Tuesday, November 30, 2010

Saitteko haluamanne?

Lanvin <3 H&M mallisto saapui kauppoihin reilu viikko sitten. Minä en ikävä kyllä ole vieläkään ehtinyt käymään kaupungilla katsastamassa, miltä mallisto nyt sitten livenä olisi näyttänyt...
Näin viikkoa myöhemmin, tuskin mitään on edes jäljellä...?




Miten te muut?
Saitteko haluamanne vaatekappaleet?
Miltä ovat livenä näyttäneet? Näyttävätkö ja tuntuvatko ne päälläkin mukavalta?


Muita mallistoon liittyviä yllätyksiä tai pettymyksiä?

Päivän asu, going green

Monday, November 29, 2010

Entourage - Emmanuelle Chriqui

Pidän kovasti sarjasta nimeltä Entourage. Sarjan tekee erityisen hyväksi näyttelijä Jeremy Piven, joka tekee mieletöntä duunia näytellessään superagentti Ari Goldia. Parasta antia ovat hänen ja hänen vaimonsa tuliset keskustelut...:D
Hauskan huumorin lisäksi, sarjassa esiintyvä Sloan on ilo silmälle. Hänen tyylinsä sarjassa on kertakaikkisen upea. Yritin kovin löytää esimerkkejä hänen asuistaan googlettamalla, mutta millään en onnistunut. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on myös kyseisen hahmon faneja, jotka tietävät mistä puhun?




Sloania esittää sarjassa näyttelija Emmanuelle Chriqui. Hänen tyylinsä siviilissä ei minuun erityisesti kolahda, mutta kuvankaunis hän kylläkin on.




Niille, jotka vasta ensimmäistä kertaa kuulevat sarjasta tai tästä hahmosta, tässä teille pieni pätkä ensin Entouragen parhaimmistoa (youtuben mukaan) ja sitten video, jossa näkyy vain Emmanuelle Chriquita ja hänen asujaan (video on hieman ärsyttävällä tavalla koottu, mutta älkää antako sen vaivata).



Täällä muita entourage faneja?

Sunday, November 28, 2010

Saturday, November 27, 2010

Kamerani

Olen saanut jonkin verran kyselyjä siitä, millä kameralla otan kaikki kuvani. Tässä siis postaus mahtavasta kamerastani: Canon EOS 450D :stä

Sain kameran viime vuonna syntymäpäivälahjaksi ja takaisin ei ole ollut menemistä. Järjestelmäkameroiden kuvalaatu on vaan niin huimasti kovempi kuin tavallisen digikameran ja nyt myöhemmin minun tekee jopa pahaa katsoa kaikkia vanhoja päivän asu kuvia tässä blogissakin, jotka ovat sumuisia, pimeitä ja epätarkkoja ja muuten vain suttuisia.







Joululahjavinkki: Tämähän sopii varmasti kenelle vain! Miehelle tai naiselle, nuorelle tai vanhalle. Kaupoissa taitaa tällä hetkellä uusin malli tästä kamerasta olla 550D, joten kyseistä kameraani voi jo varmastikin löytää alehyllystä. Jos lähimmäiselläsi on jo vastaavanlainen kamera, joululahjaideana voisi toimia myös kaikenlaiset lisävarusteet. Itse en esimerkiksi selviäisi enään ilman lisäsalamaani. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi erikoislinssit, tripodi, kaukolaukaisija etc.

Canon oli sen verran ystävällinen, että antoi minulle hiljattain medialainaan uusimman digikameransa - Canon Powershot s95 :n. Täytyy sanoa että on kyllä paras digikamera, jolla olen koskaan kuvannut. Kaikki ylemmät kuvat järjestelmäkamerastani on otettu tällä kyseisellä digikameralla, ja tämäkin ilman minkäänlaista harjoittelua ja asutusten kanssa säätämistä. Ehdottomasti varteenotettava lahjaidea pukinkonttiin!

Itse olen täysin amatöörikuvaaja ja kuvaan täysin omaksi ilokseni, joten ehkä on paras että jos haluatte tietää tarkempia tietoja tästä kamerasta, käykää tsekkaamassa Canonin sivut aiheesta.

Tässä hieman kuvia Canon Powershot s95 mallista, joita otin omalla järkkärilläni:






Eihän digikameran laatu tietystikään yllä ihan EOS 450D:n tasolle, mutta ehdottomasti ollaan kulkemassa siihen suuntaan! Vielä älyttömän tyylikäs muotoilu ja sopivan jykevä digikameraksi. Aina kun ei mahdu järkkäri mukaan niin tämä pieni ihme varmasti pystyisi korvaamaan monessa tilanteessa. Amatöörinä sanon, että suosittelen.

Myöhemmin tulossa vielä postausta EOS 450D:n lisäosistani.

Friday, November 26, 2010

Blogilistalla

Mun on ihan pakko kiittää teitä lukijoita tähän väliin.
Huomasin eilen, että blogilistalla Strictly Stylen tilaajia oli tullut 1000 täyteen!
Apuva, mitä tähän voisi nyt sanoa?
Muuta kuin iso kiitos!?
Olette kyllä kaikki siellä ruudun toisella puolella aivan mahtavia! Kuinka jaatte pienen osan päivästänne kanssani. Vaikka en täällä paljoa mitään itsestäni kerro, on minusta uskomattoman ihanaa, että juttuni silti kiinnostavat teitä!



