrassaan valloittavia! Ikävä kyllä kylpyyn kivutessa tuoksu on lähestulkoon kadonnut. 

Onnekseni ostin samaan sarjaan kuuluvan vartalovoiteen - myös crème brûlée tuoksuna. Tämä makean karkkinen tuoksu kestää iholla tunteja!



Tuotteen kosteuttavuudesta en mene takaamaan mitään, mutta tuoksu on ehdottomasti syötävän hyvä (kyseinen jälkiruoka onkin lempparini..;)) Jos teillä on mahdollisuus käydä tuotteisiin tutustumassa - suosittelen!

5 comments:

  1. Eikä! Viimeisen kuvakollaasin kuva itse jälkkäristä tekee mut hulluksi, sattuu nimittäin olemaan minunkin yksi lempiherkkuihin lukeutuvista :)

    ReplyDelete
  2. Tässä sairastellessa tuli katseltua erästä sarjaa netistä oikein urakalla ja siellähän vilahdit sinä ja toinen perheesi kaunotar, en ensin tunnistanut ja piti kelata taaksepäin ja varmistaa :D Toivottavasti ei ole tullut vastaavia reissuja enää vaan on pysynyt hyväkuntoisena, kaikkea hyvää teille molemmille :)

    ReplyDelete
  3. Morjestaa

    Kuin hyvin tunnet Sand-merkkiä? Mietin vaan, ku en muista ikinä sulla nähneeni Sørenin kuteita.. Itse oon ihan hullu Sand-fani ja tuumasin et ne iskis suhun aivan varmasti myös.. Tanskalainen merkki, mukavasti sekoitettu selkeälinjaista pohjoismaisuutta ja sit sitä etelä-euroopan tyylikästä ja vähän näyttävämpää fiilistä.. Tutustuppa ja kerro sä tommosena muotitytsynä mitä pidit tai sit jos on entuudestaan jo tuttu niin kerro vaan mielipidettä, ois kiva kuulla mitä sä pidät niistä! :)

    Stadinmies

    ReplyDelete
  4. Oih, noiden purkkien luona vietän aina ikuisuuksia kun yritän päättää mikä tuoksun ottaisin! Jouluna kausituotteena oli melting marshmallows joka valloitti täysin <3

    ReplyDelete
  5. Satum
    Se on munkin ylivoimainne jälkkärilemppari.

    Inni,
    Kiitos paljon kun näin kunnioittavasti kirjoitit sen tänne kuitenkaan paljastamatta liikaa:) Tosin, kyseinen ohjelma loukkasi yksityisyyttäni kovasti. Minä kun ennen kuvauksia pyysin, että eihän minua kuvissa näy niin hyvä että mulle ei naurettu kun vastattiin "no ei tietenkään". Sain sitten järkyttyä kun sain ystäviltä soittoa perään muutaman kk päästä.... Kaunotar on taas pysynyt äärimmäisen hyvässä kunnossa sen jälkeen. Itse hoitopaikka on kerrassaan loistava..;)

    Anonyymi,
    Et sattuisi olemaan Sandilla töissä? :)

    Maija,
    oih miten hyvältä kuulostaa! Voi kun pääsisi sitä vielä nuuhkimaan!

    S,
    Joo harvoissa tuoksuissa säilyy tuoksu niin voimakkaana ja pitkään iholla! Niin ihana tuoksu!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)