Sunday, March 13, 2011

Suloinen sunnuntai

Nyt tulee blogini aihepiiriin täysin kuulumaton postaus, mutta kuvat olivat niin sulosia, että ajattelin jakaa ne kanssanne toivoen niiden lämmittävän jokaisen sydäntä <3

Sunnuntai on mennyt hyvin rauhallisissa merkeissä. Hyvät ystävämme hankkivat taannoin hieman perheenlisäystä, joka tapasi vihdoin meidän karvaiset kakaramme... Äärimmäisen suloisissa ja ihanissa tunnelmissa täällä on siis menty:) Säätkin hellivät auringolla ja +13 asteella.

 Reilun parin kuukauden ikäinen rottweiler pikkupoika!:)




Ja mun oma poika katsoi isällisesti pienemmän perään. Meidän kiltit isot hauvat olivat tehneet sen verran suuren vaikutuksen ystäviimme, että he päätyivät samaan rotuun. (Kaikki roduthan hyviä rotuja on - kasvatushan se merkitsee)




Tehtiin hieman uusia tuttavuuksia naapureihin...




Meidän prinsessakin huolehti pikkuisesta.




Huh! Olipa tapahtumarikas päivä pienellä! :)


58 comments:

  1. Voooi miten hellyyttävä pieni!! :) Aivan ylisuloinen, oon niin myyty.. <3

    ReplyDelete
  2. Voi että AIVAN IHANIA! Mä vaan hymyilin täällä näytön takana kun katselin noita kuvia :) Voisitko joskus tehdä jonkinlaisen postauksen Rottweiler- rodusta ja omista koiristanne?? Sillä itse olen ajatellut opiskelujeni päätyttä hankkia koiran ja rottweiler on ollut mielessä jo vuosien ajan :)

    ReplyDelete
  3. Apua! tällaisia postauksia tehdessä pitäisi olla joku varoitus alussa valtavasta koiranpentikuumeesta kärsiville! :) Aivan valtavan suloinen karvapallo!

    ReplyDelete
  4. Voi että! Melkein aloin itkemään, kun niin sulosia nuo koirat. Isot ja pieni, molemmat! Mulla on pahanlaatuinen koirakuume ja rottweiler on aina kuulunut ehdottomiin lemppari rotuihin.. Upeita kuvia, joita mä tulen ihailemaan tästä lähin varmaan päivittäin! :D

    ReplyDelete
  5. Todella ihania kuvia! Itse kävin juuri alkuviikosta ystävälläni kylässä ja heillä on 11 viikkoinen rotikan pentu. Ihanahan sitä oli silitellä ja paijailla. :) Kiva katsella pennun matkaa isoksi koiraksi. :)

    ReplyDelete
  6. Jee! Olen kauan ja hartaasti hiljaa mielessäni toivonut postausta sinun ihanista koiristasi, ja nyt se tuli! Plussana vielä tuollainen hurmaava pikkuinen :) Jos multa kysytään, toivoisin lisää juttuja rotikoistasi!

    Tähän samaan syssyyn haluan vielä kiittää sinua blogistasi, tänne on joka kerta mukava palata. Nostan hattua sinulle siitä, että jaksat aina vastata kommentteihin ystävällisesti ja huomaavaisesti. Nautin blogistasi suuresti, toivottavasti sinäkin nautit sen kirjoittamisesta vielä pitkään :)

    Ihanaa kevättä sinne missä se tuntuu jo olevan, täällä vähän vielä odotellaan :P

    -Iida

    ReplyDelete
  7. Rotikka on kyllä niin kaunis koira! Aivan ihana!! ja pentu sai piristettyä kummasti päiväni :)

    ReplyDelete
  8. Voi herrajumala ku on ihania!! Vielä joskus minäki omistan rotikan.. <3 Aivan älyttömän upeita koiria, ja tosiaan kasvatuksestahan se suurimmalta osalta on kiinni millanen koirasta tulee (mielenterveysongelmat jne on sitte asia erikseen..)!

    ReplyDelete
  9. voiiii kuinka sulonen, niin söpö oikeest<3

    ReplyDelete
  10. Voi miten suloisia! Lisää tämmösiä!;)

    ReplyDelete
  11. Voii <3 ja miten komea B onkaan :P <3

    ReplyDelete
  12. oi miten söpöjä!

    ReplyDelete
  13. Siis aivan upeita kuvia!! Olet saanut vangittua kyllä niiiin hyviä otoksia koiristanne ja pikkuisesta :)

    Ihania varsinkin noi missä iso ja pieni yhdessä tutkii maailmaa :) Sööttejä koiria teillä ja kavereilla!

    ReplyDelete
  14. Et ainakaan helpottanut mun koirakuumetta :D

    ReplyDelete
  15. Voi hellanduudeli! Ikävä tuota pennun tuoksua, niin suloinen! Ja ihan mielettömän komea on kyllä isompikin toveri!