Tämän kunniaksi minun on keksittävä jotain teille ihanaille lukijoilleni. Jonkun arvonnan tai muun kilpailun merkeissä, mitä se voisi olla, on minulle vielä täysi mysteeri. Mutta nyt se on mietintämyssyn alla! Olen tämän blogin kautta saanut tutustua niin moniin ihaniin ihmisiin ja saanut vaihtaa ajatuksia mitä ihanimpien kommentoijien kanssa. Olette ehdottomasti minulle tämän blogin suola!:)

Loppuun vielä linkki niille jotka eivät vielä blogiani blogilistan kautta seuraa, mutta haluaisi seurata:


  

Iso kiitos ja syvä kumarrus!

All black


Thursday, November 25, 2010

Kynttilän valossa jouluun valmistautumista

Minä rakastan kynttilöitä!
Niiden tuoma lämpö, valo ja tunnelma on vain vertaansa vailla. Kun ulkona on kylmää, on ihana sytyttää kynttilöitä ja kääritytä lämpimän viltin alle lukemaan kirjaa tai pötköttämään sohvalle rakkaan viereen katsomaan televisiota.
Monessa blogissa näkee jo joulukoristeluita, mutta itse en ole sinne asti ehtinyt. Mutta kun ensimmäinen joulukuuta koittaa, kaivan varastosta varmasti kaikki joulukoristeet joululaulujen soidessa taustalla!:) Sitä ennen voisin vaikka jakaa teidän kanssanne vielä kuvia edellisien vuosien koristeluistani (niitä sistus postauksia kun on kyselty, mutta mulla on ideat niin vähissä).





Tämä kaunis kynttilämaljakko on Riviera Maisonista. Sain sen ihanilta ystäviltäni lahjaksi kun he kävivät viime viikonloppuna visiitllä <3 Sopii meidän kotiimme kuin nakuutettu!

Los Angeles 2009-2010

Viime vuonna lensimme uudeksi vuodeksi Los Angelesiin mieheni kanssa. Matka oli kerrassaan mahtava. Olimme mieheni kanssa super turisteja ja kävimme kaikki suuret nähtävyydet läpi. Kahdeksan päivää tässä kaupungissa meni vilisten ohi kun oli niin paljon nähtävää ja tehtävää. Suosittelen ehdottomasti ihmislle, jotka haluaa yhdistää kaupunkiloman ja auringonpaisteen. Los Angeles oli minusta oli mieletön kokemus. Tässä seuraavaksi kilometripostaus, missä kuvat saa kertoa suurinmanosan matkasta.

Tottakai oli Hollywood hillseille pakko kivuta ja tähyillä maisemia, jotka olivat henkeäsalpaavat.





Yhtenä päivänä vuokrattiin auto päiväksi käyttöön ja ajoimme Santa Monicaan ihailemaan Santa Monica Pieriä ja kalifornialaista elämää rannalla.





Samalla reissuilla ajoimme myös Venice Beachille. Oli muuten eläväisin ranta, jonka olen koskaan nähnyt. Vaikka aurinko ei paistanut kirkkaalta taivaalta tuona päivänä, niin silti kadut olivat täynnä tursisteja, katutaiteilijoita, lenkkeilijöitä, skeittareita, surffareita ihan vastasyntyneistä eläkepäivistä nauttiviin. Mieletön kirjo ihmisiä.





Ja täytyihän sitä kuuluisalla kauppakadulla piipahtaa...





Mieheni tahtoi ehdottomasti nähdä koripallo-ottelun ja mähän lähdin mukaan bonggaamaan julkkiksia ja niitähän siellä näkyi...



Mario Lopez



Hayden Panettier



Bongasin Khloe Kardashianin kaivamasta nenää.



Ja näin sen yhden julkkiksen jonka halusinkin - nimittäin Nicole Richien!



Vietimme myös päivän Universal Studiolla.




Kovasti yritin huudella kaikkia Wisteria Lanesin naisia margaritoille mutta eipä kuulunut.




Hotelliksi valitsimme SLS hotellin, joka sijaitsi Beverly Hilssissä. Suosittelen lämpimästi. Mahtava palvelu, mahtava lokaatio, upea sisustus, mieletön kattoterassi uima-altaineen ja todella hyvä aamiainen.



Ai että mulla on ikävä tuota aamupalaa! Tuoreet marjat ja vanilijajugurtti oli joka-aamuinen herkkuni lalalandissä.

Tottakai turistien piti päästä Sunset Bulevardille hämmästelemään tähtiä...



Ja yksi viikon hauskimmista paikoista oli ehdottomasti Madame Toussaudin vahakabinetti. Siellä tuli leikittyä kuin pikkulapset konsanaan.







Kaiken kaikkiaan mahtava viikko. Jokaiselle päivälle riitti tekemistä ja viihdykettä löytyy varmasti jokaiseen makuun. Los Angelesiin tahdon ehdottomasti uudestaan - upea paikka!