    ReplyDelete
  16. Kiitos tästä postauksesta. <3 Rotikan omistaneena tiedän millainen upea rotu on kyseessä. Tosin vaatii kovasti koulutusta (sinä sen kyllä tiedätkin). <3

    Ihanaa sunnuntaita! <3

    ReplyDelete
  17. apua,ihanaa !!
    sullakin ollut varmaan koko päivän kesto hymy päällä :)
    awww.

    ReplyDelete
  18. mun sydän taisi sulaa juuri <3
    aivan ihania koiria!
    tällaisia postauksia lisää, kiitos päivän piristämisestä:)

    ReplyDelete
  19. Iiiikk, voi kuinka ihania ja komeita koiria!! Meillä on huomattavasti kooltaan pienempi koiru mutta sen sisällä taitaa asua iso koira ; )) Kertakaikkiaan valloittavia, lisää näitä! : )

    ReplyDelete
  20. Rottweilerit ovat upeita koiria oikeissa käsissä koulutettuina...ja tietysti jo siinä vaiheessa mietittyinä, että emän ja isän luonteet ja muut kriteerit osuvat hyvin yksiin. Monimutkainen kocktail, joka liian monta kertaa keitetään pieleen. Mutta sitä piti sanomani, että hienoa työtä olet tehnyt omiesi kanssa; kaksi upeaa ja ennenkaikkea kilttiä rotkulaa =) Voimakkaasta luonteesta huolimatta, nämähän ovat pohjimmiltaan oikein hyväntahtoisia ja lempeitä. Silti tämä rotu ei ole ihan jokaisen, eikä joka toisenkaan kansalaisen rotu.

    Suloisia kuin mitkä, ovat silti pentuina....kaikki koirat =)

    ReplyDelete
  21. <:'))) tämä ei tehnyt hyvää koirakuumeelleni <3 oi ettää!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  22. Siis voi hyvänen aika! Voiko olla mitään suloisempaa kuin nuo koiruudet! :) Ihana postaus!

    ReplyDelete
  23. aivan ihania kuvia ja koiria! :) tulee koirakuume...

    ReplyDelete
  24. Vooi, aivan ihania kuvia! :) Tosi suloisia koiria noi kaikki, ainakin mun sunnuntai-iltaa piristi nämä kuvat <3

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Aina sitä jaksaa rottweilerin kuvia ihailla, vaikka kotoa löytyykin kaksi. Onneksi itsellä on 10- viikkoinen pikkuneiti kasvamassa, ei pääse pentukuume toistaiseksi yllättämään :)

    ReplyDelete
  26. Awwwww <3 :') Mä en todellakaan kiellä että tekisit lisää näitä postauksia ;) Aivan ihania!

    ReplyDelete
  27. Ihana postaus! Kiitos, kun avasit viikonloppuasi ja perhettäsi hieman :) Oli tosi mukava lukea. Omaan perheeseeni kuuluu kani, ja huomaan että sullekin lemmikkisi on tosi tärkeitä :>

    ReplyDelete
  28. ei miten suloinen! tää ei nyt yhtään auttanut omaa koirakuumettani! se lisäys saa kyllä odottaa otollisempaa paikkaa, koska niinkuin sanoit kasvatus ratkaisee (:

    ReplyDelete
  29. Todella upeita ja kunnioitusta herättäviä koiria! Ihanaa, että teidän koirat ovat selkeästi saaneet rakkautta ja kunnon koulutuksen, kunnioitusta siitä :) Tämä postauksen pikkupentu näyttää muuten jo nyt isommalta kuin oma 2,5-kiloinen terrierini, hih :)

    ReplyDelete
  30. Muotia rakastavana koiraihmisenä täytyy sanoa, että todella osuva postaus! Olen potenut pentukuumetta pitkän aikaa ja rotikan pentu on tähänkin taloon tulossa.

    Itse en pistä yhtään pahaksi, vaikka nuo koirasi vilahtavat kuvissa tai tekisit lisää tämänlaisia postauksia :)

    ReplyDelete
  31. Aivan ihania! Jos en koirille olisi allerginen niin tuollaisen haluaisin kyllä ehdottomasti <3

    ReplyDelete
  32. Upeita koiria kyllä kaikki :) Minustakin voisit vilauttaa koiria useamminkin blogissasi!

    Koirakuume paheni ainakin 100 astetta <3

    Sansai

    ReplyDelete
  33. Eikä, toinen on niin suloinen! Ja nuo teidänkin hauvelit on varsin valloittavia tapauksia :) Rotikat on huippuja!

    ReplyDelete
  34. Siis voi ei, ihania kaikki! Ei kyllä vaan tee yhtään hyvää koirakuumeelle.. :)

    Sellaista haluaisin kysyä koiriin liittyen, että miten pystytte pitämään paikat (ja vaatteet ym) noin siisteinä vaikka teillä on isoja koiria? Kun jotenkin itsellä on sellainen ajatus (mistäköhän lie johtuu..) että jos on isoja koiria, niin on sitten kaikki vaatteet ja huonekalut karvoissa, parketti pilalla yms.. Voisitkohan ehkä tehdä aiheeseen liittyen postauksen, siis jotain pientä koirienne koulutuksesta ja isojen koirien kanssa elämisestä "siististi"? Haluaisin itse joskus isomman koiran, mutta pelkään valkoisten huonekalujen, parketin ja vaatteiden puolesta.. Te näytätte kuitenkin onnistuneen siinä paremmin kuin hyvin :)

    ReplyDelete
  35. voi kääk mitä muruja <3 *100

    ReplyDelete
  36. Sulla on todella upeat koirat! Ja ihana pikkuinen :)

    ReplyDelete
  37. voi lutuset söpöliinit <3

    ReplyDelete
  38. Aivan ihania kuvia ihanista koirista! Meillä on dobermanni ja tykkään hirveästi koirista, etenkin näistä isommista roduista. :)

    ReplyDelete
  39. ihania kuvia : ) mikä kamera sul on ku näin tarkkoja kuvia saa:)

    ReplyDelete
  40. Tää ei yhtään helpottanut jylläävää pentukuumetta ! En kestä <3

    ReplyDelete
  41. Rottweiler löytyy täältäkin! Kohta neljän vuoden ikäinen narttu on melkein kuin ihminen. Niin ymmärtäväinen.
    Hassua että täällä espanjassa ihmiset pelkäävät kuollakseen rotikoita ja tästä syystä rottweilerin pitämiseen tarvitaan erikseen lupa ja aina ulkona kuonokoppa... Sama pätee pitbulleja ja dobermanneja yms "vaarallisia" rotuja.
    Tuo on vaan niin totta, ei ole huonoja koiria, vain huonoja kasvattajia. Inhottaa katsella kun ihmiset pilaa hienot koirat.
    Alkoi naurattamaan, nimittäin täältä löytyy kanssa beagle!

    ReplyDelete
  42. Iiiik, miten ihana pentu! :) Muutenkin tosi kivoja kuvia! :)

    ReplyDelete
  43. Voi, taas tuli tippa linssiin, niinkuin aina kun katselee rotikoitten kuvia. Ne on vaan maailman kauneimpia koiria, kaikki ne ihanat ilmeet, ja se ihmisrakkaus ja...kaikki! <3 Nyt jo pelottaa, milloin vanhempien 11-vuotiaasta vanhasta rouvasta aika jättää...

    ReplyDelete
  44. Voi miten ihana postaus! Tästä tuli todella hyvä mieli. :) Koiravauvakuume nousi uusiin sfääreihin vaikka oma karvakuono kuorsaakin tuossa lattialla.

    Enkä todellakaan vastustele vaikka laitatkin lisää postauksia karvakakaroistasi. :)

    ReplyDelete
  45. Voisitko tehdä joskus uuden postauksen upeista koiristasi? :)

    ReplyDelete
  46. Aivan upeita nuo teidän rotikat <3 Ihan turhaan monet karttavat/pelkäävät tätä rotua, kasvatushan sen tekee millainen koirasta tulee kuten itsekin sanoit. Ja aivan super-suloinen pentu, tää ei kyllä helpottanut yhtään mun koirakuumetta :) Mutta siis aivan ihania kuvia ja upeita koiria!

    ReplyDelete
  47. Ei ole mahdollista! :D Täydellisiä pakkauksia kaikki kolme! Näitä kuvia katselin eilen illalla ja poikaystävän piti tulla katsomaan että mitä se vinkuu - suli mieskin samalla kun näytin näitä kuvia :'D Aivan ihana pikku postaus! Lisää tällaisia "asiaankuulumattomia" postauksia ;)

    ReplyDelete
  48. Voi mikä ihana pieni pallero! <3

    ReplyDelete
  49. OMG they are all so cute!!!!! Xx

    ReplyDelete
  50. Voi apua kun on sulosia! <3 rotikat on vienyt niin mun sydämen mennessään. Voiko ihanampaa rotua olla? Ulkokuori voi monesti pettää, sydän täyttä kultaa! Itellä kans 5 v. rotikkanarttu, tuollainen pikkuinen pallerokin olis tervetullut lisä!

    ReplyDelete
  51. <3 <3 <3 ihania kuvia, voi kun oisin omastani ottanut pentukuvia silloin kun oli tollanen pieni tuhnu :) !

    ReplyDelete
  52. On se vaan maailman paras rotu<3 Aivan ihania kuvia!

    ReplyDelete
  53. Hei. Kiitos mahtavasta blogista! Aivan kerrassaan loistava.
    Haluaisin koiran, mutta minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut moista lemmikkinä. Mitä olet mieltä, onko rotikka paha ensimmäiseksi koiraksi vai kannattaisiko hommata suosiolla joku toinen, esim hiukka pienempi?

    S.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)